Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фенер с Cree XM-L T6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Фенер с Cree XM-L T6

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Смени батерията с читава и ще светни още повече ! Това от преди 5 минути !

[ATTACH=CONFIG]682822[/ATTACH]

На колко метра от балкона се намира дървото?
    Всеки трети е шести

Коментар

30-40 метра
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Имайте в предвид, че елиминирайки електрониката в директ драйв, силата на светене ще е силно зависима от заряда на батерията. Същата ще пада пропорционално на заряда.

Коментар

Няма драйв в тоя модел,батерията която ползвах при кратко късо дава 4 А със сонито 12 A Със старата батерия светеше поне 3-4 часа без промяна със новата ще е доста повече.Всичко върви в положителна посока
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

А мерил ли си до колко волта се разреждат, преди да спре да свети ? Големият ампераж (малкото вътрешно съпротивление) не винаги е всичко, макар и критерий за качество.
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Със старата батерия съм го оставял над едно денонощие да свети ,свети слабо но не гасне,много пъти съм го намирал в чантата с инструменти да свети от случайно натискане,свети винаги ,колко незнам,но никога не е стигал до състояние в което да е умрял на 100%

Коментар

Е, какво стана, само моя фенер ли не свети добре?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Е, какво стана, само моя фенер ли не свети добре?
                  С каква батерия работиш, днес за 20 минути стопих 3 от червените 4200 mAh ( така пише) ...
                  Отделно едвам се зареждат с читава зареждачка .

Коментар

Към 15:00 часа днес отварям чантата с инструменти и фенера свети,гася го обаче пари целия,разглобих батерията а тя студена,явно от диода и се охлажда от корпуса.Фенера се е включил към 08:00 часа ,тогава метнах инструментите в колата, 7 часа е светил нон стоп,един час почивка и от 16:00 до 19:30 пак нон стоп ,но вече умишлено,,към края на раб.ден светеше с една идея по слабо от напълно зареден, а това са 9 часа и половина без прекъсване! Понеже състоянието на батериите от лаптопа са в незнайно състояние,си нося старата китайска синя батерия 3700 мн. ,но сега слагам втората зелена сони за резервна,макар и стара в пъти по добре от китайската,макар че сони не значи че не е и тя сглобена в китай ....

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                    В момента гледам две китайчета с по 3 режима.Тръгват със следващия, на който са загасени.
                    Сега ги гледах на тези на които не съм махнал режимите и те така ,тръгват от следващия режим по реда,искам един режим и той е на макс ,другото не ми трябва ,поне до сега !
                    Последно редактирано от Roninn; 17-02-14, 21:50.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                      С каква батерия работиш, днес за 20 минути стопих 3 от червените 4200 mAh ( така пише) ...Отделно едвам се зареждат с читава зареждачка .
                      Оригиналната, която си дойде с фенера, но пробвах и да ги разменя с другия уж. 3 ватов фенер и разлика нямаше в светенето и на двата. Издържа много време, не е проблема в батерията. Може би фенера има ниска консумация и затова свети не много силно.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Оригиналната, която си дойде с фенера, но пробвах и да ги разменя с другия уж. 3 ватов фенер и разлика нямаше в светенето и на двата. Издържа много време, не е проблема в батерията. Може би фенера има ниска консумация и затова свети не много силно.
                        От БАТЕРИЯТА е ! Аз се изумих как светят тея фенерчета с читава батерия, като го насочиш към ръката си от 20-30см започва да пари . Чакам приятел занимаващ се с компютри за ме снабди с няколко стари батерии от лаптоп. Ако сгодя нещо читаво ще ти изпратя една да видиш разликата.

Едит- електрониката ограничава силата на светенето и то Яко !

Коментар

От БАТЕРИЯТА е ! Аз се изумих как светят тея фенерчета с читава батерия, като го насочиш към ръката си от 20-30см започва да пари . Чакам приятел занимаващ се с компютри за ме снабди с няколко стари батерии от лаптоп. Ако сгодя нещо читаво ще ти изпратя една да видиш разликата.Едит- електрониката ограничава силата на светенето и то Яко !
                          ОК. Моите и двете и старото и новото светят еднакво силно. Просто очаквах този с Cree XM-L T6 да е по-як.

Коментар

От БАТЕРИЯТА е ! Аз се изумих как светят тея фенерчета с читава батерия, като го насочиш към ръката си от 20-30см започва да пари . Чакам приятел занимаващ се с компютри за ме снабди с няколко стари батерии от лаптоп. Ако сгодя нещо читаво ще ти изпратя една да видиш разликата.

Едит- електрониката ограничава силата на светенето и то Яко !
                            Аз ви предлагам да пробвате да ги включите директно в контакта. Със сигурност ще светнат още по-силно.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ОК. Моите и двете и старото и новото светят еднакво силно. Просто очаквах този с Cree XM-L T6 да е по-як.
                              Той и да е по-як, при така наредената постановка (диод директно към батерията) светенето му зависи от пада на напрежение, а той е горе-долу еднакъв за всички бели диоди произведени в последните няколко години. Отделно в режимите в които ги пържите ефективността им е мижава и разликата между "яките" и "не толкова яките" се смалява. Например, ако на ниска мощнист разликата е 130 срещу 80 лумена за ват, то при висока се отива на нещо като 70 срещу 60 лумена за ват.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Той и да е по-як, при така наредената постановка (диод директно към батерията) светенето му зависи от пада на напрежение, а той е горе-долу еднакъв за всички бели диоди произведени в последните няколко години. Отделно в режимите в които ги пържите ефективността им е мижава и разликата между "яките" и "не толкова яките" се смалява. Например, ако на ниска мощнист разликата е 130 срещу 80 лумена за ват, то при висока се отива на нещо като 70 срещу 60 лумена за ват.
                                Е не може ли да се турне някаква схема, която да работи по-рационално ?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X