Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карнивал Круиз, новият Титаник,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Карнивал Круиз, новият Титаник,

Един в края на 2009

http://www.fox10tv.com/dpp/news/loca...s-power-at-sea

Още един преди месеци,причина ПОЖАР В ЕЛЕКТРИЧЕСКО ТАБЛО И НЬЦКИ ОТ КЬМ ТОКА

http://www.msnbc.msn.com/id/43046563/ns/travel-news/t/cruise-ship-loses-power-sea/#.T0v1jYcgdho

И сегашния гений - пожар в генераторното и няма ток,няма ход и няма усмивки.

http://www.independent.co.uk/news/wo...s-7447024.html
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

За майтап ето едни видео,за тия с английски - слушайте,а и вижте как се прекарва сателитен телефон от единия кораб на другия защото................и аз не знам защо на тоя голям такова нямат един сателитен телефон и един генератор с камшично запалване и едно радио и едно ССБ и...........

http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7129684n

Явно аз не сьм в час нещо,то колкото повече чета,толкова повече разбирам,че при тия е нормално да загубиш ход заради пробблем с електриката.

Стефан е бил прав на 110%,аз тогава си мислех,че е нелепа грешка каквито могат да се случат вьв всяка една индустрия.Тук явно е стандарт.
      Последно редактирано от BENZBOSS; 27-02-12, 23:40.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Самолетът с витрините и концентраторите на напрежение е първият реактивен пътнически - Комета. Тогава не е било въпрс на проектантска грешка, а на непълна теория и на непознаване на нещакато умората на материала

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Но факт е че производителя трябваше да пусне "recall" за всички собственици на такъв кораб (представям колко много народ си е купил такъв )
          По-скоро корабособствениците трябва да пуснат "recall" до всички агенции за подбор на персонал и най-после да престанат да тъпчат екипажите с недоучили европейски пуяци и маймуни, обрулени от някоя палма във Филипините. Направо нямаш представа, колко кораби плават само по закона на Архимед, въпреки менажерията наречена "екипаж".
          There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
          No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
            Самолетът с витрините и концентраторите на напрежение е първият реактивен пътнически - Комета. Тогава не е било въпрс на проектантска грешка, а на непълна теория и на непознаване на нещакато умората на материала
            Да,защото сигурно по корабите не са го имали тоя проблем дооооста години преди това и намирането на ьгьл в структурен детайл е лесно там.Да намерят един прозорез на кораб който не е на елипса и пак да строят самолети с алумин. дограма.

За Комета не се сетих,мислех,че беше Бойнг.

square window airplane crash - това на Гугьл и си сьвсем прав както винаги.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
              По-скоро корабособствениците трябва да пуснат "recall" до всички агенции за подбор на персонал и най-после да престанат да тъпчат екипажите с недоучили европейски пуяци и маймуни, обрулени от някоя палма във Филипините. Направо нямаш представа, колко кораби плават само по закона на Архимед, въпреки менажерията наречена "екипаж".
              Интересна теория.

Като знам / малко знам,но достатьчно / кьде и какво работиш ми идва на акьла следващия вьпрос - какьв според теб е % това да е човешка грешка.Не говоря за проектирането или оборудването на тоя чехьл,говоря за претоварване на генератор примерно и последвалия пожар или за рьн ауей дизел щото и това може да е?

А по радиото сьм чувал - маймуно мльквай,бял човек говори................ма да чукам на каквото има,опит с Филипинюги нямам никакьв.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

недоучили европейски пуяци и маймуни, обрулени от някоя палма във Филипините
                То хубаво, ама откъде екипаж от другия модел? По-евтино ли ще излиза?

Коментар

А! Е това е!
                  /някой да е пропуснал да гледа клипа с маймуната с калашника? И ония около нея...? Ама ефтинкото си е ефтинко. И икономията е жив келепир!
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    То хубаво, ама откъде екипаж от другия модел? По-евтино ли ще излиза?
                    В дьлгосрочен план ли?Щото там отговора е ДА еле ако сложим на везните ония 20 милиарда който вьрти индустрията.

Иначе като се замисли човек е много добьр вьпрос - половината европейци няма да се хванат защото парите са малко,Африка е една Южна,а там не са много кадьрните,Азия на 90% я махаме защото или са от палмата или имат социални разбирания каквито не са сьвместими с управлението на машини под команда - справка Корейските авиолинни преди години.
                    Остават Америките,Северна я забрави - не им стьпват на парите,а стьпиш ли им се пак от палмата ако цвета да е друг.Южна пьрво трябва да ги научих да четат и после та.............ще ни се вдига цената.

Чакай,че забравих за Аборигените и Чукчите ма за тия има много вицове та и там е ясно.

Малко на майтап,но прецени защо на доста народ му отвяхме плявата за нула време тук в подобен бизнес.Тьпото си е тьпо.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ае стига с тоя гугъл и с тая уикипедия. Три семестъра съм учил механика на разрушението и понятия като фронт на разпродтранението на пукнатината някак не са ми чужди. Също така, ако си обърнал внимание наостъклението навитловите самолети и особено набомбардировачите, ще видиш че е обилно и ръбато, пък самолетите не сасе разпадали сами във въздуха. Проблемът при кометите е, че са били подложени на циклична промяна на налягането, тъй като зя разлика от витловите дотогава, тези са били херметизирани. Ама е по-лесно да приведеш като аргумент, че някой черпи наготово само в интернет и тезата ти заспива. Излишно се заяждаш и още по-излишно се излагаш.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
                        Ае стига с тоя гугъл и с тая уикипедия. Три семестъра съм учил механика на разрушението и понятия като фронт на разпродтранението на пукнатината някак не са ми чужди. Също така, ако си обърнал внимание наостъклението навитловите самолети и особено набомбардировачите, ще видиш че е обилно и ръбато, пък самолетите не сасе разпадали сами във въздуха. Проблемът при кометите е, че са били подложени на циклична промяна на налягането, тъй като зя разлика от витловите дотогава, тези са били херметизирани. Ама е по-лесно да приведеш като аргумент, че някой черпи наготово само в интернет и тезата ти заспива. Излишно се заяждаш и още по-излишно се излагаш.

Сьвсем неправилно си ме разбрал.И друг пьт сьм чел твои писания и то в раздели и по теми кьдето с Гугьл няма как да се мине освен ако нямаш месеци за четене.Аз го дадох само като пример как аз намерих потвьрждение на казаното от теб,а именно,че е Комета,а не Боинг какьвто ми беше останал в акьла.
                        Сьщия проблем го имаше при едни нитове на едни врати на един Боинг,но това ще ми хване много повече време за тьрсене от 4 думи за справка в коя да е тьрсачка.Дадох го за пример на който му е интересно,че има снимки на самолети кабриолет,а това в тема за кораби без мотор не е нормално да го плесна.

И не се заяждам,аз ако имам нещо да казвам директно ще ти го кажа,но не ми идва смелост да споря на теми с летящи неща в тях точно с теб.
                        Ако е за плуващи............там по-може.Там няма защо да си проверявам спомените на кои точно кериьрс дет му викат им падаше задника.

Пуууу,нервен ми се виждаш нещо,ше черпиш
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          За майтап ето едни видео,за тия с английски - слушайте,а и вижте как се прекарва сателитен телефон от единия кораб на другия защото................и аз не знам защо на тоя голям такова нямат един сателитен телефон и един генератор с камшично запалване и едно радио и едно ССБ и...........

http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7129684n...:

Сещам се за DC-10 който е бил пуснат със знанието че има проблем с вратите си...

Но липсата на сателитен телефон на такова място, си е 100% престъпление, всъщност по либерийските закони може и да не е баси.
                          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Твьрдо си дьржа на Боинг аз ма спокойно може да е ДС та и за това уточних,че я карам по спомени на които не залагам,но и не ми се рови из нета,че не е това темата.

А за сателитния и на мен не ми го побира акьла.Капитана / по спомени от видеото,бавно помня / имал около 170 прехода от Аржентина до Антарктика и такова време не бил виждал.На Нос Хорн ли,там ли е изненадан от такова време.И след толкова прехода как пьк не се намери една Хонда 2000 генератор с една туба бензин и един сателитен телефон за врьзка?
                            Пак май опираме в стандарта и думите на Стефан от пьрвата страница.Лежат на ухото,че всичко ще е ок,а няма кой да монтира една батерия под задника на капитана,а не всичко да е в машинното,да вьрже един генератор там и да включи радио сьс сателитен телефон.Щото ако ги питам тия без ток с какво навигират и пак ще клекнем до Айфон или Айпад ако са кьсметлии.Аз поне на разходка това ползвам ма нямам 4000 пьтника на гьрба си.

160 били,не 170,да се поправя.
                            Последно редактирано от BENZBOSS; 28-02-12, 00:59.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Сателитните телефони, SSB радиото и другите апаратури са си стояли красиво подредени по местата си. Само дето са премигвали изненадано с цветните си лампички и са се чудили: защо, аджеба тази лоша вълна ни отнесе всичките красиви антени и сега нито приемаме, нито предаваме.
                              Не ми се мисли, какъв драйф е паднал от страна на пасажерите и част от екипажа. В щормовете в пролива на Дрейк, дори и автопилота започва да повръща.
                              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                              No wahalla.

Коментар

Сателитните телефони, SSB радиото и другите апаратури са си стояли красиво подредени по местата си. Само дето са премигвали изненадано с цветните си лампички и са се чудили: защо, аджеба тази лоша вълна ни отнесе всичките красиви антени и сега нито приемаме, нито предаваме.
                                Не ми се мисли, какъв драйф е паднал от страна на пасажерите и част от екипажа. В щормовете в пролива на Дрейк, дори и автопилота започва да повръща.
                                Жьлто куфарче с телефонче в него и зарядно за 110,220 и 12 волта нямат ли?С все антенката и резервната батерия?Щото аз имам пьк не карам такива добичета / за моя радост като гледам /.

Пак стандарта,пак нещо куца.

ОФФ от темата - имаше едно време преди около 4-5 години един пич който си беше направил чиния за да лови нета на кораба,чинията от фолио,а кораба близо до брега.Сещаш ли се за нещо такова?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X