Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карнивал Круиз, новият Титаник,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Карнивал Круиз, новият Титаник,

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    .................................................
    Без да съм го и виждал коритото- получава награда за "най-новаторски дизаин" миналата година.
    ............................................................................................
    Ъхъ ... сега ще и дадат и награда за най-новаторска подводница .....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

А, сега адвокат да си. Ако се съдят, а те ще се подкарат почти веднага, най-много ще намажат адвокатите. Ще се помпат мускули докато единия клекне и се разберат кой колко ще плати. Адвокатите ще приберат комисионната и ... всичко пак отначало. Витринки, компютърчета...

Знаеш ли, че разтоянието между коляното и поличката на стюрдесата е по-важно от разтоянието на витринките от водолинията...?
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        ...

Знаеш ли, че разтоянието между коляното и поличката на стюрдесата е по-важно от разтоянието на витринките от водолинията...?
        Какво е водолиния ???

Подпис - собственик на амнайсе метрова яхта
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Какво е водолиния ???

Подпис - собственик на амнайсе метрова яхта
          Нещо между краката на стюардесата ..... или манекенките .....

А моя въпрос е:
          Тоя кептън имал ли е плуваща котва?
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Нямал е,гаранция давам.
            На някои лодки / повечето / не мижеш да работиш с котвата ако не бачка мотора та и плитко да е било пак минаваш на аварийно пускане ако са знаели какво да правят.

И на тия почнаха да им спират моторите,Божееееее............гинеколог ше ставам.

Брат ще ти звьнна след час,с тая Австралия сьн не те лови.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Тя тази новина е от Февруари, ама карай да върви.
              Гръцката Брегова охрана са свършили чудесна работа в много трудни условия. Поздравления за пичовете. Дано и нашите действат така, ако им се наложи.
              Не знам какви проблеми са имали с двигателите и конкретно с изпускателната система, но явно нещо сериозно се е случило за да останат без ход в това кучо време. Може компа да е изключил двигателите, когато е отчел повишена температура на изгорелите газове в димохода. Кой знае, какво още може да е станало.
              Загледах се в снимката на кърмата на яхтата. Колко минути оставаш на вода, ако се отвори вратата на хамбара в бурно море? Потънала е с носа нагоре, значи кърмовата част е била затопена.
              Каква е тази дивотия, зорлем да си пробиваш корпуса на сто места, само за да хакнеш ламби, които да светят на рибите и балъците в пристанищата?
              Яхтата е отговаряла на изискванията на американския и френския корабни регистри- това са сериозни класификационни организации, не че и те нямат големи издънки.
              Някъде бяха писали, че собственика е колумбиец. Този беден земеделец, може да се надява само на добра реколта и сговорчиви застрахователи.
              Прикачени файлове
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Тя от Февруари новината,но като ни се паднат едни преходи и се прибираме края на Май,питат ни Я кажи какво според теб стана тук и тук и аз гледам и кимам,новини много из морето няма.

Хамбара на задника не го знам колко време ще я потопи,с Хансе 540 / снимки допьлнително / 3 от 3 взимаме вода от там - пьрвия пьт на 55-60 вьзла вятьр,втория при моторясване от Сан Франс и третия между Хавай и Калифорния.Трудно учат някои,но поне си плащат.

На малка лодка / сравнение с тая / АЗ като голям майстор сцепих ауспуха / това за сухоземнте / на 2 места по около половин педя.Щели да дойдат да ги залепят,така казаха от дильра.Собственика ме изгледа,аз му дадох жокерче ЙОГИ и на вьпроса какво е това го посьветвах да си трае,само това да спомене.Плана вече е друг,идват и режат до основи щото нали да,нещо не им се играе на тука има тука няма.Снимки идват като ми остане време.

Йоги ще и намеря снимка на десния борд,страната с която потьва за да видим дали или има игра огромения отвор за играчки дупчен там или не.Ход губят,застава на борд и от там някоя врата или витрина не е издьржала,но това са кухи хипотези.Лодката е на 1600 фита дьлбочина,500 над нормалното което работят повечето водолази.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Ей ти го десния борд на ex-Yogi. Два декара аралъци, затапени с джамове, баш над водолинията. Как не са се сетили да сложат големи джамове и на дъното, че да гледат рибите?
                  Я, кажи за това Hanse 540, че е интересно.
                  Прикачени файлове
                  There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                  No wahalla.

Коментар

Апропо ТУК има споделени мисли от турската страна.

Абе, я да се поразтърся по френските сайтове, тия са били с френски екипаж...

Коментар

Ще ти кажа за Хансето ма обещаваш да не казваш на никой,че е голяма излагация.

Виж на Йогито пьрвите 2 джама от кьм задника,целия панел излиза вьн и става на платформа ако правилно помня чертежите на турците,има ги в нета.Нищо чудно от там да е почнала играта след спиране на Катерпиларите.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                        ...
                        Я, кажи за това Hanse 540, че е интересно.
                        Загледай се в аватара ми. Кормилото просто ТРЯБВА да е карбоново- струва по $6000 на парче, но за сметка на това не се ремонтира лесно от заварчик. И понеже парите са отишли за гъзарски кормилца- не е останало за гумено оплътнение на вратата на гаража. Той пък като се напълни и вкарва в двойното дъно под гаража. И като събере половин тон вода и при глисаж каро тръгне на броучинг, и като и стъпиш на спицата да я вкараш в пътя, и на перото на руля му идва в повечко /и на щуртроси и на.../. И трябва да се помпи тая вода. Познай защо ония рундук зад дясното ми рамо е отворен...? И за капак- това се случва само на гадно време.
                        Март я карахме до Хавай. 4 помпи заминаха.... Ама брата да го разкаже. Аз даже и снимки нямам. Не ми беше до снимане.

Жокер- аватара ми е на няколко години. Със същата лодка полупотъвахме Март.
                        През тези години дали са сложили уплътнение отзад или са инсталирали 4 плазмени телевизора, BOSE, климатици... И пак не са останали парици за уплътнение?
                        /на първия познал, черпя бира/

Коментар

'Начи:

- Яхтата е на френския бизнесмен Стефан Курби (Stephane Courbit)

- Идвала е от Турция, където е отишла на пребоядисване.

Коментарът на Пари Мач (който си е клюкарско списание) е: "...Поредния тежък удар за младия (47 годишен все пак) бизнесмен Стефан Курби, който изгуби яхтата на мечтите си точно в момента в който освен всичко останало тази година трябва да върне и заем от 143 милиона евро на милиардерката Лилиан Бетанкур..."

Аз, таковата... Абе тая яхта последно застрахована ли е била или не ? Че тоз заем...

Коментар

Ааааа, къде било заровено кучето!
                            На застрахователите, честито!
                            На врътналия крана за горивото-браво, правилния кран си завъртял!
                            На останалите от екипажа- проверявайте дали шефа не е задлъжнял много, за да ме ви се налага да навличатв ония гумени дрешки...

....някой път се замислям за работа в офис..............

Коментар

Чети, чети по-горе линка ми с коментарите на турчина. Те са пресни-пресни след корабокрушението. Че аз тия детайли не ги вдявам толкова...

Коментар

Бе може и измама да е,няма да е пьрвата я.

Аз качвам снимки обаче,там няма льжа няма измама,искаха да ме измамят обаче измамниците и поне аз сьм живял с измамници не се измамих.Цепна ми се таковата и исках да спра мотора,собственика каза Натискай,в гаранция е,тия ще ревьт и аз нали не сьм измамник я натиснах лекичко.Чакайте снимки.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X