Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карнивал Круиз, новият Титаник,

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Карнивал Круиз, новият Титаник,

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Яснооо. Налице е тен-ден-ци-я.

Интересно, дали на някого сега ще му хрумнат думички като "резервиране"?
    Не вярвам. Историята е като с ония недохранените пирати. По-евтино е като се случи да се разплатиш отколкото да инвестираш за да не се случва. И докато не ги подкарат с адвокати или закони, те ще си правят каквото си искат. Чужда регистрация, чужд флаг, офшорни компании...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Не вярвам. Историята е като с ония недохранените пирати. По-евтино е като се случи да се разплатиш отколкото да инвестираш за да не се случва. И докато не ги подкарат с адвокати или закони, те ще си правят каквото си искат. Чужда регистрация, чужд флаг, офшорни компании...
      Запусти ти тая работа. Една от малкото хубави страни на извращенията в щатските съдилища е почти липсата на таван на исковете. Да ги опнат 5000 души за по 10 милиона и ела гледай колко ще им помагат чуждата регистрация и чуждите закони.

Грам не разбирам, но ми мирише че просто не знаят как да го оправят. Това - ако въобще има нещо за оправяне и ако е същия дефект като миналия път.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Знаят ма са строени по Стандарт както казах и сега трябва да изплатят стандарта,а това значи цялата индустрия да спре за ремонт и обновяване и мммммммм чакат да ги клеца някой Алабамски съд за да се сетят.Или да загубят някой кораб с едни хиляди динозаври на борда.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Запусти ти тая работа. Една от малкото хубави страни на извращенията в щатските съдилища е почти липсата на таван на исковете. Да ги опнат 5000 души за по 10 милиона и ела гледай колко ще им помагат чуждата регистрация и чуждите закони.

Грам не разбирам, но ми мирише че просто не знаят как да го оправят. Това - ако въобще има нещо за оправяне и ако е същия дефект като миналия път.
          Не знам, не съм адвокат, но ако няма умишлено направена беля, май минава по графата "морска авария". За подготовката на екипажа- там като си под чужд флаг няма хващане кой каква тaпия и как я е изкарал. Уж по един стандарт трябва да е ама...
          Много от тия неща се получават от невежество. Филипинец и англичанин са две различни същества. Нищо, че и двете били "хомо сапиенс"... До тук разходите са им върнати билетчета, малко ремонти и много търкане на прелелите галюни /тоалетни по сухоземно/. Ще видим колко ще ги чакат тyкашните ама като знам с колко милиона са готови да се подпрат и какво е думата "лоби", май няма да е добра идея да се качва човек на кораб в близките 20 години.

Коментар

Върнати билети, много търкане, и самолетен билет за всеки пътник плюс ново безплатно пътуване. Остава да се види колко ще се възползват...

Тоя май са му ремонтирали алтернатор от началото на годината, и веднъж е губил тяга за кратко. Сега остава да се види дали тоя ремонт е помогнал за сегашната ситуация.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

пак по темата малко : http://ca.reuters.com/article/topNew...91907J20130210

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                пак по темата малко : http://ca.reuters.com/article/topNew...91907J20130210
                Едно приятелче бачка по сертифицирането и потдръжката на механизмите на тия лодки. Мътна и кървава, и някакво четирикрако "влачи рейс"... А уж по Лойд стандарти. Че и снимки гледах как се работи... Носете си спасителни ризи.

Жалко за момчетата!

Коментар

Интересно, колко хора писали в тая тема преди две години, ще намерят сега потвърждение на тезата си.
                  Нямало да мият галюните, сигурно не са прелели. Серели си в каютите, и се биели за сандвичи с краставици и лук, за които чакали по 4 часа. Още 6 чакания, и щели да стигнат.

Мани това, дай да говорим за работа. Ще преговаряте ли с фирмата от мое име, имам идея как следващия път като стане така, да изкарат пари отгоре, вместо те да плащат.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Едно приятелче бачка по сертифицирането и потдръжката на механизмите на тия лодки. Мътна и кървава, и някакво четирикрако "влачи рейс"... А уж по Лойд стандарти. Че и снимки гледах как се работи... Носете си спасителни ризи.

Жалко за момчетата!

ЖАЛКО но стават трудови злополуки.

Това да им спира по кораб на година не е никаква трудова злополука обаче,тия дето плават до Хавай и те така се задвижват та ми е интересно ако клекне в средата колко ще го оцвькат тоя кораб докато го извлачат 1000 мили.Това ако не ги набият или не ги натаковат,че аз ако сьм поне един ще го отнесе,нахално и тьпо е вече,какво чакат???
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение

Мани това, дай да говорим за работа. Ще преговаряте ли с фирмата от мое име, имам идея как следващия път като стане така, да изкарат пари отгоре, вместо те да плащат.

Тия са ТЕЛЕТА,влезли са в релсите и няма излизане,коне с капаци.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Не, телетата трудно се движат по траповете и не могат да натискат копчетата в асансьорите, родеото ми се струва ограничен палубен вариант.
                        Моето предложение е процент от каютите трета класа да се пълнят с мъжки павиани. Те вечно пребивават в мрачно безебие, и нямат нужда от дресиране. Само по сто грама преди работа.
                        Значи, круизите на тая фирма изначално се обявяват като екстремален туризъм. Каквото и да се случи - не дължат неустойки, с малки букви може да обявят че клиентите доплащат в случай на особено феерично изпълнение, като корабокрушение след удар със самолетоносач или руски танк. Ако случайно корабът не остане без ход насред океана, или не заседне в склада за плажни чадъри, два часа преди последното пристанище екипажа облича бронирани гащи и скафандри, на маймуните раздават наркомовските сто грама, и нарочно обучен негър ги пуска. Но това от немай къде, за спасяване на положението. Той кораба все едно сам си се разваля.
                        Колко може да искаме за идеята?

Коментар

Оффтопик: Нали форума си едно големо село....та чел съм тук там ,че братята (Бенцбос и НИКСД) плават...ма си мислех, че е нещо 'да се вижда брега' и за 1-2 дена....а то околосветски с яхти!

Вече официално за мен са ГОЛЕМА РАБОТА. Евала за смелостта и уменията и т.н!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            ...

Инженерът си е инженер. И определено не са станали по-скапани. За италиянските не се изказвам - което не знам - не знам, но италиянец и електрика - мдаммм

...

Не ги подценявай
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
                              ... че е нещо 'да се вижда брега' и за 1-2 дена.....
                              Е така де... виждат брега за 1-2 дена и след месец пак

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
                                Оффтопик: Нали форума си едно големо село....та чел съм тук там ,че братята (Бенцбос и НИКСД) плават...ма си мислех, че е нещо 'да се вижда брега' и за 1-2 дена....а то околосветски с яхти!

Вече официално за мен са ГОЛЕМА РАБОТА. Евала за смелостта и уменията и т.н!
                                2 дни плаване го правя сам,не си заслижава да сме двама повечето пъти.За предната година имаме над 21 000 морски мили като поне 80% от тях сме заедно и не броим нищо под 3 дни или 500 мили преход.Последната седмица имам 6 малки за по ден и не ги слагам в сметката въобще,тия даже не ги помня колко са на месец,а за година пък да не говорим.
                                Половината време форума го следя от Айпада,да не се чудиш как така съм тук,а и в океана едновременно.

Околосветски не,че няма кой да плаща толкова,но половината свят го работим.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X