Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Ааа ... Извинявай! Да, бива го за будалкане на балъци, вденах))
    Идеята даже е перспективна. Кви локуми могат да се разтегнат за пластмасовостта и морската вода, па сладката, ...
    Ценна идея, ценна! Не може цял живот да се кара само на кофи компресия и зимни смазки за клиренс. А нови истински глупости се раждат рядко, всяка е ценна

Коментар

Първоначално публикуван от yossarian Преглед на мнение
      Плътността на водата е 1000 пъти по-голяма от плътността на въздуха - медицински факт, който е независим от това какво ти се вярва на теб.
      И какво казва медицината по въпроса: може ли 9 милиметров пистолет да изстреля куршум на разстояние 2-3км. във въздуха? Защото все ми се струва че във водата същия куршум изстрелян от същия пистолет все ще успее да измине 2-3 м.
      Медицина не съм учил, ама имам все още бегли спомени от физиката!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
        И какво казва медицината по въпроса: може ли 9 милиметров пистолет да изстреля куршум на разстояние 2-3км. във въздуха? Защото все ми се струва че във водата същия куршум изстрелян от същия пистолет все ще успее да измине 2-3 м.
        Ако някак си премахнеш гравитацията, вятъра и други такива странични фактори, най-вероятно ще го изстреля. Балистиката зависи от много неща, не само от плътноста на средата.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          Балистиката зависи от много неща, не само от плътноста на средата.
          Нали точно това се опитвам и аз да кажа!

Коментар

Кkoритото,беше дълго около 2-3м,дълбоко около40-50см.и всички куршуми достигаха края му ,като никой хе можа да го пробие.Ако теорията за 1м.вода е равна на един км.въздух,тогава тия пистолети стрелят като пушки.

Коментар

Разбира се с нарастване на дълбочината нещата ще се променят, защото разликата в налягането пред и зад куршума в цевта, ще намалява!

Коментар

Ако Глок не беше достатъчно добър пистолет нямаше да искара вече повече от десет години да е на въоръжение в СОБТ.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                  9 19 124греина. с цев 114мм. максимум 80-100см. под вода!! Тествано!!
                  Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Колега,нещо не сме се разбра ли,въобще не исках да прозвучи,че Глога е не добро оръжие.От него имам само превъзходни впечатления.Просто се учудих че по-дървените модели,се презарежда ха.Може би от по-голямата маса на затворния блок.Много ясно че пистолетите не са за стрелба под вода.Колкото до това че пистолета Ви е истрелял цял пълнител под водата след тази случка не Ви вярвам.
                    И след последния застана на затворна задръжка.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                      Кkoритото,беше дълго около 2-3м,дълбоко около40-50см.и всички куршуми достигаха края му ,като никой хе можа да го пробие.Ако теорията за 1м.вода е равна на един км.въздух,тогава тия пистолети стрелят като пушки.
                      Колега ако смяташ че 50 BMG е сериозен калибър.За големи пушки.Поинтересуваи се колко изминава куршума под вода!

Коментар

Glock е добро оръжие!
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от rumaneza77; 02-08-08, 12:49.

Коментар

Kолега,не се заяждам,винаги искам да науча нещо което не знам.А не знам много неща.За мен това е много силен патрон,та затова направо ми пиши колко изминава под вода.Ако в някоя таблица пише че изминава примерно 3-4 м.позволи ми пак да не се съглася.Опитвам се да пиша за неща който съм видял или опитал сам.Затова се радвам когато се получи дискусия,щото винаги научаваш нещо,дори в началото да си на противоположното мнение.Благодаря предварително за инфото.

Коментар

Момчета аз бях до тук!Живеите си във вашия свят от сорта на (отнякъде бях чувал) или (някои беше казал) .Повечето от вас говорят глупости от селски вечеринки или чуто на пеиките пред блока.Иначе по всяко време сте несъгласни с всичко смислено казано.Не изкам да обидя никои.Никои не се родил научен.

Коментар

Нямам представа как стреля Глока под вода, ама вчеря изтървах моя от един метър
                              височина и сега трябва да сменям мерник и мушка.Мушката така се сплеска, че
                              излезе светещата точка от нея.Хубавото е че за Глок продават много резервни части и
                              не са скъпи, ама не мога да разбера защо на пистолет с тежък затвор и лека рама(в
                              повечето случаи пада на затвора където са мерника и мушката) са сложили пласт-
                              масови мерни прибори?

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                                Момчета аз бях до тук!Живеите си във вашия свят от сорта на (отнякъде бях чувал) или (някои беше казал) .Повечето от вас говорят глупости от селски вечеринки или чуто на пеиките пред блока.Иначе по всяко време сте несъгласни с всичко смислено казано.Не изкам да обидя никои.Никои не се родил научен.
                                Хубаво де, ама аз как да разбера кой от двамата, ти или Вардаров, говори "глупости от селски вечеринки или чуто на пейките пред блока"? И двамата твърдите че впечатленията ви са от собствения ви опит, т.е. и двамата сте правили експеримента със стрелба под вода!
                                Аз точно този експеримент не съм го правил, а и нямам намерение да го правя защото всъщност изобщо не ме интересува дали и на какво разстояние стреля някой от пистолетите ми под вода! Обаче изхождайки от разни други експерименти дето съм си правил с огнестрелно оръжие, съм по-склонен да вярвам на Вардаров!
                                То аз и Земята не съм се убедил с очите си че е сфера, ама съм повярвал на някои хора и съм го приел за факт!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X