Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Колеги,съгласен съм да призная пред всички че говоря глупости по селски вечеринки пред блока.Опитах се да споделя мнението си за един ,тъп експеримент,с който неисках да докажа че Глока е лош пистолет.Много неприятно ми стана че колегата се така засегна на нещо което споделих.Изключително държа на неговото мнение щото виждам че е много навътре в нещата.Фирмата Глок,или друга като нея,не е на баща ми или моя за да се засягам или да засегна някой от този форум.Ако някой се е почувствал засегнат моля да бъда извинен.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
      Колеги,съгласен съм да призная пред всички че говоря глупости по селски вечеринки пред блока.Опитах се да споделя мнението си за един ,тъп експеримент,с който неисках да докажа че Глока е лош пистолет.Много неприятно ми стана че колегата се така засегна на нещо което споделих.Изключително държа на неговото мнение щото виждам че е много навътре в нещата.Фирмата Глок,или друга като нея,не е на баща ми или моя за да се засягам или да засегна някой от този форум.Ако някой се е почувствал засегнат моля да бъда извинен.
      Не ставаше бъпрос за теб!Които е в час му е ясно за кого става вапрос.Извиняваи ако съм те засегнал точно теб
      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
        Нямам представа как стреля Глока под вода, ама вчеря изтървах моя от един метър
        височина и сега трябва да сменям мерник и мушка.Мушката така се сплеска, че
        излезе светещата точка от нея.Хубавото е че за Глок продават много резервни части и
        не са скъпи, ама не мога да разбера защо на пистолет с тежък затвор и лека рама(в
        повечето случаи пада на затвора където са мерника и мушката) са сложили пласт-
        масови мерни прибори?
        Точно за това.За да могат бързо и евтино дасе подменятЛично аз на всичките си GLOCKове до сега им сменям веднага мерниците като ги взема.Предпочитам тритиеви точки.А и си ги пазя от изтърванеМакар че там темата е кобури.

Коментар

Добре колеги,значи разбрах ме се.Сега по темата-Че Глога е добро оръжие,коментар не може да има.Не може един пистолет приет на въоръжение в толко страни,и ползван вече 20г.от още повече цивилни лица да остане толкова популярен и с толкова много модификации на пазара.Ще дам едно може би неудачно сравнение.Модела на Мерцедес-124 е може би най удачния модел в тяхната история,но колкото и да е добър ,просто света върви напред и вече не е актуален.Така и с пистолетите,от преди 15-20г.-друга концепция,други изисквания към тях,и макар че са се доказали ,вече е времето,на полимерните рами,и на новите модели на пистолетите който имат свойте преимущества,спрямо тях.Проросто новото време и новите изисквания,към пистолетите,се отговарят с пистолети като Глог,или Хекел и КОХ.А това че на едни харесва едно нещо а на други друго е само хубаво,щото представете си че на всички харесва ха само едни неща,ебати скучния и сив свят.Хайде че трябва да ходя на работа,успешна седмица на всички.

Коментар

Ето още една основателна причина, не само да спра да пиша, но и да спра да чета форума...
            ГлоК (редно е да се пише с "К", а не с "Г" накрая, въпреки, че трънка би му подхождало) е рекламирано оръжие, най-рекламираното... Приемането му на въоръжение тук, или там, не е аргумент, а е въпрос на комисионни, или ако щете го наречете официална, регламентирана и каквото си изберете прилагателно, пред корупция! Цивилните пък четът подобни форуми с подобни повторения на рекламите и аргументите... и също си го купуват... след това започват и да го хвалят, било от неразбиране, или липса на база за сравнения, било от страх да не изглеждат глупаци...
            В една друга тема бях писал за менажерите, маркетинга... и "имиджовите" джипки, сега да отворите една тема за имиджови пистолети ли...
            Тоталната американизация, или иначе казано, идиотизация на масовия вкус, не ни подмина и нас...
            Между другото, сравненето с масовия и неудачен модел на Мерседес 124 също е неправилно... удачния модел е 123...

П.П. Венци (rumaneza77), спомняш ли си един Глок, изваден от дипломатическо куфарче, на стрелбището? Ти беше този, който ми обърна внимания върху цвета и вида на пластмасовите части! Бил от първата партида внесена у нас...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
              Ми ако ме бяха нападнали на 12метра под водата какво щях да правя
              Кой калканите ли?
              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Точно за това.За да могат бързо и евтино дасе подменят
                За евтино, не ми се вижда евтино за Глок но пък по-лесно се намират!
                А иначе, като гледам цените за Глок, за тритиеви - от 160 до 295лв. фиброоптични - 156лв. обикновенни със светещи точки - 136лв.
                За сравнение, за ЧЗ 85Б тритиевите са 54 евро а фиброоптичните 21 евро, обаче в българските магазини ги няма!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Обикновенни мерни прибори за Глок има и по 26лв.Зависи къде търсиш.Тези цени от
                  100лв. нагоре съм ги виждал в един интернет магазин и явно не са оригинални а
                  някакви "тунинг" части и затова са толкова скъпи.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                    Кой калканите ли?
                    Естествено!Макар че не са люти по характер

Коментар

Естествено!Макар че не са люти по характер
                      Ама ти верно ли ги гърмиш тези рибоци??
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                        Ама ти верно ли ги гърмиш тези рибоци??
                        Естествено че е шега

Коментар

това си е тема за глок
                          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                          Това е положението.

Коментар

Един въпрос от пълен лаик в оръжията: - Глок добро оръжие ли е за водене на бойни действия в Кавказ?И каква е евентуалната употреба на Глок при хунатирна криза в постсъветска република?

Коментар

Глога си е пистолет като всички други ,и си има място във всички конфликти където се стреля.Но ако си мислиш че като във филмите ,един юнак с два Глога може да се изправи срещу една дузина войници с калашници-не става.В такъв конфликт ролята на пистолета не е основна а помощна.Това е моето мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                ...ГлоК, въпреки, че трънка би му подхождало, е рекламирано оръжие, най-рекламираното... Приемането му на въоръжение тук, или там, не е аргумент, а е въпрос на комисионни, или ако щете го наречете официална, регламентирана и каквото си изберете прилагателно, пред корупция! Цивилните пък четът подобни форуми с подобни повторения на рекламите и аргументите... и също си го купуват... след това започват и да го хвалят, било от неразбиране, или липса на база за сравнения, било от страх да не изглеждат глупаци...
                                В една друга тема бях писал за менажерите, маркетинга... и "имиджовите" джипки, сега да отворите една тема за имиджови пистолети ли...
                                Тоталната американизация, или иначе казано, идиотизация на масовия вкус, не ни подмина и нас...

П.П. Венци (rumaneza77), спомняш ли си един Глок, изваден от дипломатическо куфарче, на стрелбището? Ти беше този, който ми обърна внимания върху цвета и вида на пластмасовите части! Бил от първата партида внесена у нас...
                                Верно темата е за Глок, но защо пропускате, т.е. не забелязвате подобни мнения? Да не би да участвате в рекламната кампания?
                                Колеги от форума, на които почти целия съзнателен живот е свързан с оръжие, или не пишат в темата, или просто се будалкат... Защо ли?
                                Последно редактирано от giorgio; 19-08-08, 09:06.
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X