Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Glock-a добро оръжие ли е?

Е и аз се майтапих, но определено нямам впечатление да е толкова неергономичен Глок-а.Нито пък толкова зле като конструкция и сигурност.За армейско оръжие може и да не става , но той едва ли е конструиран като такова.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от nindja Преглед на мнение
      браточка , просто реклама ! Най доброто оръжие е това с което можеш да боравиш най качественно , според предназначението и начина на употреба . Ела и се надупи на 25 метра аз имам макаров и да ти покажа какво може един морално остарял пистолет в рацете на човек с точно око и изградени навици !

http://clip4e.com/play_udarna_sila_p...akarov_9mm.htm
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Имам Глок 19C и много съм доволен от него!

Феберейци разправят, че откакто са ги въоръжили с Глок, вече са конкурентни на престъпниците.

Както се казва - In Glock we trust
        Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Глок е добро оръжие.Показателни за това са следните факти: 1 Всички големи оръжеини компании използват полимери в новите си продукти 2 Има световни шампиони с Глок във всички дивизии на динамична стрелба. 3 Армейските и полицейските поръчки може да са субективни,но на Глок залагат болшинството от службите охраняващи държавни глави и вип персони,а там компромиси не може да има.

Коментар

Пистолетите са ЗигЗауер, Глог и всякакви други...

Коментар

те ше почнат и джипки от 'полимери' да правят...
              вие за некъв пищов се разправяте
              лично аз имам astra А 100 армейско изпълнение, правен е по лиценз на зиг, 9х19 17 патрона в пълнителя, стреля със всякакви марки патрони и никога до сега не ми е засякъл по каквато и да е причина
              http://world.guns.ru/handguns/hg81-e.htm

Коментар

Аз пък имам Глок 17, невероятно добро оръжие.Легна ми в ръката.Непретенциозно към амуниции и почистване.Здрав до неузнаваемост.УЦЕЛВА и то добре.Дали е воден, пластмасов или трън са приказки на хора които, съжаляват че, нямат такова оръжие(злобеят според мен).Перфектен.То си го пише.
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Много го уважавам глок-а, един от любимите ми пистолети е. Не си сгрешил, много добър избор.
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
                    Аз пък имам Глок 17, невероятно добро оръжие.Легна ми в ръката.Непретенциозно към амуниции и почистване.Здрав до неузнаваемост.УЦЕЛВА и то добре.Дали е воден, пластмасов или трън са приказки на хора които, съжаляват че, нямат такова оръжие(злобеят според мен).Перфектен.То си го пише.
                    Това са пластмасови измишльотини...
                    Ако бяха толкова добри щяха да бъдат с вековни традиции като Колт
                    ...Бог създаде хората различни, тогава се появи Самюел Колт, и изравни силите....
                    LZ1HKW
                    Реглаж на преден и заден мост
                    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Още един, който смята че светът започва с него Терористите, към които се причисляваш са разбирали от оръжие повече) В ГДР-то бяха чували за такива неща.
                      Аз например смятам Глока за буклук. И ми е трудно да завиждам че го нямам, понеже имам два пъти по-скъпи и от принципно по-горен клас играчки.
                      Кво да правим сега?

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                        Това са пластмасови измишльотини...
                        Ако бяха толкова добри щяха да бъдат с вековни традиции като Колт
                        ...Бог създаде хората различни, тогава се появи Самюел Колт, и изравни силите....
                        Какво са изкарали Колт за последните 20-30години???
                        Колт2000 не постигна търговският успех, който му предричаха.Ако ще говорим за
                        Колт-1911 по добре спомени Джон Браунинг.

Коментар

Понеже изпаднахме в спорове с един колега, кое оръжие е по лесно за подръжка ТТ-то или Глога. Пускам следните филмчета:
                          Разглобяване на ТТ:
                          http://www.vbox7.com/play:824e9e6f
                          Сглобяване на ТТ:
                          http://www.vbox7.com/play:56d38e93
                          Разглобяване и сглобяване на Глог:
                          http://www.lifelibertyetc.com/RangeB...tail_strip.avi
                          И само да поясня, че ТТ-то има общо 35 части!
                          http://www.pishtov.com/Russian/TT_parts2.gif
                          Я сега ми кажете кой е по-лесен за обслужване, на единият спусъковият механизъм се сваля с едно движение, а на другият с отверки, чукове...
                          LZ1HKW
                          Реглаж на преден и заден мост
                          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Броунинг е легенда, като Колт.ЧЗ също е легенда.Валтер е легенда.ТТ е легенда.Макараов е легенда.....и то какво излезе сега.Само Глок е градска легенда.
                            Глок промени доста представи и накара повечете известни производители да се замислят за полимерните детайли в късото нарезно оръжие.
                            Качествата му не са за подценяване.За армейско оръжие може и да не става, но за полицейско е добро.
                            Аз лично съм привърженик на пистолетите с открит ударник и винаги съм давал по-добри резултати с такива пистолети.Имах Глок и по-късно го продадох .На негово място дойде ЧЗ 85.Също толкова надежден пистолет.Нямам никакви оплаквания от Глок, само не можах да се пренастроя на спусъка му.Като пистолет за всекидневно носене е удобен.
                            В категорията си и в поколението си той е лидер ако трябва да го сравнявам примерно със Щаер(бластера на Блейк) или с онова дърво ЧЗ 100 дето има нещо като спусък, само че на бормашина.
                            http://www.zazz.bg/play:c654cdc6
                            Излишно е да се сравняват пистолети от различни категории и поколения.И нека легендите си останат легенди, но да не отричаме прогреса в оръжията.

Коментар

Колега Влади333, в горните клипчета е показано непълно разглобяване наТТ и пълно
                              разглобяване на Глок.Пълното разглобяване на Глок е абсолютно забранено от
                              производителя, може би защото детайлите които имат нужда от почистване и смазване
                              при този пистолет са много малко, но не съм сигурен.Непълното разглобяване при Глок
                              е в пъти по бързо от това на ТТ.Аз лично не виждам никаква база за сравнение на
                              двата пистолета:спускателен механизъм,вместимост на пълнителя,калибър,ергономичност.
                              Това са две съвсем различни оръжия създадени по различно време и с различни цели.

Коментар

Глок е работно оръжие.Едва ли има по удобно за ежедневно носене.Елементарна поддръжка,лесна експлоатация в стресови ситуации.И все пак няма идеално оръжие удоволетворяващо всички изисквания,вкусове и ситуации.Можеби най важен е механизма зад спусака

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X