Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Никакъв смърдящ полиморфен полиетилен няма никакви смислени свойства в сравнение с фантастичният композит, който е дървото. С изключение на това, че пада от шприца в кофата за 40 стотинки.
    Ми да, на една от пушките, като се отказах от дървения приклад заради полимерния (обаче трофивариант), цената й падна с около 3000BGN
    Поздрави
    Тодор Томов
    =============================
    Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
    Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Какво не е ясно? ПКТ-то е голо ПК пък стреля и улучва. За да произведе изстрел, желязото на пушката няма нужда от дървото. Цевта на пистолета не го може без рамата.
      Когато стане дума за прицелването, може да обявиш приклада за основен детайл, и да обсъждаш колкото искаш формата му. Но това е друг разговор.

Коментар

Ето и една статия за Глок.Доста е дълга, но ясно описва историята на пистолета и
        къде е на въоръжение.
        http://orajie.start.bg/link.php?id=158183

Коментар

Добре тогава, продължавайки в твоя дух аз пък твърдя че за възпроизвеждане на изстрел не ми е нужна даже и цев! Нужни са ми патрон, парче вестник и запалка! Всичко друго е "панделки" !
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

По булпапското СВД също хвърчат страшни псувни. Не е умно да трябва да се покажеш до кръста, за да можеш да гръмнеш. В това време и тебе ще те гръмнат. Булпапът май си остана мимолетна забравена мода.

Коментар

Тази не е булпап

Коментар

Да)) Не бива да се разглеждат никакви картинки преди да се преполови кофата кафе!

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Май все пак ставаше дума за това че с крива рама пищовите са мъртви. А с пробита ложа пушката очевидно ще стреля.
                    Пълноценно за какво? ПК има ли три кила ложи - приклади? А ПКТ няма ни грам, останалото е същото, и не съм чувал да е непълноценна.
                    Що ти трябва изобщо да се завираш във военното оръжие? Еле па в технологията му. Преди много години някой е забелязал, че там където хората са консуматив, няма нужда пушките им да са вечни. Останалото е работа на трофейните команди и работилниците.
                    Не мисля че това, на което казваш снайперски карабини, има нещо общо с армията. Драгунов и Зверобой са си дървени. След втория изстрел, по холивудските някой се пресяга и хвърля мина, така че всичките им фасони са само за кино. Могат да бъдат всякакви.
                    ами стефане айде кажи как ще стреляш с ПКТ без приклад или ложа или както там ги наричаш "панделки"
                    хах
                    ми то дори спусък няма
                    има ама ел.
                    или алтернативния вариант е да имаш сериозни палци на рацете.
                    Не е удачно да даваш пример с ПК и ПКТ , щото ако се сещаш ПКТ е направено само за стрелба от машина и няма как да го ползваш като ПК.

Коментар

Момчета нося оръжие деноношно вече 12години.Изтрелял съм хиляди патрони(даже около 5години това ми беше работата,да стрелям по цял ден със всякакви оръжия)Луди хора ! даже и пари ми даваха.Сменил съм лични 3 бр.Макаров,Рюугер-89,Рюгер-100,Валтер П-22,2бр.Джерико941,Глок-19, и в момента съм със 2подрет Глок-17,на предния Глок-17 му навъртях над 60 000изтрела без никакъв проблем.Моляви не ставаите смешни с тези недодялани оплювания на тема Глок.Явно не сте носили оръжие на което се налага да разчитате!Ставате смешни!
                      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                        Моляви не ставаите смешни с тези недодялани оплювания на тема Глок.Явно не сте носили оръжие на което се налага да разчитате!Ставате смешни!

Да, ама редовно носим за фасон и удължаване на п.....е, пък и четем рекламите, но едностранчиво - /само за това, което и така си харесваме/!
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          Да, ама редовно носим за фасон и удължаване на п.....е, пък и четем рекламите, но едностранчиво - /само за това, което и така си харесваме/!
                          Вярно за п.......е.Но две зараснали дупки на крака не ни помагат с удалжаването.Повярваи наистина боли.И осазнаваш какво е да ти е безотказно оръжието.А аз вярвам в него повече от колкото на себеси.Защото вече ме е спасявал.И един Макаров(които много уважавам) което е за друга тема.Тука грозен красив са излишни думи!!!
                          Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

О-оо, аз ти вярвам и дори си мисля, че те разбирам.
                            Ма чакай да дойдАТ корифеЯ!
                            Оръжие във себеси не нося от доста отдавна, а и тогава беше доста за кратко. Но винаги съм разполагал - от как се помня. И винаги съм боравел - откак баща ми реши, че съм в състояние да го държа в ръцете си! Може би затова гледам на него повече като на играчка и обект на колекциониране - като количките Мечбокс...
                            От него нищо, никога не е зависело за мен, нито живота ми /пази боже/, нито самочувствието ми относно дължината на п.....а ми!
                            Последно редактирано от davc; 19-07-08, 22:46.
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                              Вярно за п.......е.Но две зараснали дупки на крака не ни помагат с удалжаването.Повярваи наистина боли.И осазнаваш какво е да ти е безотказно оръжието.А аз вярвам в него повече от колкото на себеси.Защото вече ме е спасявал.И един Макаров(които много уважавам) което е за друга тема.Тука грозен красив са излишни думи!!!
                              Колега,при теб изцяло важи старата поговорка ,че един бит струва колкото трима не бити.Колкото до мнението на книжните корифей ,винаги леко ме е размивало .Винаги имам респект към хората който,говорят от личен опит.

Коментар

Хм. По тая логика ако не са те убивали, значи и за войната не знаеш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X