Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Ето тоя sig sauer sp 2022
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от яворчо; 14-05-10, 15:59. Причина: пропуск в текста

Коментар

От трън та на Глок. Този Sig пак е пластмасов, което най-не се харесва у Глоковете...
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от devoted Преглед на мнение
        ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА ДА ЧЕТА 15 СТРАНИЦИ МНЕНИЯ ... а най-лошото е че сега съм по-объркан отколкото преди да прочета тая тема. Още по-лошо е, че тъкмо се навих да вземам Глок -дилемата беше 19 или 17 ... ама сега вече ... Разбихте ме!!! Всички казват, че е добро оръжие (повечето, които участват в динамична стрелба в БГ, ползват точно Глок и го хвалят), а тука така му "сипахте", че екипа дето го е конструирал ще си направи харакири... Хайде кажете, след като Глока е гола вода , кой е най-добрият пистолет
        Колега, най-добрия пистолет е този, с който ти си най-добър, та ако ще и евзалия да е. Всичко опира до лични редпочитания. Няма този е точен на 20 м. а другия на 200 м. Марката има значение само за престиж.

Коментар

Първоначално публикуван от devoted Преглед на мнение
          ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА ДА ЧЕТА 15 СТРАНИЦИ МНЕНИЯ ... а най-лошото е че сега съм по-объркан отколкото преди да прочета тая тема. Още по-лошо е, че тъкмо се навих да вземам Глок -дилемата беше 19 или 17 ... ама сега вече ... Разбихте ме!!! Всички казват, че е добро оръжие (повечето, които участват в динамична стрелба в БГ, ползват точно Глок и го хвалят), а тука така му "сипахте", че екипа дето го е конструирал ще си направи харакири... Хайде кажете, след като Глока е гола вода , кой е най-добрият пистолет
          Като си решил да си вземеш Глогинка, има ли смисъл да ровиш старите кости на темата?
          П.П.
          И не забравяй да си вземеш хладилна каса, защото се очаква горещо лято!
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• От: До: Glock-a добро оръжие ли е?

И не забравяй да си вземеш хладилна каса, защото се очаква горещо лято!

И във тази хладилна каса всички разбирачи да си турите мозъците, защото от ръсене на глупости са се размекнали.
            Та на въпроса на колегата devoted , този си е най-добрият , ако са ти големи ръцете си купи 17 , ако са по-малки 19 . Имам го от няколко години и нямам забележки , стреля добре и на дистанции малко нетипични за пистолет.
            Последно редактирано от Goblin; 24-05-10, 22:10.

Коментар

• От: До: Glock-a добро оръжие ли е?

Първоначално публикуван от Goro Преглед на мнение
              И във тази хладилна каса всички разбирачи да си турите мозъците, защото от ръсене на глупости са се размекнали.
              Та на въпроса на колегата devoted , този си е най-добрият , ако са ти големи ръцете си купи 17 , ако са по-малки 19 . Имам го от няколко години и нямам забележки , стреля добре и на дистанции малко нетипични за пистолет.
              На мен мозъка си ми е на място. А ти си мери приказките, защото не е много удачно когато не познаваш някой да се изказваш по този начин!
              И ако вместо да се правиш на мъж се беше постарал да прочетеш темата. Щеше да разбереш, че цялата тема е на майтап. И вече ми е писнало от такива пишман разбирачи с големи претенции. Дето се регистрират и пишат само за да си начешат егото, че са дали едни пари за Глок.
              Ами ползвайте си ги бе пичове, ама не се натискайте във всички форуми. Няма да станат по-големи оръжия от това дето са!
              А на тебе "Goro" ще ти кажа, че за ежедневно носа също "пластмасов" пистолет. И не изразявай толкова крайни мнения, защото си смешен!
              LZ1HKW

Коментар

• От: Glock-a добро оръжие ли е?

Регистрирах се във форума, само за да питам Стефан какъв пищов препоръчва за след военно и пред катастрофално време....
                Изчетох темата два пъти и си водих бележки. И останах с впечатлението, че няма да ми препоръча Гло"Г".
                За пояснение: ще стрелям под вода, на дълбочина до 2 метра, но много рядко.

Коментар

Първоначално публикуван от UncleDo Преглед на мнение
                  ... За пояснение: ще стрелям под вода, на дълбочина до 2 метра, но много рядко.
                  Проверете в спортните магазини. Лято е, харпуните са на промоция...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Регистрирах се във форума, само за да питам Стефан какъв пищов препоръчва за след военно и пред катастрофално време....
                    Изчетох темата два пъти и си водих бележки. И останах с впечатлението, че няма да ми препоръча Гло"Г".
                    Пневматичен.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Спирам плуването на децата! Но ще изпратя жената.
                      Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                      "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Пробвай с вувузела!
                        LZ1HKW

Коментар

Като се замисля се сещам, че има разрешителни за целите на охраната и самоохраната, за колекционерски цели, за ловни цели, за спортни цели и т.н., но не съм се сещал да кандидаствам за водолазни цели. Така и така законотворците правят промени в закона за оръжието, да вземат да включат още една алинея в него. Тогава определено ще си закача един Глок на жилетката като ходя да водолазя.Все пак е пластмасов и няма да ръждясва.

П.С. Абе я да вземат да не правят такава промяна, че току виж рапанджиите се избили още под водата.
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Паунов.....ти пък какво разбираш от......вода??????? и водолазлък.....дали това е правилната дума.....от пищови знам че разбираш...за Глок не съм сигурен
                            LZ3YG

Коментар

Ако дойда при теб с искане за оръжие за водолазни цели и приложа копие на валиден международен сертификат да водолазене, с платени такси към ВиК и т.н., ще те питам аз какъв мотивиран отказ ще ми измъдриш.
                              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Не го тормози за ново разрешително .........ще ти дам да си гърмиш с моя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X