Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Първоначално публикуван от Harkata Преглед на мнение
    Здравейте на всички!За мен няма по-добро КНО от GLOCK!
    Е, не те ли е срам? Със първото ти мнение да ровиш старите кости на тази тема?
    Вече се разбрахме от Искаро по-длибоко НЕМА!
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Съжалявам,но все пак това е темата тука.

Коментар

Абе да питам че нещо се обърках вече.По принцип пистолетите не са ли за носене(удобни,практични,лесно да се борави с тях,да са готови винаги за срелба ако се наложи............).А гледам тука разни експонати дето и в кобур не влизат.Не се носят по предназначение.................и не знам направо се загубих в тая темаТа каква е тая тема?
        Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
          Та каква е тая тема?
          Ами тази тема е поредната за разделно събиране на отпадъци, и преработката им в огнестрелни оръжия.
          Или, тук си говорим за силикон и предназначението му в наши дни. Пък и сега е модерно да се подарява силикон по празниците.

П.П.
          Недей да палиш от горното. Нали знаеш, че сме на едно мнение. Нека не правим кеф на хиените!
          LZ1HKW

Коментар

Ъ ти пъкНе съм изкал да те дразня .Говоря по принцип че се размива всичко в тоя ЧАТ

Коментар

да попитам като Ромънеца в темата за Макаров,Глога,хубав пистолет ли е че съм нов този чат.Не е хубав,с мушката не може да се отваря по една каса бира,както с Макаров.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                Ами тази тема е поредната за разделно събиране на отпадъци, и преработката им в огнестрелни оръжия...
                Аз пък си мислех, че заради разделното събиране, са се увеличили продажбите на пластмасовите пистолети... Зер всички държим на екологията, няма да замърсяваме приридата... вече има къде да си изхвърлями пластмасовите отпадъци!
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  да попитам като Ромънеца в темата за Макаров,Глога,хубав пистолет ли е че съм нов този чат.Не е хубав,с мушката не може да се отваря по една каса бира,както с Макаров.
                  А ми то...........36 теми ли има за Макаров?

Коментар

Това,беше шега.Темите трябва да се четат,но е по-лесно да се пита.

Коментар

Собствениците на Глок,хайде похвалете се.МВР на Русия,заменят в своите спец части ПМ с Глок.Най-после и там практично мислене.

Коментар

Ми то щото Глока е смотан..........те за това!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                          Ми то щото Глока е смотан..........те за това!!!
                          Ами, просто е по-лек. Напоследък гледат как да носят повече водка, просто се търси редуциране на багажа!
                          LZ1HKW

Коментар

Одавна не се бях забавлявал така......
                            малко хора написаха нещо смислено ......аз не съм от тях....

Коментар

Повече от 5000 изстрела без нито една засечка с различни патрони......3 почиствания на пистолета. Направо се чудя Glock-a добро оръжие ли е?

Коментар

ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА ДА ЧЕТА 15 СТРАНИЦИ МНЕНИЯ ... а най-лошото е че сега съм по-объркан отколкото преди да прочета тая тема. Още по-лошо е, че тъкмо се навих да вземам Глок -дилемата беше 19 или 17 ... ама сега вече ... Разбихте ме!!! Всички казват, че е добро оръжие (повечето, които участват в динамична стрелба в БГ, ползват точно Глок и го хвалят), а тука така му "сипахте", че екипа дето го е конструирал ще си направи харакири... Хайде кажете, след като Глока е гола вода , кой е най-добрият пистолет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X