Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Glock-a добро оръжие ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Glock-a добро оръжие ли е?

Ако не си бил мишена не знаеш, "вервай ми" .... От книжките изглежда различно ....
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Да знам, помня как беше само от книжките. Но не са ме убили, и от това не се чувствам много невеж.

Коментар

Да участваш във война не значи непременно да бъдеш убит, според мен .... Иначе нямаше да има книжки, а само комикси .... Пък и уж затова ни обучаваха-как да убиваме, без да бъдем убити (преди да сме изпълнили задачата поне )....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Тъй де) Това се и опитах да кажа на колегата

Коментар

А пък аз,нали съм невеж,доскоро си мислех че няма човек който да разбира от всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Хм. По тая логика ако не са те убивали, значи и за войната не знаеш?
              Не убиват само на воина.И не може да се коментират неща които не си виждал камо ли пък използвал.Малко става като двамата цигани дето си говорили и единия го навивал колко хубаво било бялото сирене.Пак другия го питал,,ти откъде знаеш че е хубаво като не си ял?,,И другия му казал ,,абе аз не сам ял ама така знам от моя кошия че на неговия братовчед приатела гледал през оградата някакъв как ядял такова МА МНОГО ХУБАВО БИЛО.
              Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Колеги,искам да споделя че Глога е перфектен пистолет,но днес опитах ме нови простотий.Стрелях ме с пистолетите подвода.Потапяш пистолета в едно дървено корито с около 100л.вода ,зареждаш и стреляш.Всички марки стрелят без проблеми.Но се оказа че най-дървените презареждат ,а на някой им се опъва презареждането .Глога ,заклинва гилзата при изхвърлянето и.За Беретата нямам думи,още по-зле.Брауниг,ТТ и Аркус,никакви пробле ми.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  Колеги,искам да споделя че Глога е перфектен пистолет,но днес опитах ме нови простотий.Стрелях ме с пистолетите подвода.Потапяш пистолета в едно дървено корито с около 100л.вода ,зареждаш и стреляш.Всички марки стрелят без проблеми.Но се оказа че най-дървените презареждат ,а на някой им се опъва презареждането .Глога ,заклинва гилзата при изхвърлянето и.За Беретата нямам думи,още по-зле.Брауниг,ТТ и Аркус,никакви пробле ми.
                  Преди 6 години съм пробвал Glock 19 под вода.Изтрелях целия пълнител.Нямаше никакви проблеми.Но щом не става за под вода повече няма да го взимам 17ската с мене като влизам за калкан в морето.Мале как съм се прекарал.Даго мъкна само пък тои за нищо не ставал.Ми ако ме бяха нападнали на 12метра под водата какво щях да правя

Коментар

Ако не друго, оказва се доста разпространено...

Коментар

Аха. Е сеа вече сички зарязахме сичко, и отидохме да събираме сено да има кво да ядем.
                      Я разкажи за резултатите от стрелбата на 12 метра под водата Там далекобойност, точност, групираност. Как работи автоматиката, едно - друго ... Поради какви свойства именно Глока работи във вода, защо на такава дълбочина, как на друга. Всички морски пехоти ще ти дадат най-високите си награди. Само тулското приборостроене ще ти се разсърди)

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение

Ако не друго, оказва се доста разпространено...
                        Дали защо?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Аха. Е сеа вече сички зарязахме сичко, и отидохме да събираме сено да има кво да ядем.
                          Я разкажи за резултатите от стрелбата на 12 метра под водата Там далекобойност, точност, групираност. Как работи автоматиката, едно - друго ... Поради какви свойства именно Глока работи във вода, защо на такава дълбочина, как на друга. Всички морски пехоти ще ти дадат най-високите си награди. Само тулското приборостроене ще ти се разсърди)
                          Сори но не си хванал иронията.Не съм влизал в морето с него.Не съм чак толкова изперкал все още!Все едно да ме питаш Трабанта какви данни дава на лунатаНе си схванал.Изках да подскажа че не правен за там.И въобще не е довод -добър или не е......с това дали стреля под водата.За там си има други оръжия(и то повечето наи добри са руски).И не забравяите. Ако изобщо го знаете!1километър полет във въздуха на куршума се равнява доло горе около 1метър изминати под вода и то на дълбочина 1 метър.Така че долу горе си написъл глупавичъквъпрос

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
                            Преди 6 години съм пробвал Glock 19 под вода.Изтрелях целия пълнител.Нямаше никакви проблеми.Но щом не става за под вода повече няма да го взимам 17ската с мене като влизам за калкан в морето.Мале как съм се прекарал.Даго мъкна само пък тои за нищо не ставал.Ми ако ме бяха нападнали на 12метра под водата какво щях да правя
                            Колега,нещо не сме се разбра ли,въобще не исках да прозвучи,че Глога е не добро оръжие.От него имам само превъзходни впечатления.Просто се учудих че по-дървените модели,се презарежда ха.Може би от по-голямата маса на затворния блок.Много ясно че пистолетите не са за стрелба под вода.Колкото до това че пистолета Ви е истрелял цял пълнител под водата след тази случка не Ви вярвам.

Коментар

Презареждането под вода би трябвало да зависи не само от пистолета, а и от патрона! Т.е. заряд, тежест и форма на куршума.
                              А това че 1м. във вода е равно на 1км. във въздуха, не ми се вярва. Ако беше вярно, някой пистолети щяха да са далекобойни колкото калашник във въздуха !
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                                ...А това че 1м. във вода е равно на 1км. във въздуха, не ми се вярва...
                                Плътността на водата е 1000 пъти по-голяма от плътността на въздуха - медицински факт, който е независим от това какво ти се вярва на теб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X