До: Glock-a добро оръжие ли е?
Имам приятели с китайски ТТ на Норинко.Да не би да са по-лоши от нулевата серия.
Относно цените-от КОС може да си вземеш ТТ на обидно ниска цена......толкова ниска че не искам да я коментирам тук.
Както и Макаров на смешно ниски цени.Като казвам КОС говоря и за малко връзки.
Така че 350 лева мога да дам за ТТ с колекционерска стойност или за тунинговано като на Влади.
Пистолета не е лош за...лов.Отлична карабина е.За стопиращ ефект можем да говорим само с модифицирани боеприпаси.Свален е от въоръжение и е имало защо.....при това най -добре си го знаят руснаците.
Излишно е да сравняваме ТТ с Глок.
Все едно да сравняваме Вилис с Нисан Патрул.
Между другото тази нулева серия с хромирана цев ли е или не?
Първоначално публикуван от Стефан
Преглед на мнение
Относно цените-от КОС може да си вземеш ТТ на обидно ниска цена......толкова ниска че не искам да я коментирам тук.
Както и Макаров на смешно ниски цени.Като казвам КОС говоря и за малко връзки.
Така че 350 лева мога да дам за ТТ с колекционерска стойност или за тунинговано като на Влади.
Пистолета не е лош за...лов.Отлична карабина е.За стопиращ ефект можем да говорим само с модифицирани боеприпаси.Свален е от въоръжение и е имало защо.....при това най -добре си го знаят руснаците.
Излишно е да сравняваме ТТ с Глок.
Все едно да сравняваме Вилис с Нисан Патрул.
Между другото тази нулева серия с хромирана цев ли е или не?

/. Лоша работа, ако някой опитен не ме взмеме за малко под крилото си ще си остана неук. А след като казармата отпадна преди да стигна до там взех здраво да се дразня, че така и не пострелях там. За калашник-а е ясно, няма да мога сигурно никога да се науча да боравя с него, виняги съм си мечтал да стрелям с тежък снайпер/знам, че не е леко
, ще се пробвам да си извадя. Много съм назад дето се вика, но поне от някаде трябва да започна. Пиша това тук, а не е по темата вече хич, та може и да се премести, но понеже много ми допадаше Глок като малък и затова и асоциирах всичко с темата.

... Имам 1 приятел казва, всеки си е башка... Мен ми харесват хора различни, а не стереотипни и каквото не ми допада или може да се тълкува малко по-така, пускам покрай ушите, щото инак се почва 1 дето свършва със заплахи или по-лошо...
Коментар