Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители
Свий
X
-
От: КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители
Имаме идея за игла, но нямаме идея къде ще е разумно да те насочим. Щото примерно моите идеи са за София, пък ти ако си от Бургас малко скъпа ще ти дойде."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Завод "№10" в Казанлък.Първоначално публикуван от rumbata777 Преглед на мнениеЗдравейте колеги,скоро се сдобих с това бижу.....Номерът му е ИК 25 ХХХ,има и цифрата 10 в двойно кръгчесто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Здравейте на всички!
Нов съм във форума и за това моля предварително да бъда извинен ако наруша правилата!
Имам следното питане:
предстои ми придобиване на КНОО и разбира се изборът ми е "Макаров". Но с едно малко уточнение:
държа да е българско производство! Без значение - нов или употребяван (е, разбира се че новото си е ново, но ако ще е 2-ра ръка, то да е запазен и поддържан добре). Ще съм благодарен на различни мнения и насоки!
Поздрави!
Коментар
-
Извинявай колега,ама колко им е цената,че нещо не намирам актуално инфо в нета,а пък след месец трябва да подновявам разрешителното,и мисля да го комбинирам с искане на второ за такъв адаптер??????Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнениеА пък и има нови евтини адаптери за ПМ за 22лр, произвеждат ги в Казанлък
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
))
Коментар