Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители

Първоначално публикуван от piton Преглед на мнение
    Колега, ... Сподели
    Пък, ако може и да е на български...
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Е опитах мъничко да попреведа... ама зорррр.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от cvuchko Преглед на мнение
        Здравеите и аз съм собственик на макаров самоче руски баикал имамго от 9 години и мисля че по качественно от руското няма досега проблеми снего никакви.Ккаквото му дам всичко яде няма никакво значение от марка;производител или година.Няма такова фсеядно животно неизисква почти никакви григи само отвреме на време малко масалце
        И аз имам Макаров-ци! Също нямам проблеми!
        Но колега, моля, като пишеш спазвай правопис, че ужасно трудно разчетох какво искаш да кажеш...Изкарвал съм си 'прехраната' и с двата пищова, и имам само положителни впечатления от тях. И твърдението, че ако Глок е зацапан трудно стреля и разглобява е твърде силно,некомпетентно изказване...Никой, който работи професионално дори ако щеш с този тип оръжие или с друго, няма да каже нещо подобно...Извинявай!
        Последно редактирано от Селски пич; 19-03-11, 21:37.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Пък, ако може и да е на български...
          Книжовен! / поне на 80%/.

Ако младежът стреля както пише, мишените трябва да са колкото 8-етажен блок, с поне 3 входа.
          ПП Отначало помислих, че е нарочно така писанието.
          Колко мъка има на тоя свят, Боже!
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от cvuchko
            ПИТОН, аз лично съм го харесал от конструктивна гледна точка. Защото при стрелба няма да ти изпадне пълнителя заради износен зъб, защото пистолети със фиксирана цев имат по тежкА пружина и за да не вкара патрон в патронника трябва преди това да си я заварил.Защото патрона никак не е слаб както някой казват. Защото бавният патрон е по гаден от по- бързия .Защото ми харесва дизайна които няма нищо общо със ВАЛТЕР(ако ги разглобиш ще разбереш защо)самО че за единият си вземи магнит че може да ти потрябва.И само 10 от мен(и гърми яко няма да се изтърка )
            Колвга, за общото с Валтер за мен е неподвижната цев и в някаква степен габаритите. Не съм разглобявал Валтер ппк, но в магазин съм съпоставял външните габарити на Валтер ппк 9х17 и Макаров. За мен това беше важно с оглед възможностите за скрито и ежедневно носене. Според мен Валтер е много удобен пистолет за носене, а Макаров има близки габарити- малко по дълъг и по-висок, но като тегло бяха доста близки. Иначе съм съгласен за хлабините на Макаров и за това, че е създаден за работа (стрелба) и не е претенциозен за поддръжка. Патронът на Макаров си е съвсем наред за самоотбрана, а както виждаме и за полицията ,,,

Коментар

• Питон ако искаш дай някакви координати
              макарена918 абв
              Колеги ето няколко клипа които се надявам да бъдат от полза на всички .

http://www.youtube.com/watch?v=uogVbVJIuk0&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=OSWoN...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=aab75...eature=related
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-03-11, 18:24.

Коментар

Първоначално публикуван от cvuchko Преглед на мнение
                Питон ако искаш дай някакви координати
                Колега, опитах се да ти пратя лично съобщение, но не става.

Коментар

Колеги скоро си купих МАКАРОВ и съм приятно изненадан от него.

Коментар

Хич не е майтап!

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                      .
                      Хич не е майтап!
                      Това от Шпагин ли е? Май не е от Томпсън?
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Имахме в бригада един ПМ дето винаги стрелял само с откоси. Де да знаехме тогава че има и тези пълнителите?!

Коментар

Коментар

Здравейте аз имам Байкал 442 и съм много доволен от него. От русе съм и тук е малко трудно със стрелбата защото има само едно стрелбище и скъпичко 1.20 лв. е патрона , 5 лв. коридор и един лев за мишена

Коментар

Първоначално публикуван от lebetkata1 Преглед на мнение
                              Здравейте аз имам Байкал 442 и съм много доволен от него. От русе съм и тук е малко трудно със стрелбата защото има само едно стрелбище и скъпичко 1.20 лв. е патрона , 5 лв. коридор и един лев за мишена
                              Направо невероятно - 1,2лв за 9х18! А това, че коридора и мишената изобщо се плащат допълнително, е само добавка към абсурда...
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                Направо невероятно - 1,2лв за 9х18! А това, че коридора и мишената изобщо се плащат допълнително, е само добавка към абсурда...
                                Ела до Шумен и се настреляй.
                                Парите за коридор и мишани ще покрият част от пътните........патроните на 50%......

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X