Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители

200лв ще стигнат
    42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
      200лв ще стигнат
      Благодаря,ще пробвам да се включа,макар че цената е като на 4 ПМ, но пък аз го купих за 300 лв навремето,така че е под стоиноста на пистолета,поне на теория!!!!!

Коментар

Мисля, че бе 180 лева. Не е зле да пуснеш искане и за двете едновременно. Ето линк за адаптера.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Един приятел си продава никелирания Макаров.Мисля,че стрелбата му е само за прострелването.Ако някой има интерес мога да дам координати.
          0884 987 137
          В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първоначално публикуван от dimlevs Преглед на мнение
            Здравейте на всички!
            Нов съм във форума и за това моля предварително да бъда извинен ако наруша правилата!
            Имам следното питане:
            предстои ми придобиване на КНОО и разбира се изборът ми е "Макаров". Но с едно малко уточнение:
            държа да е българско производство! Без значение - нов или употребяван (е, разбира се че новото си е ново, но ако ще е 2-ра ръка, то да е запазен и поддържан добре). Ще съм благодарен на различни мнения и насоки!
            Поздрави!
            Колега, поздравление за избора! Ако не си някакъв върл фен на тактикал-командосията , пистолетът е идеален! Преди време бях пуснал тема по въпроса: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113721 . Макаров е много надежден- изстрелял съм доста патрони- чешки, сръбски, български нови и от 80-те години- няма засечка или негръмнал патрон! Предпазителят е добър и пистолетът има добра точност, като му свикнеш. Не е маловажно, че е удобен за скрито носене!

Моят Макаров е 1996 г. производство (номерът му започва с "36", цифрата "10" е завод 10-Казанлък), запазен е и съм много доволен. Моят съвет е български Макаров, втора ръка до 150 лв., външно да е запазен, от някой охранител, бивш военен или полицай. Старото производството, като материал и дизайн, ще го познаеш по заоблената (не с ръб) спускова скоба, бакелитена или черна полимерна (като моята) ръкохватка и външното покритие.

Коментар

Втора ръка, стар, качествен струва максимум 50 лева. Външния вид е без значение, сега има фирми които оксидират, никелират, хромират.
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Хора думите Макаров и Аркус ги приключих, т.е. първото го мъкна по задължение.
                Аркуса е хубав пистолет само дето нашите като оръжейници са гола вода вече. Един пич от един друг форум + моя милост , а може и някой друг да им е казвал слабостите но уви няма управия.

Коментар

Ейтоз дедо смея да твърдя, че му разбира на ютиите. Щом той така казва, вервам му....

https://www.youtube.com/watch?v=ZsoJOjt25vU

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
                    Ейтоз дедо смея да твърдя, че му разбира на ютиите. Щом той така казва, вервам му....

Може и да разбира, но аз не разбрах какъв беше смисъла в началото на клипа да държи празния пълнител в пистолета, а и май никой не му е казал, че има бутон за освобождаване на затворната задръжка... Така и не го изгледах целия...

Коментар

Бутона не го ползва на ни един пистолет тоя,прегледай му клиповете ако имаш време.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение

Я разбиращите ингилизки. Какво казва на 2.55 и следващите. Дочу ми се името на Родината!
                        Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                        "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Вкаран от България,но произведен в Съюза,минал през България и вкаран от там.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

...Точно този е съветски, от Ижевск, отзад щампата на щатския вносител казва че е внесен от България. Чел бил на различни места че известен брой съветски макаровци са били внесени в България, и че после при вноса в Щатите от България в партидите е имало и българско и съветско производство, викали им "български промъкнали се"...
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Много хора съзнателно се учат при подготовката си да не ползват задръжката на затвора.При стресова ситуация,потни или кървави ръце било по-сигурно блокът да се спуска с другата ръка отколкото да се търси бутона.Някои даже ги изрязвали за да не пречат.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                                Много хора съзнателно се учат при подготовката си да не ползват задръжката на затвора.При стресова ситуация,потни или кървави ръце било по-сигурно блокът да се спуска с другата ръка отколкото да се търси бутона.Някои даже ги изрязвали за да не пречат.
                                Аз също почти не ползвам затворната задръжка. В реални бойни условия ползването на задръжката е удобство и пести време, но в ежедневието и при "тихи" операции... На филмите изглежда много ефектно когато главния герой с пищов във всяка ръка спуска затвора с щракане и "мръсен" поглед
                                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                                dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X