От: Анкета: Нужно ли е да носите пистолет за самоотбрана по време на поход в планинат
Как ще ме задържиш бе братле...?!!! Като ми го размахаш ли...?!! Ставам и си тръгвам и ти какво..?!! Стреляш във въздуха - ами стреляй си! Не ми пречиш! От там на сетне или влизаш в нарушение на същия този чл. 12а или гледаш тъпо след джипа, осъзнавайки, че си ме изпратил със салюти! Какви щети ще съм ти нанесъл на тебе и по какъв начин ще съм те заплашил...?!!! Ще ме застреляш в гърба ли...?!! Именно щото често и сам си пиша сценариите - такъв ще ти напиша, подплатен със съответните медицински документи, че свят ще ти се завие после, ако и работата и връзките ти! Само едно - две твои мнения в тази тема са достатъчни от КОС да дойдат и да ти приберат железата, ако имахме кой наистина да съблюдава спазването на законите в тази държава! Айде спри се малко.... Аман от безсмъртни!
П.П. Злополуките по време на лов стават ПО ВРЕМЕ НА ЗАКОННИ ЛОВНИ ИЗЛЕТИ, СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ, НА МЕСТА В КОИТО ЗАМЕСЕНИТЕ ЗАКОННО ИМАТ ПРАВОТО ДА ГО НОСЯТ И ПОЛЗВАТ И СА СЛЕДСТВИЕ НА НАРУШЕНИЕ НА МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ, А НЕ НА НЕПРАВОМЕРНО НОСЕНЕ И УПОТРЕБА! Схващаш ли разликата...?!!!
П.П.П. А относно алкохола и дали само при мен е така - виж темата за стрелковата среща и ти самия какви идейки подхвърляш!!!
Първоначално публикуван от Mad Dog
Преглед на мнение
П.П. Злополуките по време на лов стават ПО ВРЕМЕ НА ЗАКОННИ ЛОВНИ ИЗЛЕТИ, СЪС ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНО ОРЪЖИЕ, НА МЕСТА В КОИТО ЗАМЕСЕНИТЕ ЗАКОННО ИМАТ ПРАВОТО ДА ГО НОСЯТ И ПОЛЗВАТ И СА СЛЕДСТВИЕ НА НАРУШЕНИЕ НА МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ, А НЕ НА НЕПРАВОМЕРНО НОСЕНЕ И УПОТРЕБА! Схващаш ли разликата...?!!!
П.П.П. А относно алкохола и дали само при мен е така - виж темата за стрелковата среща и ти самия какви идейки подхвърляш!!!
Коментар