Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета: Нужно ли е да носите пистолет за самоотбрана по време на поход в планината?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Анкета: Нужно ли е да носите пистолет за самоотбрана по време на поход в планинат

Това, че по планините има простаци, които стрелят по табелите е само доказателство, че там не е чак толкова безопасно колкото ни се иска.
    За съжаление.
    И откъде накъде простаците ще носят пистолети в планината, а законопослушните граждани да не носят?
    След като простаците носят оръжие, те сами предизвикват останалите.
    Може би законопослушните граждани не трябва да носят, понеже това може да постави под въпрос бабаитлъка на простаците?
    Щото току-виж някой гражданин съзрял опасност за себе си или семейството си и отвърнал?
    Сакън, да не стане зян нечий баш-бабаитлък-серсемлък.

Като например този:
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=37884

Коментар

• От: Анкета: Нужно ли е да носите пистолет за самоотбрана по време на поход в планинат

На дали има още нещо да се каже по въпроса, а и темата отдавна тръгна в друга посока....
      Заключвам я!
      LZ1PER

Коментар

• От: Анкета: Нужно ли е да носите пистолет са самоотбрана по време на поход в планинат

Това всъщност е двойна анкета - за такива, които не притежават и такива, които притежават пистолети.
        Но тъй като форумния софтуер обработва резултатите общо, ето една разделна обработка:

Отговори на непритежаващите пистолет
        Нямам пистолет, но мисля, че е нужно 36 48,65%
        Нямам пистолет и мисля, че в планината е безопасно и е ненужно да нося 29 39,19%
        Нямам пистолет и не мога да преценя 9 12,16%
        Общо гласували непритежаващи пистолет 74
        Отговори на притежаващите пистолет
        Имам пистолет и мисля, че е нужно 58 84,06%
        Имам пистолет, но в планината е безопасно и мисля е ненужно да го нося 10 14,49%
        Имам пистолет, но не мога да преценя 1 1,45%
        Общо гласували притежаващи пистолет 69
        Общо гласували от двете групи към 23.04.2013 143

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X