Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доброволен резерв на армията

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Доброволен резерв на армията

Много ми харесва британска версия за отговор на въпроса - За какво ни трябва армията?

Коментар

Е, сега мнозина от възвишените пацифисти ще млъкнат. А когато им разказваш същото със свои думи за собствената си армия - само се възбуждат и се утрепват да те лаят.
      Понеже сега пък ще се намери кой да гракне срещу Сибирски че бил не знам си какъв, мога да ви уверя че силно предпочитам да съм заедно с него ако стане някоя беля тука, понеже той ще застане до мене и ще ми помогне, за разлика от мнозина пишман патриоти.

Коментар

Не поставяйте всички под един знаменател,моля.Най-вече младите ,че и от нас има момчета и мъже с не по-различно родосъзнание от вашето.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          А когато им разказваш същото със свои думи за собствената си армия - само се възбуждат и се утрепват да те лаят.
          Кхъм... А случайно да знаете каква е британската армия ? Да не би да си правите илюзиЙ, че е наборна и всеки там рижаво-пъпчив пияндурник, индус или негър връзва и носи партенки едно така 2 години от живота си ?
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
            Не поставяйте всички под един знаменател,моля.Най-вече младите ,че и от нас има момчета и мъже с не по-различно родосъзнание от вашето.
            Нема начин на Стефан някой тука да не му е припомнял изключително подхождащата на "родосъзнанието" му песен, но аз ще я пусна отново, поради непреходното й значение:
            В ресторане по стенкам висят тут и там "Три медведя", "Заколотый витязь",
            -За столом одиноко сидит капитан.- Разрешите? - спросил я. - Садитесь!
            - Закури! - Извините, "Казбек" не курю.
            - Ладно, выпей! Давай-ка посуду...
            - Да пока принесут...- Пей, кому говорю!
            Будь здоров! - Обязательно буду.
            - Ну, так что же,- сказал, захмелев, капитан,
            -Водку пьешь ты красиво, однако,
            А видал ты вблизи пулемет или танк?
            А ходил ли ты, скажем, в атаку?
            В сорок третьем под Курском я был старшиной,
            За моею спиною - такое!..
            Много всякого, брат, за моею спиной,
            Чтоб жилось тебе, парень, спокойно!
            Он ругался и пил, он спросил про отца.
            Он кричал, тупо глядя на блюдо:
            - Я всю жизнь отдал за тебя, подлеца,
            А ты жизнь прожигаешь, Иууда!
            А винтовку тебе, a послать тебя в бой?!
            А ты водку тут хлещешь со мною!
            -Я сидел, как в окопе под Курской дугой,
            Там, где был капитан старшиною.
            Он все больше хмелел. Я за ним по пятам.
            Только в самом конце разговора
            Я обидел его, я сказал:
            - Капитан! Никогда ты не будешь майором!
            Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 24-02-13, 16:06.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

А да обадиш как оная мъжествена профи армия ще опази собствената си територия от външна агресия? Щото до тука ги пази единствено островността им. А единствения случай на реална угроза им е струвал всичко на всичко съществуването. Сега вече нямат какво да продадат, и никой няма да им даде нищо.
              Макар че ти специално можеш да вървиш да се прегръщаш именно с пъпчивите. Или вече не се гордееш че си дезертьор?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Или вече не се гордееш че си дезертьор?
                К`ъв дезертьор, бре дрОгарю ? Синът ми беше такъв в по-горен твой пост... айде преглътнах алкохолните ти излияния. Ама на мен да ми викаш така, не си познал. Отслужил съм си двете годинки и въпреки, че по некои съображения, които не мисля тук да споделям, избягвам да пипам орУжие, и днес така ще ти скрия лично на тебе шайбата на стрелба с калашник и с ПК и РПГ, че не знам къде ще се денеш после от срам. Присъединявам се към призива на онзи с GPS-кия ник, как беше GN235-нещо си да си покажеш военната книжка, тъй като имам "основателни съмнения", както казва министърът в оставка Цвък, че изобщо имаш такава

Коментар

Преминахме етапа на разговорите и започваме да се караме. Не е добре!
                  сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                  dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                    Преминахме етапа на разговорите и започваме да се караме. Не е добре!
                    Не е добре безотговорно да ръсиш определения като "дезертьор". Утре като и ако стане точно такива като лепящите определенията ще се ... по голяма нужда. Мислиш, че не съм ги виждал ли ? Как ги Фаща шубето за пагона и службицата и треперят като...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Не е добре безотговорно да ръсиш определения като "дезертьор". Утре като и ако стане точно такива като лепящите определенията ще се ... по голяма нужда. Мислиш, че не съм ги виждал ли ? Как ги Фаща шубето за пагона и службицата и треперят като...
                      Вярвам ти, и аз съм виждал, но нека запазим добрия тон. Ако може..
                      сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                      dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Не съм единственият с основателните съмнения:
                        Първоначално публикуван от GN2355
                        Първоначално публикуван от Стефан
                        ....

Тутакси, след като си покажеш военната книжка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X