До: XR мания - 400/440сс
ХР-а ми пуши, смених гумичките и пак пуши. Майстора ми каза, че имам един милиметър разстояние на сегментите. За смяна ли са?
					ХР-а ми пуши, смених гумичките и пак пуши. Майстора ми каза, че имам един милиметър разстояние на сегментите. За смяна ли са?

Първо на мястото където е свеща имах поставено някакво парче гума (приличаше на парче от вътрешна гума) Явно предния собственик я е сложил като някаква предназна мярка за боклуци и вода Има ли някои друг нещо подобно ? И има ли смисъл от него ,защото моето го махнах
 Първо на мястото където е свеща имах поставено някакво парче гума (приличаше на парче от вътрешна гума) Явно предния собственик я е сложил като някаква предназна мярка за боклуци и вода Има ли някои друг нещо подобно ? И има ли смисъл от него ,защото моето го махнах  И вторият ми въпрос ако си сменям ауспуха с нов от рода на ФМФ нужно ли е да се сменят и работи по карбуратора или може да се мине само с настройка
 И вторият ми въпрос ако си сменям ауспуха с нов от рода на ФМФ нужно ли е да се сменят и работи по карбуратора или може да се мине само с настройка  И като цяло какви са ползите и загубите от такъв аспух
 И като цяло какви са ползите и загубите от такъв аспух  Благодаря
 Благодаря

Коментар