Обява

Свий
Няма добавени обяви.

XR мания - 400/440сс

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: XR мания - 400/440сс

Ясно А най - горе не се ползва така ли ???

Коментар

Здравейте Пак имам едно въпросче Смених си маслото и майстора ми каза че е добре да го сменям на 25 30 часа каране Така ли е ???

Коментар

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
        Здравейте Пак имам едно въпросче Смених си маслото и майстора ми каза че е добре да го сменям на 25 30 часа каране Така ли е ???
        Manual-a казва - 1000мили, т.е. 1600км, т.е. горе долу 10 резервоара.
        Per aspera ad astra.

Коментар

• Ясно значи ще си засека км те и готово

Искам да попитам също : Има ли някои с XR които да си е сложил термометар в маслото и дали е необходимо ? И ако има от къде го е взел?
          Последно редактирано от Жоро Донечки; 10-06-09, 21:59. Причина: сливане

Коментар

Искам да попитам също : Има ли някои с XR които да си е сложил термометар в маслото и дали е необходимо ? И ако има от къде го е взел?
            Моят е с такъв и е много добре да го има,имаш постоянен контрол на температурата,а ако си наблюдателен можеш да хванеш, ако спре да вдига масло.....Купуват се от тук :
            http://www.xrsonly.com/content/index...mart&Itemid=89
            Стефан Дянков

Коментар

Гледах ги в този сайт но са за САЩ с F " но за нашият пазар няма май

Коментар

Колега най вероятно е искал да каже на моточасове .Добре е да го сменяш на 1000 км

Коментар

Искам да попитам Имам някакво чаткане под задния амортисиор Заставам до мотора повдигтам го леко да се изпъне амортисиора и като го натисна
                  на доли прави 'чат ' Лагер ли е ? и ако е колко струва и дали ще мога да си го сменя сам И още нещо ако карам така известно време проблем ли е ?

Коментар

Искам да попитам Имам някакво чаткане под задния амортисиор Заставам до мотора повдигтам го леко да се изпъне амортисиора и като го натисна
                    на доли прави 'чат ' Лагер ли е ? и ако е колко струва и дали ще мога да си го сменя сам И още нещо ако карам така известно време проблем ли е ?
                    Виж в мануала: https://htftp.offroad-bulgaria.com/Z...00R/XR400R.pdf на страница 115 (Amortecedor Traceiro), елементи 28 (те са оградени, няколко са) би трябвало това там да са проблемните лагери. Бившия ми мотор (др650) ми правеше тоя номер, но след обсужване на задницата "чаткането" изчезна. За информация, тогава смених лагерите на амортесиора и задната викла (на вилката сложих тефлонови втулки).
                    Също може лагерите на вилката да са станали на сол, особено ако са иглени.... пак лопа
                    Последно редактирано от Daniel Gyorev; 19-06-09, 11:56. Причина: допълвам
                    KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                      Виж в мануала: https://htftp.offroad-bulgaria.com/Z...00R/XR400R.pdf на страница 115 (Amortecedor Traceiro), елементи 28 (те са оградени, няколко са) би трябвало това там да са проблемните лагери. Бившия ми мотор (др650) ми правеше тоя номер, но след обсужване на задницата "чаткането" изчезна. За информация, тогава смених лагерите на амортесиора и задната викла (на вилката сложих тефлонови втулки).
                      Също може лагерите на вилката да са станали на сол, особено ако са иглени.... пак лопа
                      Благодаря Разгледах ги Трябва да проверя за цените и да ги сменя че ме дразни така Някаде намира ли се мануал на български или английски

Коментар

Искам да кача един мануал за ХР PDF file но не мога можете ли да помогнете ? изписва ми това Your submission could not be processed because a security token was missing.

Коментар

Искам да кача един мануал за ХР PDF file но не мога можете ли да помогнете ? изписва ми това Your submission could not be processed because a security token was missing.
                          Във форума няма как да го качиш, трябва на FTP.
                          Прати ми го по скайпа, аз ще го кача на моето FTP и ще дам линк тук в темата.
                          KTM Fen

Коментар

Линк към мануала:
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/D...nual%20ENG.pdf
                            KTM Fen

Коментар

От известно време и аз съм собственик на XR 400 R.
                              Мотора го взех след основен ремонт на двигателя и доста сменени неща като калници , маска , степенки , верига пиниони , водач за веригата и др.
                              Ето го и самия мотор.

Като постояно му правя някакви подобрения и като цяло съм много доволен от мотора.
                              Но имам следните проблеми с който не мога да се справя.
                              Има едно чукане в главата което на 99% е от клапан и най-вероятно това е клапана на ръчния декомпресор.
                              Колкото и пъти да се прави регулаж на калапани и който и да го прави резултат няма. Мойто предполжение е че има някакво износване при кубилицата и луфтомера като го сложиш всичко изглежда нормално. Когато го махнеш като чели се отваря по-голяма хлабина ?!??!?
                              Извадил съм автоматични декомпресор, защото първо мислех че проблема е в него.
                              Другия проблем се появи на скоро и се проявява само като мотора е на задна гума или е по много голям наклон.
                              За секунда глъхне и после се оправя което е много досадно а и е доста опасно в някой наклон вече няколко пъти падах от такова прекъсване.
                              Разглобих карборатора всичко е нормално няма запушено нищо. Нивото е такова каквото го дават по менуал, филтъра също е изпран.
                              Сега малко вдигнах нивото с около 2 милиметра ама още не съм го тествал.
                              Последния ми въпрос е колко малсло е нормално да харчи на 100 км ?
                              Благодаря предварително за отговорите.

Коментар

Това за чукането и мен доста живо ме вълнува.
                                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                                Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X