До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"
и тук си прав...все пак това е България но направо ми съсипаха нервите там и все пак как си взема "по възможност по бързо" частите повече няма там да се върна!!!!!
и тук си прав...все пак това е България но направо ми съсипаха нервите там и все пак как си взема "по възможност по бързо" частите повече няма там да се върна!!!!!
Деня беше изключително каръшки! За пореден път се убеждавам, че на пътя никой не пази мотористите!
Случката се разви така, карам си аз зад две хубави коли (Мерцедес и джип Рекстон), те карат бързо, в един момент джипа без да дава мигач изпреварва Мерцедеса и намалява почти до спряло положение защото пред тях имаше легнал полицай (в този момент колите са една до друга). Сещате се какво остава за мен... или да се блъсна в една от двете коли и така да си навлека много проблеми, или да хвърля мотора и да се влача по гъз. Е... избрах второто. Набих рязко спирачки, но както знаете с таралежки по асвалта не е шега, и вирна се задницата, пуснах мотора да се влачи, аз разбира се след него.
Последици: удрано дупе и кормило изкривено като на чопър.
Какво остава да ми направи свестно гумата
Коментар