Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

нали щеше да ходиш на състезанието в бухово?или сте карали другаде?
    не можеш ли да включваш скоростите без жило?

Коментар

Мне в неделята реших че не ми се ходи в Бухово. Е сменям ги и без съединител, но не е хубаво за скоростите а и не мое така да сеи остане. И аз са кат се опитах да го оправя с подръчни материали в такъв филм се вкарах че не ми се разправя сега.
      [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
        Бяхме тръгнали да караме много яка група и по средата на трасето за щастие точно до асвалтовия път скъсах жилото на съединителя! От горе на всичко жилото на съединителя на тъпата априлия влиза вътре в капака на двигателя и сега трябва да източвам масло, да разглобявам и тн.
        Колега вместо да източваш маслото просто полижи мотора на дясната му страна и си готов аз така правя на мойта Хаприлиа
        Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
        Gas Gas EC 200

Коментар

Ей голям майстор си станал на априлия бе...ще си купя една само защото ще има кой да ми я прави.

Коментар

То да зема и аз да си зема едно АТВ ли,че и ти голям майстор го раздаваш
            Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
            Gas Gas EC 200

Коментар

Ха и аз сега да се оплача! Днеска цял ден си патя от главата си! Първо отидох да покарам на места където още не става за каране с моя мотор, та се намерих в приключение. Е разбира се има и снимки и клипчета, та като се прибрах рекох да ги пусна във форума, ама не би! Изтрили ми Файлзилата при последното човъркане на компютъра. Сложих си я пак, и установих че съм забравил адреса и паролата. Хубаво че аз тия работи дето не ги помня си ги записвам, ама докато се сетя къде съм ги записал видях зор! Нейсе накрая качих папката със снимките и клиповете. Сума ти време я качвах и като започнах да пиша в темата разбрах че съм качил грешна папка! Сега качвам наново всичко, ама май за днеска няма да стане работата, та утре ще публикувам!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

моито пак оплакване е че преди 1 месец и малко отгоре си поръчах части от ЕДИ моторс и о6те чакам за тези части и всяка седмица званя и гов за тези части обаче не6то все ми се правят и наистина въобще не сам доволен от обслужването на фирмата кам клиентите и казаха че за 20 работни дни 6те докарат частите но минаха както казах по горе мн повече и все още ги няма..и както изглежда заради това 6те пропусна 1 МАИ !!!!!!
                [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
                  моито пак оплакване е че преди 1 месец и малко отгоре си поръчах части от ЕДИ моторс и о6те чакам за тези части и всяка седмица званя и гов за тези части обаче не6то все ми се правят и наистина въобще не сам доволен от обслужването на фирмата кам клиентите и казаха че за 20 работни дни 6те докарат частите но минаха както казах по горе мн повече и все още ги няма..и както изглежда заради това 6те пропусна 1 МАИ !!!!!!
                  Не,се отчайвай при мен беше същото за около два месеца идват и след това ти казват ааа ми те одавна са тук така че давай им зор по често.Успех
                  Кавазаки КЛХ 300 04г
                  Кавазаки КХ 65 04г
                  Опел Астра 94г
                  Мерцедес 124 91г

Коментар

eee давам им зор ама като гледам и те нещо не се напъват много и наи гадното е че ще пропусна 1 МАИ заради което се ядосвам вече бая ДНИ!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                      От горе на всичко жилото на съединителя на тъпата априлия влиза вътре в капака на двигателя и сега трябва да източвам масло, да разглобявам и тн..
                      Ти преди да си продължил да се оплакваш в тази тема, че не си могъл да свалиш капака, щото на тъпия Ротакс 123 трябва да развиеш и задния болт на двигателя за да падне капака /поне при някои модели де/, вземи една монета от 50 стинки, развий пластвасомото болтче което е на капака, бръкни с пръст и откачи жилото. Ще си спестиш доста мъки, пък и масло няма да източваш

и за да не съм капо- да помрънкам и аз. 3 дни паля с неистови мъки- скъсало се било жилото на декомпресора. ХТ-то обаче нали пали като кибрит, та и без декомпресор ставаше.....смених го и всичко ОК, ама днес гледам- задния габарит изчезна. Трябваше да разглобя половината мотор за да констатирам, че една буксичка не съм я щракнал като хората
                      Последно редактирано от Vladislav Kostevski; 25-04-08, 21:49.
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Хайде и аз да се оплача толко скоро след като зех мотора даже не сам направил 1 хубав преход,се п***ба и трябва да го ремонтирамСега ще изпусна и 1-ви май и свободното време,което имам за каране Ако някои има Пулове да се обажда!.
                        Последно редактирано от Димитър; 29-04-08, 08:18.

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                          Хайде и аз да се оплача толко скоро след като зех мотора даже не сам направил 1 хубав преход,се п***ба и трябва да го ремонтирамСега ще изпусна и 1-ви май и свободното време,което имам за каране Ако някои има Пулове да се обажда!.
                          Браво бря ulkataa добър ученик си я как бързо научи как се казват тез пари,ама тои и Goblin е добър учител бързо те осветли ама сега по празниците от къде ще ги намериш дано някои колега да свърши работа и ако има под ръка да ти даде,че маи много ти се кара гледам.
                          Последно редактирано от Димитър; 29-04-08, 08:17.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                            Браво бря ulkataa добър ученик си я как бързо научи как се казват тез пари,ама тои и Goblin е добър учител бързо те осветли ама сега по празниците от къде ще ги намериш дано някои колега да свърши работа и ако има под ръка да ти даде,че маи много ти се кара гледам.
                            То ми се кара та ми се реве но....

Коментар

За пореден път се удивлявам от простотията на българина...както бях написал преди "ОЩЕ чакам тези части от "ЕДИ МОТО ЦЕНТЪР" и вече навлизаме в 2 календарен месец и преди малко пак званя да видя пак какво става и някаква жена кадето няма никаква представа от мотори ме пита 100 пъти за какво става дума и аз и обеснявам 100 пъти и накрая се провиква на някакъв др служител "абе тука някакъв ми се кара по телефона" и човека и тои ме пита пак и накрая след като му казвам пак тои отговори еми сигурно др седмица трябва да са тук!!!! Уникален случаи обаче ако все някога доидат аз си махам Кавазакито просто за да не стъпвам никога повече в Еди мото център и ако може никога повече там за каквото и да е!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
                                За пореден път се удивлявам от простотията на българина...както бях написал преди "ОЩЕ чакам тези части от "ЕДИ МОТО ЦЕНТЪР" и вече навлизаме в 2 календарен месец и преди малко пак званя да видя пак какво става и някаква жена кадето няма никаква представа от мотори ме пита 100 пъти за какво става дума и аз и обеснявам 100 пъти и накрая се провиква на някакъв др служител "абе тука някакъв ми се кара по телефона" и човека и тои ме пита пак и накрая след като му казвам пак тои отговори еми сигурно др седмица трябва да са тук!!!! Уникален случаи обаче ако все някога доидат аз си махам Кавазакито просто за да не стъпвам никога повече в Еди мото център и ако може никога повече там за каквото и да е!!!!
                                И ще кацнеш при някои друг тарикат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X