До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?
Днес беше най гадното ми падане като ендУрист. На 18 години съм. От Плевен съм. Карам Кавазаки клх 250
Тъкмо излизам от черния път, набирам към 70- 75 км/ч и в този момент едно куче изкача от шанеца бие се в предната гума и вече не знам какво стана. За щастие мотора се размина със един гард ( на предното окачване в дясно имаше една пластмаса която се счупи а незнам как се казва
)
Днес беше най гадното ми падане като ендУрист. На 18 години съм. От Плевен съм. Карам Кавазаки клх 250
Тъкмо излизам от черния път, набирам към 70- 75 км/ч и в този момент едно куче изкача от шанеца бие се в предната гума и вече не знам какво стана. За щастие мотора се размина със един гард ( на предното окачване в дясно имаше една пластмаса която се счупи а незнам как се казва
)
Изправям се и в същия момент седалката ме удря отзад.Видях само,че предният калник е на педя пред очите ми,а краката в "шпиц"-горе.Инстинктивно се освобождавам от мотора и започва търкаляне 30м.Мотора ми казаха,че е направил:3-и оборота(предна-задна гума)и още 5-6 странично.На мене ми липсваше:часовника,голяма част от кожата на главата и тялото,а от дрехите бяха останали само парцали.Като се сетя още ме боли.
,дотук с шегите.На 19.07.2008г. с моите приятели и колеги ендуристи от гр.Рила;с.Смочево;с.Стоб и аз от гр.Дупница решихме да се разходим до Предела там имаше рокерски събор,аз трябваше да отида сам до с.Смочево,така и направих.От там да отидем да вземем останалата група в гр.Рила.След сабиране на целия колектив от шест мотора подкарахме конете си кам предела всичко на отиване беше страхотно връщането до с.Смочево също,оба4е доиде момента в които аз трябваше да се прибирам сам над вапросното село Смочево има огромна ливада,и аз както си карам забелязах в ляво на мен страхотно скокче,и увеличих скороста точно на варха на скокчето имало камак наподоняващ бордюр педя висок педя широк,самоче аз въобще несам го забелязал от стремежа си да скоча колкото се може повече,мотора изведнаж спря
Коментар