Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Отговора за там, където си паднал няма да го триеме, защото трябва да можеш да носиш евентуалните последствия от действията си. И когато кажеш нещо, трябва да стоиш зад него Освен това ако още някой смел ентусиаст се зачете, белкем нещо да му влезне в главата
    А пък съм сигурна, че ако си отговорен и съвестен, ще успееш да убедиш росителите си, че си се вразумил и ще подходиш по-отговорно следващия път. А риск от падане и те и ти знаете, че винаги ще има.

Не мога да ползвам скайп в момента, icq-то ми е 245281360
    Нямам нищо против дечковците, даже обратното - в тази възраст имате много повече шансове да станете наистина добри, отколкото ние
    Тъй че успех и умната
    DCRT®

Коментар

http://fishki.net/comment.php?id=44857
      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Аз мога да се похваля с 1вото си по-сериозно падане. Събота - 6.12.2008г, при скок се приземих върху кормилото на мотора, от което последва премятане пред мотора таркаляне, около минута със силно затруднено дишане.. и доста драскотини по каската, поне тя си свърши работата.
        Извода охлузвания по крака, навехнат глезен(поне си миля че е така) и болки в корема(леко задушаване)

П.П
        Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
        доста лошо ;(
        2 stroke power

Коментар

http://vbox7.com/play:7ee683b5

Коментар

Първоначално публикуван от mazgalov Преглед на мнение

Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!
            Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение

Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!
              Линка е малко объркан. Ето го правилно:
              http://vbox7.com/play:7ee683b5

Коментар

благодаря ти колега

Коментар

Първоначално публикуван от mazgalov Преглед на мнение
                  благодаря ти колега
                  Tи ли си този, който си падна на Д-то
                  Наистина доста болезнено изглежда, въпреки, че се смях с глас

Коментар

Тоя номер и аз го правих но с малко по малка скорост а послетствията бяха по големи че аз го правих на Хасфалт
                    0888 074 049

Коментар

кво падане с дт
                      http://datingsidorsingel.com/

Коментар

аз нямам стаж ама падане....уви да
                        Прикачени файлове

Коментар

Много падания, много нещо. Не съм сигурен дали някой ще има търпение да стигне до моето, но аз да го споделя. Падания, падания, падания. Повечето ги забравяш в момента на ставането. Падал съм много, но имам три падания, които са ми се запечатали в съзнанието. Едното ме извади за цяла година от строя - 7 месеца гипс, 3 операции и безброй пренамествания, второто 3 счупени ребра - от глупост и третото е за което ще споделя. Мисля, че снимката най-добре ще говори. Правена е една седмица след, тъй че дървото е потъмняло. Правена е 96-та с обикновен апарат и съм я сканирал за да я покажа.
                          И така излизаме за да направим тренировка за състезанието през следващият уикенд. Мойте приятелчета отново спират да си запалят тревичка, а мене ме сърбят ръцете. Имаше в групата едно Про, което дойде при мене и ми предложи да направиме едно кръгче докато другите си губят времето. Аз бях много поласкан, защото такива не обичат да карат с който и да е. Трасето беше от средна до трудна степен. Ние натиснахме яко между дърветата. Аз му бях захапал много яко задният калник и не го пусках да се отдели. Явно това взе да го дразни и му наруши ритъма. "Летейки" минахме през една локвичка, в която (за моя жалос) лежеше един издаден корен диагонално на пътеката. В следващият момент аз литвам във въздуха извъртайки се като тирбушон и се отзовавам летейки надолу с главата а мотора все още над мене. Веднага се заех да се отърва от мотора и заорах нокти, лакти, какво ли не още. Мотора се блъсна в дървото (на снимката), прелетя във въздуха и се спря на 10-на метра подпрян вертикално на друго със задната гума, нагоре, а аз минавайки по същият път през дървото, съборих още няколко фиданки. Никой не вярваше че този която е издялкал дървото и останалите дръвчета е останал жив. Отървах се само с усукване на левият лакът и лявото коляно както и множество натътвания. Аз бях все още под емоцията от гонката и въобще не можех да се усетя с какво съм се разминал. Аз ВИНАГИ излизам 100% екипиран независимо за какво.
                          Някой ще каже: Какъв е извода - Да си пушил трева. Никога не съм опитвал и намам намерение да опитвам.

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                          Важна е екипировката но има едно нещо за което ме е яд,че все още няма нищо ефектно измислено за китките.
                          Има
                          Аз го ползвах близо година след счупването ми на китката. По скоро ти ограничава движението, но не ми пречеше при карането. То е като ръкавица без пръсти. Твърда поставка (само отдолу) следваща линията на дланта и отива 10-15 см по дължина на ръката. Ти си я нагласяш колко да ти е стегната.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от spotbeam; 15-12-08, 04:05.

Коментар

Аз на коча преметнах кормилото , голям късмет извадих ,че паднах на тревата . Се още ме боли , но е само натъртване !
                            [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                            [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                            "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                            [/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от abase Преглед на мнение
                              Аз на коча преметнах кормилото , голям късмет извадих ,че паднах на тревата . Се още ме боли , но е само натъртване !
                              То не беше май само това ...
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

който не кара само той не пада,аз паднах като бебе без да реагирам,като талпа,дали карах с 15-20км/ч и един коловоз ме утрепа,секунди не можах да си поема въздух,резултата-2 месеца ме боляха ребрата,поуката-газ на коловозите
                                [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X