Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

На пистата в Сандански (Вьлков камьк) счупими се задната спирачка а предна точно тогава нямах. Беше ми счупена рьчката на предната и газта ми заяде. Бях по нанадолнище и неможах да хвана виража и скочих през него и се ударих в едни камьни, имах мозъчно сътресение и доста охлузваниа и натьртваниа, бях с екип
    КАРАКУША МОТО

Коментар

Моето най-здраво падане бе днес и е точно като това на Пацо (приятеля на sabin) с Тенере с около 80-90 км/ч.При падането си ударих 1во главата а след това трупа,търкалях се около 10-15 метра и понеже бях решил да карам като турист не си облякох екипа,само каската сложих,добре че е от здравите Отървах се само с няколко рани и охлузвания,а на тенерето му се разказа играта,лостчето за скоростите влезе в капака на двигателя и направи прилична дупка...

Коментар

Моето най-гадно падане е доста смешно. Значи карам си аз из поляните и гледам един черен път ама гладък като асвалт и си викам тука ще се изръчкам да стигна по-бързо, но не бях видял, че сле този път има рязък завой и леко нанадолно. Намалих скороста и тъкмо да завия минах през някакъв камак заради, който неможах да завия и литнах в нанадолното, което беше осипано с всякакви тръни, бабуни и големи камани.
        Това ме накара да хвърля мотора, но стъпенката ми се щупи и аз паднах с него в огромна колва.
        Разбирасе моторът си е жив и здрав и до ден днешен ме развозва.

Коментар

Аз съм моторист от 5 години, най-гадното ми беше когато ми бяха купили малък кросов мотор и на втория ден паднах.
          Бях счупил задния калник и се бях много ужулил, но имах някакъв касмет защото бях без каска тогава.
          Последно редактирано от Chinela; 18-11-09, 18:26.
          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

моето беше доста смешно . значи тъкмо се прибирам аз от гората и прекосявам Самоков и си минавам с предимство по една улица но точно по средата забелязвам една симсонка с двама полу голи на нея .навивам рачката но тъй като съм леко зспал не реагирам достатачно бързо и симсона се врязва точно в центара на моето сузуки точно перпендикулярно . един от двамта индивида скача от симсона другия прелита над мотора и мен .аз паднах 10 метра настрани от мотора и се шибнах в раба на една ограда ( но съм с каска). изправям се и виждам че предната гума и капла на симсоан е на баница но пък моето сузуки си пали и работи .набързо остановяваме че никои от тримата няма книйка или документи и си трагваме по живо по здраво . спрях в гаража в нас слязох от мотора и изведнаж ме преряза крака и 2 седмици не можех да стапя върху него :Д ето това е

Коментар

Моето най-гадно падане беше на асвалта, на един пясък мотора ме засука на много остър завой,
              ударих коляното си в бордюра мотора ми се удари в оградата, само механизма на газта се бе счупил.
              Последствията, спукана колянна капачка.
              1 месец Гипс. и още толкова раздвижване.
              Последно редактирано от Chinela; 02-12-09, 06:26.

Коментар

• От: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Мойто не е лошо но за момента ми е единствено и да чукам на дърво повече да няма.Така бях се изсилил по един коловоз с 15-на км и понеже по този коловоз минаваха цигани дървосекачи и беше паднало едно дърво и си помислих че може да ме метне и реших да отида по средата на коловоза но като тръгнах да го качвам предната ми гума се изхлъзна и не можа да се качи и паднах.единственото което ми имаше беше наваехнат палец,но добре че бях с каска защото много силно си ударих главата

Коментар

Много са...
                  KTM sx-f 350 2011
                  Honda Montesa Cota 250
                  KTM exc 450 Supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от Ади Преглед на мнение
                    Много са...
                    И при мен така
                    Ма всяко е предпоследно
                    WR400-in-in-in...
                    LZ1RAO

Коментар

• От: До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Ето едно падане на моето ендуро не на мен аз не обичам да падам.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

За сега единственното: на скалиста пътека изведнъж налетях на паднал бор - дадох газ, в момента в който го прескочих...видях след него още един, но с задна гума още във въздуха нямах особен избор - забих се като по учебник и докато кротко си летях разгледах доста природни забележителности. Падането вероятно щеше да ме осакати, защото се забих в камънак и скали, но екипировката спаси положението. Резултата - спукана каска (козирката), прилично надрани раменни и лакътни протектори, наколенки и ботушки...бррррр, ама много твърди тия нашите скали бре. Другото, за което се сещам не беше падане, но беше много по-гадно: карахме с колега по едно поле - трева над метър. Аз като табиетлия перках на 4-та на обороти...кеф, докато не нацелих ровче и мотора просто закова на място, а аз се озовах седнал на капачката. Не съм разглеждал резервоара, но подозирам, че има две вдлъбнатини...с формата на .... няма да казвам ! Много боли, а "там" екипировката не пази...
                        Honda XR600
                        Kawasaki KLX650
                        Honda XL600V Transalp
                        +359 888 6З5 9З4

Коментар

Моето най тежко падане беше преди 2 дни .. Понеже решихме с едно приятелче да му дам моето ендуро да се повози малко той ми даде неговото атв.. и така тръгнахме за балкана но се получи една ситуация на едно стръмно място предна лява гума и задна дясна останаха във въздуха на кантар понеже влязох в коловоз и реших да му подам малко повече газ на атв-то да излезе но пусто атв се изправи на задните гуми от там ме хвърли назад и падна върху мен аз поех целия удар на атв-то почнах трудно да дишам да ми се вие свят не можех да си мърдам врата болеше ме гръдния кош от там взимам мотора ми и за 10 минути бях в болницата в Своге .. 10 минути ме пита от каде съм и адреси аз му обяснявам че ми е зле и не съм добре после ще оправим тази работа но не и настоя биха ми болко оспокояващи и на излизане от болницата да ме товарят в линейката за Пирогов от там припадам и се получава много кофти ситуация.Всичко най лошо ми се разминава на косъм имам само много лоши натъртвания и 6 ренгенови снимки .
                          Прикачени файлове
                          Силвестър Георгиев
                          МК "Безделниците" Своге
                          Suzuki DR250S

Коментар

Без коментар.
                            П.П. Некараи след употреба на алкохол-снощи и по време на ендуро-друса и се оливаш в движение
                            (НЕУДОБНО?????) неудобно е да си обуеш панталона през главата!!!

Тошко 0878524239

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X