Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кое е най-гадното ви падане в стажа на ендурист?

Важна е екипировката но има едно нещо за което ме е яд,че все още няма нищо ефектно измислено за китките.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
      Важна е екипировката но има едно нещо за което ме е яд,че все още няма нищо ефектно измислено за китките.
      Има бе Жоро, как да няма
      хем ти държи китката леко в ъгъл, хем ти я притяга, хем я пази от ужулване при падане
      Прикачени файлове
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мога да ти продам протектор за 15лв цък
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Има бе Жоро, как да няма
          хем ти държи китката леко в ъгъл, хем ти я притяга, хем я пази от ужулване при падане
          Краси,къде мога да си ги намеря тези протектори.
          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Следващото..
            От предишните съм възстановил.
            Последно редактирано от Jam; 14-11-08, 17:54. Причина: кривопис..

Коментар

колеги много гадно се претрепах смисал каскадата беше много .... ама на мене ми нямахе нищо.Ето как за почна сичко зех си ямаха дт 125 и си карам по едни черни пътища до едни рибарници и си рипам ама леко се пак се качвам за първи път на кросов мотор и намерих една много готина права отсечка със леки скокчета дигат те на 20 30 санта и ти праи кефа като за началол и един ден караме с един приятел и му викам ела да ти покажа как скачам и каде и да ме снимаш и тои застава в края на отсечката и аз тръгвам а както е отсечката точно след последната бабуна има завои на дясно а на пред има огромни бабуни 1 2 метра остри на горе и след тях мрежите на развъдниците оградите и аз се засилвам и сам се набузил яко на 4-та със 40 50 скачам последния скос и немога да намала паникосах се неможах да зема завоя право през бабуните как не счупих мотора не знам и след бабуните още не мога да спра челно в мрежата цялата прежа я събрах и добре че беше тя да ме спре ина4е падах в язовира моя приятел се уплаши и избега аз станах запалих мотора настигнах го и му казах спокоино познавам оня от рибарника ще опраиме оградата и му викам я да вида клипчето и когато гледам тои като се е оплашил и напрао е затворил капака на телефона и нищо не е снимал. Та общо взето ме беше яд 4е не ме е снимал как сам се забил в мрежата и до ден днешен ме е яд(имам поне снимки на мрежата как сам я смлел само да се науча как се ка4ват я качвам )
              http://datingsidorsingel.com/

Коментар

Първоначално публикуван от MapTo Преглед на мнение
                ... само да се науча как се ка4ват я качвам
                ...и се научи да пишеш на български иначе мненията ти ще бъдат изтривани
                2010 CRF 250 R

Коментар

ама ми е изтрира програмата за кирилицата и пиша от един саит за пускане на обяви там овтомати4но си ги прави на кирилицца ама някои път няма 4 като 4етка а относно паднането някои били ми обяснил как не се строши прединцата на мотора ми тая бабуна направо беше като стена ????

Коментар

защо не мога да редактирам или изтрия предишните отговори

Коментар

Този мотор не е с окачване, което позволява големи скоци и не прощава грешки от този род.
                      След като нямаш опит на мотора и се надхвърляш, паданията са гарантирани. Неразумно постъпваш и няма да се научиш бързо по този начин. Доброто каране се постига метидично, с постепенно увеличаване на сложността на елементите, с мислене и постоянство. А една контузия наплашва и връща доста назад в развитието. Тази криворазбрана смелост, която се опитвате да демонстрирате не води до нищо добро. Няма да впечатлиш никой с това, че на първо каране си се опитвал да скачаш и си се пребил. Напротив, това показва, че все още си дечко и постъпваш неправилно, воден от желанието да се докажеш. Доброто каране е следствие от навъртяните моточасове, упоритостта и мисленето, които си вложил през това време. Трябва да натрупаш ОПИТ, преди да си позволиш да експериментираш по този начин. Ако те е страх от нещо, то най-вероятно не си готов за него. Преди да подходиш към въпросното нещо, първо помисли за най-удачния вариант за преминаването му, попитай някой по-опитен.

Права за редакция и триене на постовете имат само модераторите. Можеш да редактираш само последен твой пост по темата до няколко минути.
                      Последно редактирано от iva_kx; 23-11-08, 17:13.
                      DCRT®

Коментар

а ще ми обясниш ли за окачването на моторите за големи скокове?
                        с тази Ямаха дт125 кво може да се праи можели поне да се скача

Коментар

Може да се подксача по малко, но определено не е правен за скоци.
                          Ако имаш под ръка някоя кросова моторетка - покарай я за да видиш разликата. С течение за времето сам ще усетиш границите на тази машинка. Не съм карала точно такъв а подобен и чесно казано не бих си позволявала много с него. Има хора, които са свикнали много на такива машини и правят чудеса от геройство, но при теб този момент далеч не е настъпил.
                          Един мотор с окачване за скоци и най-вече правилно регулирано обира скока без да те хвърля пак и да се лашка нагоре надолу.

Има една тема - техники за каране на мотокрос, и една друга - Първи стъпки в офроуда. Прочети ги и запомни добре основните техники и си ги повтаряй, докато караш. Това е правилния начин.
                          DCRT®

Коментар

мисла че ми е малко тъп въпроса едвали ще си дадеш скаипа на някъв дечко.Искам да те питам някои неща,понеже само ти ми отговараш

Коментар

а и можели да изтриете тва кадето сам написал за падането ми да не влезе някои от наще че тогава

Коментар

моля изтрийте отговора ми кадето сам паднал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X