Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На гости на ЗМЕЯ

Първоначално публикуван от lazov Преглед на мнение

Аз пък си сложих теглич и съм готов да дърпам вашето ремарке
    Ще си возиш харлея на него харлей нали се пише с малко "х"
    Последно редактирано от boiko73; 12-02-10, 21:59.

Коментар

Вуйчо HAREY се пише с главно H Просто хубавото си е хубаво.А този сезон на FAKER SEE,ще видим кой, какво ще "вози" и как
      Последно редактирано от lazov; 14-03-10, 17:59.
      [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Понеже вчера сам си ходих на гости снимков материал липсва.

Посетих трасето на Маргарит и Маргарит, което са спретнали до Красен - впечатлен съм. Дори ми се прииска да участвам някой път в градския шампионат /ако някой го организира, де /

За да не е съвсем постен поста, направих няколко снимки на прословутото ремарке в почти напълно завършен вид - може да не върши работа, но изглежда добре
        Прикачени файлове

Коментар

"Белият лебед".
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

Евала на майстора, супер е станало! Много ме кефи тайника
            Струва ми се, че е по-високо. Лесно ли качваш техниката?

Коментар

А кога ще отплава този шлеп към примерно Миланово да покажем на Мони как се кара

Браво на майстора. Прекрасно е станало.

Коментар

Вчера минаха и производствените изпитания на изделието - категорично успешни !!! И изделието, и товара се държаха отлично.

Филип, височината не е кой - знае какъв проблем - с рампичката всичко е лесно, дори за сам човек, а с двама е песен.

Бойко, Миланово ни зове
                Последно редактирано от ЗМЕЙ; 22-03-10, 07:25. Причина: фъфлене

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                  Вчера минаха и производствените изпитания на изделието - категорично успешни !!! И изделието, и товара се държаха отлично.

Филип, височината не е кой - знае какъв проблем - с рампичката всичко е лесно, дори за сам човек, а с двама е песен.

Бойко, Миланово ни зове
                  И понеже изгарям от нетърпение да ме научите да покарам....малко,не виждам какво би ви попречило да натоварите машините и да идвате още този "викенд"?!

Митак,поздравления за ремаркето,много добре сте се справили!
                  И на мен ми трябва такова.....дай някакъв "joker" .....как да се сдобия с такова?

Поздрави,
                  търся си подписа....

Коментар

Този уикенд сме на запой във Велико Търново. Ще те "учим" като се върнеш от Малта, щото тъкмо ще си се отпуснал

Коментар

Браво Мите,страхотно е ремаркето.В началото като го видях колко е високо мислех,че ще бъде по не практично.Но се оказа супер..Браво много гот.
                      Аз също ще правя,но за сега търся.Може и само документи
                      [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

След като вече ремаркето е готово беше редно да го изпробваме. Този път "На гости на ЗМЕЯ" беше на гости във Враца. Хубав град, на който пак не видях центъра с кафетата и жените и не мога да кажа как е в това отношение . Обаче видях невероятни места в този прекрасен балкан. Поканата беше от Тони / ttankof /. Събрахме се в петък 02.04.2010г. в неговата база. Ето и ремаркето в действие

А оригинално ето къде е направено

Тъй като вече беше около 16.00 часа решихме да се разходим в околностите, ей тъй като туристи. Тръгнахме по Искърското дефиле на опознавателна обиколка. И естествено стигнахме до крайпътната кръчмица с водопада близо до гара Лакатник. Тука правихме все познати и хубави неща. Естествено по-пъргавите Ива, Вили и Алекс не издържаха само да стоят на едно място и решиха да си направят разходка, а Митака намигна и вика стой тука и пази сили за утре

Най-обичам да ми кажат да си стоя. Дадох апарата на туристите, поръчах си кафе и ...... и си зачаках. А те ето какво ни донесоха след два часа ходене.

След като починаха, а ние се разсънихме продължихме с обиколката. Тони ни заведе до място, на което трябвало да стигнем с моторите. Аз лично за първи път ходих до там - паметника на Дядо Йоцо. Много хубаво място.

А ето и пътеката, по която утре ще трябва да слезем, ако искаме да пием вода и да ядем кюфтета.

Е, вече си представих, как на кълбо слизам по пътечката, ама долу ми се видя мекичко и си викам кво пък толкова, ще се слиза.
                        Продължихме с нашата обиколка и прибирайки се към Враца спряхме за още малко снимки.

Винаги ми е харесвало да карам по Искърското дефиле. Сега обаче установих, че там е пълно с дълбоки дупки и карането вече не е удоволствие а изпитание за издържливостта на нервите на човек и окачването на колата. Миналата година при разходката ми из Алпите ми направи впечатление, че "западняците" умират от кеф да карат по планински проходи с различни хубави гледки. Искърското дефиле е не по-малко красиво и винаги съм се чудил що сме такива, че само рушим, вместо нещо да се поддържа и да привлича чужденци да си оставят парите при нас.

За деня това беше. Вечерта премина също не по-малко бурно в едно заведение. Където умишлено не носих фотоапарата, че после на такива снимки се чудя кой кой е.

Има и още.......

Коментар

Браво Бойко, ама защо ли да се учудвам с Митака сте тандем за пример. Имал съм честта да покарам из раьона и смея да твърдя, че пейзажите са великолепни, а кръчмичката Дядо Йоцо е перфектна. Ако ви се докара по хард, търсете водач от Враца ( не е за предпочитане ) Десо ще ви свърши перфектна работа като водач, нооооооо ...... абе пазете си белите дробове

Коментар

Вече е утре и предстои купона. Вечерта Тони ни запозна с момчетата, които щяха да ни водят и да ни покажат красотите в тази част на Стара планина. Малко се притесних като видях, че на фланелките им пише "HARD RIDERS"
                            Та по същество. Тони си уреди мотор, който да кара, тъй като за първи път щеше да кара ендуро. Ето го и него

Във Враца няма по-известен мотор от този. Викат му изчадието, защото е сглобяван от няколко и то различни мотора. Всъщност се оказа, че си е един много хубав мотор и така и не разбрах защо му викат така. Взехме мотора и тръгнахме към базата да се обличаме.

Вече сме готови и тръгнахме към мястото на срещата с останалите.

И стигнахме. Мислих, че ще сме първи, но не бяхме. Ама не бяхме и последни.

За около 40 минути се събра цялата група и потеглихме. Още в началото установих предимството на новите пиньони на мотора. Отзад със 7 зъба повече, отпред с два по-малко и все едно карах друг мотор. С повечко газ отлепваше предната гума въпреки многото ми килограми. Е , аз все пак не се правех на юнак и го давах по-леко. Ако някой ден отслабна сигурно ще лети мотора.

На път за първата хубава гледка, някъде по високото Митето малко обърка пътя

А ето и първата спирка. На тръгване гледах, че навсякъде само черни облаци, но за целия ден една капка дъжд не падна. Прекрасно време имахме. Тони беше на седмото небе от радост и вече си търси да купува ендуро мотор

И снимка с Росен, който ни избра този чудесен маршрут.

Продължихме към следващото място. Най-хубавото беше, че въобще не знаех къде се намирам докато не спрем и Росен не каже нещо познато като примерно мандра Пършевица

И стигнахме. Пак много красиви гледки, които за съжаление чрез снимка не могат толкова добре да се усетят, но на място е уникално и създава ето това настроение

И отново продължихме за да стигнем до някакви сипеи.

Стигнахме и до тях. Тук реших, че ще почивам и не се престраших да се пусна. А останалите пощуряха, ама си го могат, пък и нали са "Hard Riders". Отстрани като гледах изглеждаше много лесно. Много се впечатлих как карат цялата група.

Гладът почна да се обажда и продължихме към целта - кръчмата Дядо Йоцо. Естествено, че по пътя пак спирахме, ама много красиво и как да пропуснем да се нагледаме

а други да си покарат

Последна спирка преди да стигнем кръчмата. И пак много красиво

И така стигнахме заветната цел - кръчмата Дядо Йоцо. Естествено предпочетох един по-заобиколен път за да стигна до там, вместо да рискувам да сляза долу на кълбо.

Тук пих кафе, бира и литър и половина вода.

И това не е всичко. Има и още малко........
                            Последно редактирано от boiko73; 06-04-10, 10:33.

Коментар

Вече мразя всички които си пускат репортажите на части..
                              Тъкмо се захласна и отплавам заедно с вас и .......следва.
                              Ако си беше пуснал репортажа в друг форум щях да ти кажа какво следва, ма тука ще ме баннат.

Бойко давай по-бързо и не ни мъчи, че ще ти вляза в ФТП-то от нетърпение.

Коментар

Последна част. Продължавам от там където спрях.

Тук видях, че малко съм се пооцапал

Мястото наистина е много хубаво

Приключи обяда и трябваше да се връщаме, защото вече беше около 16.00 часа

Всички обаче гледаха в обратната на Враца посока. Росен реши да пробваме някаква горичка, която се виждаше в далечината, от там да стигнем с.Миланово над гара Лакатник и след това да стигнем мандра Пършевица, откъдето да се приберем.
                                Тръгнахме и влязохме в горичката

и излязохме

Малко доуточняване на маршрута

и тръгнахме. Стигнахме и една хубава каменна река

и естествено повечето решиха да пуснат и "вода" да тече

Излязохме малко по асфалта и така стигнахме до с.Миланово. Тук вече посоката беше през старото Миланово към Пършевица. Минахме през едни изоставени къщи, но доста красиво място. Вече беше около 18.30 часа и светлината не беше много добра за снимане.

След като си изпуших и последната цигара продължихме нагоре по баира. По пътя беше много интересно, но пък нямаше как да спрем за снимки, защото веднъж вече почти се бяхме загубили.
                                Така спряхме последно малко под билото за да се полюбуваме на гледките за последно.

Вече беше 19.30 часа и трябваше да се прибираме.
                                Това беше. Прекрасна разходка се получи. Хиляди благодарности на момчетата, които ни показаха тези прекрасни места. Надявам се пак да покараме в този район, че на мен лично много ми хареса. А и маршрута за мен беше пълен с всякакви предизвикателства, много интересен и много разнообразен. А и като няма падания всичко е наред. Естествено аз си се лъзнах веднъж, че то иначе все едно не съм карал. Още веднъж благодаря на Тони и Росен и на всички останали за прекрасното преживяване.

Ето и една част от маршрута, че след това на GPS-а му спряха тока, че не съм го плащал. До с.Миланово бяхме минали 60км, ама след това колко не знам.

Ето и всички снимки
                                http://htftp.offroad-bulgaria.com/bo...%2003.04.2010/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X