По всяка веротност ще дойдат колегите АТV-сти от Разград.
Звъняхме и на други колеги,очакваме да дойдат доста хора. Ако може обявете в колко часа е сбирката?
По всяка веротност ще дойдат колегите АТV-сти от Разград.
Звъняхме и на други колеги,очакваме да дойдат доста хора. Ако може обявете в колко часа е сбирката?
Колкото - толкова. 10,00 в събота, 21.11.2009 - на трасето.
Може да се появим още двама-трима от ийст-сайд (ама само с туристически ботуши) - да чоплим семки около пистата и да викаме "наздраве!" вечерта, съчуствайки ви как всичко ви боли...
С две думи - силна организация, слаба посещаемост...
Аз май сбърках, че се оставих да ме подкокороса Змея - уж леко да пробвам, ама нещо не мога да си го избия от главата втори ден - голямо зарибяване е - и мен сякаш ме хвана тоя пуст лек-ендурджийски-вирус...
Сякаш нито съм първия, нито ще съм последния, дето разбира, че няма нищо плашещо, даже е голям кеф...
Изровихме пистата на няколко пъти, та и малко кръгче извън нея. Голям кеф. Лошото беше, че вечерта на Митето баща му изкара една ракия 4-5 литра и с нея така се изровихме, че стана голям купон. Shider-а най-добре може да разкаже . В неделя си тръгнах с другия мотор от Писанец и бях на автопилот. Прибрах се и от там нататък помня вечерта като ме събуди Виктория, че и тя се прибра от тридневна веселба. Много добро мероприятие се получи. Снимки има малко и довечера ще ги покажа. Никой не дойде да уважи мероприятието - бяхме Аз, Змея, Пламен /Plamen WR/, по-късно и Shider-а и АТВ-та от Русе, ама те си тръгнаха като пристигнах в събота. А точно в събота сутринта в 08.00 часа тръгнах от София с БМВ-то и разбрах колко е важна екипировката, защото температурата беше -2 градуса. Голям купон.
Стана прилична сбирка, аз лично май се попрезорих с карането, щото тази сутрин не можах да си обуя чорапите - толкоз бях каталясал. Карането на писта, на пръв поглед макар и скучно, дава своя принос в овладяването на нЕкои техники и ме кара да се чувствам немощен. Ендурото обаче си остава за мен желаната дисциплина, а вечерната софра в приятната компания на приятелите след изнурения ден е незаменимо изживяване.
Благодарности на Маргарит и Маргарит за компанията и съдействието, другия път пак.
Коментар