Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На гости на ЗМЕЯ

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
    Мерси на домоуправителя

И добре заварили на всички, дано е на хаир

Бойко, Бойкоооо, като ти казвах аз да не се качваме на тия скакалци, ти "не, та не - само да пробваме" - ей на, излезе ни име на "леки" ендуристи
    леки в главата

Коментар

Първоначално публикуван от Вуйчо Преглед на мнение
      леки в главата
      Добре дошъл във форума, Емо

Чакам те да ми дойдеш на гости

Коментар

• За карането не знам,ама трюфелите купувам!!!!
        Този път Митака ме е заместил по падане
        Страхотно сте изкарали.Надявам се следващия път да съм с вас

"Елате вий,че да не идваме ний..."
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от Тануцо; 16-01-10, 15:06.
        [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Айде бе ,.днес ви няма никакви?

Коментар

Кой каза, че ни няма.
            Група тюфлек и тази седмица се разписа. След големите мъки миналата седмица на Узана /поне за мен бяха такива/ тази събота решихме да се приберем към Русе. Покрай тази моя страст пътчето София-Русе ми стана като нещо все едно да отида до магазина в квартала .
            Та така събота 16.01.2010г. След тежка работна седмица ставам в 06.00 часа. Гледам се в огледалото приличам на луд, значи съм готов да тръгвам. В този ранен час се оказа, че дори КАТ още спят. Никъде по пътя не видях, освен два патрула малко преди Русе, ама беше вече към 10.00 часа. Стигнах до срещата - на Митака в магазина да си направя снимка с Харлито

И от там към парка Липник, където Емо вече чакаше - гладен

Ама как да не е гладен като три мотора е товарил

Айде да се стягаме и да тръгваме.

Малко подготовка по доливане на масълце

И тръгнахме. Този път нали сме на гости на ЗМЕЯ трябваше той да води. Идеята беше да стигнем до някакъв сипей до с.Николово, където джипките си направили трасе и било много яко. От последното много яко още ме болят някои неща, ама айде и аз с мъжете. Решихме обаче първо да "позагреем" малко на друго място. Митака води и това винаги е било най-интересната част, щото и той не знае къде ни води и така става голям купон. Температурата в тази прекрасна събота беше беше 0 градуса, ама се надявахме да се стопли поне до +2. Всичко наред, ама като почнаха пустите очила да се запотяват веднага ми заприлича положението като миналата седмица в мъглата на Узана. А без очила лошо, щото Митака води и той много мрази пътеки, маркировки и други подобни ориентири. Така стигнахме в джунглата

Добре се увъртяхме в шума и паднали дървета, а Емо отгоре даваше съвети - "Дай газзззз". Гледам отдолу и си викам ква газ като съм на бензин.

Хвърлих си очилата, щото подивях да карам и нищо да не виждам, пък без тях пак нацелих един от онези любими клони, дето все пречат на карането. Митака нали си е грижовен ми ги прибра и после като махнахме малко дунапрени се оправиха нещата.
            Стана весело, ама попаднахме на ловна дружинка, която по думите на един нейн член е оградила цялата гора за глигани и било опасно. И сега дадохме газ, че тия ако ни видят три глигана на едно място голямо пуцане щеше да падне. Излязохме от гората и решихме да отиваме към трасето

Още един фотограф в групата

Продължихме и стигнахме това трасе. Яд ме е, че не бях с големия фотоапарат. Трасето беше ужасно и съм много впечатлен през какво място минават джиповете. Емо като най-опитен тръгна пръв да покаже.

Митака като най-смел тръгна след него, а аз като най-неопитен хванах към гората да си търся друг маршрут да се кача горе . Тук иискам да похваля ЗМЕЯ, защото си беше мъка качването нагоре, обаче човека си напредва и се качва, докато аз още се двоумя. Качих се да ги поснимам отгоре.

Докато Емо и Митака се бореха с невероятните бабуни и кал, открих малко по-горе останалата част от трасето и малко по-късно ги заведох до там да си "починат". Пак стана веселба.

Малко настройка

И айде газ

То било лесно и Митака реши да пробва пак
            Пак малко настройка и ГАЗЗЗЗ. И като видя, че е лесно реши да си хвърли мотора в края, за да покаже, че може и без него

Емо се подготви за опит

Успя и той, ама му викам Емо айде да паднеш, че да стане по интересно на снимката. И той нали си е добра душа веднага се съгласи
            Без настройка ГАЗЗЗ

Супер, мерси.

Обаче истината за тези хвърляния беше следната. Те се получиха след като им показах и на двамата как се прави. Засилих се с газзз на един друг баир, ама не много газз и точно като се качих пак газзз и мотора направи прекрасно пълно задно салто. Наистина си беше красиво, щото докато мотора правеше салтото аз бях по задник на земята и му се любувах.
            Така след като си поиграхме решихме да се прибираме.

И майсторите се цапат

Прибрахме се в хотела и Митака каза, че въобще не е изморен, ама всеки може да прецени

Това беше.

Пак хубаво се получи, а и температурата наистина се качи до +2 градуса. Вечерта също добре "покарахме" и пак трудно преодолявах изкачването на стълбите към стаята. Нещо май си имам проблем с качването.

Ето и цялата колекция снимки
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...95-16.01.2010/
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от boiko73; 18-01-10, 01:45.

Коментар

Много вдигнахте летвата вече..и на снимки, и на разказване...абе май ще спирам да пиша вече..
              Уникални сте, много ви се радвам. Даже съм си навил часовника за 4 сабале да ви прочета пръФ..
              И един съвет от полутюфлек...стиснете ги малко тия крака и сложете топките на резервоара горе на излизане.

Коментар

Чинел, на снимки и разказване може да сме вдигнали летвата, ама ако знайш на каране колко сме задобряли ... е, не ни личи кой - знае колко, но талантите дремят в нас ... все по - дълбоко и по - дълбоко

Туй за билярдния комплект на баката е ясно като теоретична постановка. Стегнатите крака - също. Но поне при мен съществува един основен проблем - ужасно хлъзгава седалка. Или ужасно хлъзгави гащи. Та през цялото време съм на ръце на пустия мотор и като каталясам почвам да го изтървам. А когато пък трябва да тръгна нагоре по стръмен склон - пълна трагедия, пързаля се оня изотдолу и заминава без мен

Понеже не смятам изобщо някога да си карам по гол задник мотора, тази седмица планирам монтирането на закупената вече антихлъзгаща постелка за баня - възлагам й големи надежди, дано ги оправдае

А иначе за съботата - много приятно каране, изключая джипарското трасе - кал, бабуни и изкачване на едно място ми дойдоха в повече и по едно време ми писна да го нося тоя мотор. Готов съм пак да го пробвам, ама поне единия елемент да го няма

П.П. Бойче, много удобно си спестил продължението на рокерията - споменал си сутрешната снимка на HD, ама за вечерните снимки си мълчиш
                Последно редактирано от ЗМЕЙ; 18-01-10, 08:03. Причина: Допълване

Коментар

Е, супер сте! Още по- сложни трасета, още по - кални мотори
                  Вие да не се подготвяте за ендуро шампионата. Вече и в раздела за тежки мотори не влизате, ще загубим май двама драйвъри на тежки ендура
                  Поздрави!

Коментар

Страхотно!Пак добре си покарахте.Но снимката с навирените крака на Емо ще я увелича и ще си я сложа в офиса на голям формат.Много е важно да знаеш ,че и учителя не е съвършен
                    Последно редактирано от lazov; 18-01-10, 10:13.

Коментар

Първоначално публикуван от lazov Преглед на мнение
                      ...Но снимката с навирените крака на Емо ще я увелича и ще си я сложа в офиса на голям формат ...
                      Насе, аз пък съм му снимал в гръб кожения елек - мисля да си кача снимката на десктопа, щото ония висулки много ме вдъхновяват

Коментар

Много готино да четеш "На гости на ЗМЕЯ"!
                        То вашето бива, бива, но да сложите кросова гума на HD-то е вече прекалено

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
                          ... да сложите кросова гума на HD-то е вече прекалено
                          На твоята "Хондичка", дали няма да и мясат две "таралежки"...
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Бойко-гледам HD те влече.....давай....кросирай директно с него,що се "пънеш" с DRZ-та.

Мите,снимай поне веднъж Бойко как "бере" цветя....слушаме само колко атрактивно било,как те конкурира.

Страхотни снимки....браво!

Поздрави,
                            търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
                              Бойко-гледам HD те влече.....давай....кросирай директно с него,що се "пънеш" с DRZ-та.

Мите,снимай поне веднъж Бойко как "бере" цветя....слушаме само колко атрактивно било,как те конкурира.

Страхотни снимки....браво!

Поздрави,
                              Мони,имаш право за HD.Виж по какво "черно" съм го разхождалА за снимка на него, имаше и други желаещи....

P.S. Сори за малките снимки ,още не мога да се науча как да ги качвам големи
                              Прикачени файлове

Коментар

Понеже времето е неблагоприятно за каране, а и най - сетне успях да откача от многобройните ангажименти Даката, започна преобразяването на придобитото скоро ремарке от "СКИФ-М1 СДЕЛАНО В СССР" в "ЗМЕЙ-Е3 Ш`ТА НАПРАЯ ПОД САЙВАНТА"

Ще стане по - височко, но пък за сметка на това ще имаме платформа с размери 160х190 с възможност за товарене на 1 АТВ или 2 варела масло или 3 ендура или 4 бидона с кисело зеле Като допълнителни екстри се предвижда вграждането на кутия за инструменти, както и шкаф за кални ботуши, мръсни якета или насрани гащи /дано не се случва това последното, ама знае ли човек кво ще му дойде до главата - трябва да сме подготвени /

Дизайнерският външен вид предполага уникалността на крайния продукт, а торсионното окачване дава изключително нужната ми стабилност при високи скорости

Някакви идеи за цвета ?
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X