Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На гости на ЗМЕЯ

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
    Хубава идея с лукчетата . Ванка знам, че мога да разчитам на теб за съвет.

Мите, само ласки към мотора, че иначе ще ми разкаже играта. И без това сега гълтам хапчета за кръста за да съм готов за следващата серия.
    Ако не става с "моркова" - викаш Ади да го "наръчка" малко и ...шЪ стаа послушен!
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

И тази седмица не ни се размина. Какво по-хубаво за аматьор като мен да кара в кал, примесена с камъни и с яки коловози. Супер, накъдето и да паднеш все на меко полягаш. Та, групата този път - ЗМЕЯ, ЕМО и аз, се събра в Рибарица, близо до гр.Тетевен. Прекрасно място беше преди десетина години, сега си е чист курорт, но все пак Балкана си е Балкан. Колкото и да строиш, той пак си е най-високо.
      И така, събота сутрин.

Учудващо не вали и е слънчево. Ставаме нормално късно, но бързаме да караме. ЗМЕЯ от мерак, чак тръгна да кара по пижама, че да не губел време.

Емо като по-голям си станал рано човека, почистил мотора, сложил си екипчето и ни гледа сеира.

Ей тука му казах на мотора да внимава, че пак ще яде бой.

Обаче, трябва нежно да му говоря, а не с лошо и да ми се сърди после. Гледам Митето му говори на ушенце и явно там е истината. Много се слушат после.

Я, една героична поза като човек, победил мотора, преди да ме е замятал.

Голямо гласене падна, ама тръгваме. Един багер беше решил да ни провали карането и копаеше яростно по пътеката, ама не ни се опря. Като му "изревахме" с тия продънени ауспуси чак греблото му омекна и направи път.

Карането беше с маршрут - давай, пък където стигнем. Гледаме едно връхче и айде към него.

Ама пък много хубаво в планината.

Гледам и връхчето с антенката наближихме, явно мотора слуша вече.

Стигнахме

Викам си, я и аз да му поговоря малко нежно, че дано не се сърди.

И добре, че така направих. Тук от тази антенка никаква посока. Гора, която не е ясно в какво свършва. Е, ама нали сме смели се метнахме в шумата. Ама, то до никъде не води и айде обратно.

Решението - слизаме пак до Рибарица да търсим друга антенка на баир. И поехме надолу.

Стигнахме Рибарица и гледаме точно от другата страна пак на баирче една хубава антена. Ама как се е изпънала.

Айде там да я видим. И пак кал, камъни, коловози, обаче стигнахме и до там.

Ама пак гора и никаква посока. Емо каза, айде през храстите и "потъна"

Покарахме, ама пак стигнахме в нищото. Аман от тия дето режат дървета. Правят някаква пътека и спират в нищото. Поне да сложат надпис, "Тук сечем незаконно и пътеката не води на никъде" и така няма да се объркваме.

Айде пак обратно, ама по друга пътека.

Пак кал, камъни, коловози и по едно време Митака вдигна ръцете.

Ха, добър ден. Гледахме ,оглеждахме, ама явно ще се носи и то не един, а цели три мотора. Почнахме да разчистваме. Все пак, "Тюфлек рейсинг" не трябва да се плаши и от носене.

Вражеската линия беше разбита и можеше да започне "преминаването"

Преминахме

Трудничко беше, защото трябваше да носим моторите по един ръб, а от другата страна стръмно, та ако падне няма изваждане, освен с кран. Явно и моторите ги беше страх и не създаваха проблеми.
      Излязохме пак от гората.

Долу в Рибарица огледахме, ама други антени не видяхме. Емо каза, че е тръгнал само антени да гледа и щом няма се прибира. Ние с Митака решихме все пак да проверим дали няма някоя скрита и продължихме

Колкото и да гледаме антена няма.

Я още малко да потърсим, че има и още едно баирче.

И тук няма. И GPS-а нищо не показва.

Явно ще се прибираме. И така и направихме. Хубава разходка се получи. Следващия път ще се подготвим по-добре, като проучим специално всички места с "антени" да ги обиколим да ги разгледаме, че така без маршрут не става. Прекрасно място за каране и много добра почивка се получи.
      Надявам се този сезон на сериала да продължи, че "Стъклен дом" ни изпревари по рейтинг.

Коментар

Както пишат джипарите, покарали сте си униКАЛно.
        Бойко, все големи хора сте в "Тюфлек рейсинг", пък триончетата ви малки.
        Кажи кога ще се събирате пак, за да може нашата група, да подари един трион на вашата.

Иначе ми стана навик сутрин да си пия кафето с твоите репортажи, ако ги увеличиш, обещавам и виното да си пия с тях.

Поздравления на ядрото от "Тюфлек рейсинг"...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Бойко, все големи хора сте в "Тюфлек рейсинг", пък триончетата ви малки.
          Кажи кога ще се събирате пак, за да може нашата група, да подари един трион на вашата.
          Може да са ни малки триончетата, ама са ни големи ... сърцата

А нещо да кажеш за икебаната на "Тюфлек рейсинг", А !?!

А подаръци приемаме всякакви по всяко време и на всяко място - само свирнете, като се нагласите

Коментар

Добре сте се повозили. Мисля да взема и аз да се включа при някое от следващите излетчета. Нали ма знаете, вписвам се в групата отвсякъде.
            А тия дето секат, те нарочно повалят дърветата така, че да препречат пътч. Разчитат де минат оттам я мотористи, а още по-добре джипки, та да им нарежат дървата.

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
              Добре сте се повозили. Мисля да взема и аз да се включа при някое от следващите излетчета. Нали ма знаете, вписвам се в групата отвсякъде.
              ...
              Ам`чи хади де - само се каните.

Можем да си спретнем срещичка в Шумен по време на последния кръг от РШЕ - очертава се доста жизнерадостно събитие.

Коментар

Честита Нова 2011 година на всички, и за да не бъде постен поста ми ще споделя няколко снимки от последното каране за 2010-та, което се осъществи точно на Коледния ден.

Събудих се на 25.12.2010 и вниманието ми тутакси беше привлечено от слънцето, което напичаше отвън - личеше си, че денят ще е топъл, както предсказаха вкупом всички метеоролози.

След като си измих очите и преминах през останалите процедури по събуждането започнах да уточнявам плана за деня с останалите членове на семейството, при което установих, че ще разполагам със свободни 2-3 часа - чудесен повод за изваждане на Сузуки-то, при това - преди снега съвсем да се е стопил. Звъннах на Дънди, който съвсем ме зарадва, като се съгласи да покараме набързо из околностите - щял да лети за Англия, ама "то има време до тогава".

Проверих си налягането в гумите, коригирах го на 0,7 атм., качихме се на моторетките и поехме по познат маршрут - сняг, кал и вода - прекрасна комбинация. Слънцето грееше и от това ни беше още по - празнично.

След като повъртяхме из по - усойните места решихме да видим как стоят нещата на припек - отидохме до полигона в с. Красен, дори направихме опит да го минем - естествено неуспешен - и понеже времето напредна Дънди предложи да теглим права черта през нивите до Русе.

Аз тръгнах.

Дънди стигна до тук.

Последваха неуспешни опити да се върне, но калта, омесена с треволяци и слама адски успешно застопори мотора му

След усилено и старателното чистене

приповдигнахме отново позавехналото ни настроение

А ДРЗ-та кротко изчакваше отстрани

и най - накрая - отново в движение

На връщане студа беше стегнал вече ледовете и след малко пируети

успешно се добрахме до автомивката

Е, аз скъсах верига веднага, след като тръгнах от автомивката и това малко ме позабави за коледната трапеза, но благодарих на Шефа, че това не се случи в средата на онази чудесна нива.

Коментар

Честита нова година и натеб.Здраве и късмет през новата 2011 и евала за карането.Направо ми взе акъла.
                  На това трасе е трудно и за най-добрите!!!
                  Браво Митаче!!!
                  [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Ако до утре сабале тук няма репортаж от Тюфлек рейсинг да знаете, че такъв скандал във форума ще заформя, че ще бия дакарската тема по посещаемост.

Коментар

Ами, Чинел ... явно скандала ще прерастне в бой - тъй като гледам, тая тема ще си умре безславно, като уличен пес под гумите на ТИР

Коментар

А последното ви каране което видях във фейсбук...

Коментар

Аз карах, Бойко разпускаше, а Митака позираше... Даже вече му подготвяме джърси с красив надпис "Манекена" на гърба.

Въпреки че май ще му подхожда повече "Търговеца", че както си пушехме с Жоро на трасето в Хисар и му пожелавахме все хубави работи за рождения ден, нашичкият почти го уговори да подпишат договор за ексклузивен доставчик на гуми и запчасти за Крейзи Джоб. Ние го предразполагаме, Митака - през кръста...
                          Ride to arrive.

Коментар

Я да туря тук трите снимки, дето Дънди направи на карането ни в събота, 16.04.2011 год.

Ей тук пробвахме една пътечка, дето от есента й се точа, ама тогава клоните бяха обрасли и ме свалиха от мотора. Та реших да я пробвам преди да се разлистят дърветата, белким не са толкоз увиснали.

Оказа се, че си бяха увиснали точно толкова, колкото и еснеска и наш Пламенчо се наби в тях и ми направи тапа ... за пореден и не последен път, та се наложи да се върна

Тази снимка Дънди я направи малко преди да обяви мен и Пламен за луди - това е точно над чешмата в началото на Сваленик

А тук Пламен катери едно палаво екстремче, което започва като пътека в широколистна гора, превръща се в каменист улей, след това в сипей и накрая завършва като мека пътека в борова гора.

И за не е съвсем постен поста ми ще публикувам две снимки от далечната 2007-ма година, когато след дълги години шок и ужас се престраших да се кача на нещо по - високо от Yamaha Road Star ... само ша ва замола да не се смейте много

Айде, до нови срещи и да се пазите

Коментар

Мите, туй не е ли поляната на Паметниците???Ако да, качи ли се догоре?!? А в лявата шатра един силует ми прилича на Даката... И няма да се смеем, даже Чинела ще е щастлив, като гледам на какво си се качил в далечната 2007 . Ама ми домъчня за Ямахата

Коментар

Митак, как ги намери тия камънаци, аз само като ги видя и ми падат пломбите .
                                Вече съжалявам, че не можах да дойда. Дънди каза, че голям зор си му дал, чак пропусна неделното каране.
                                Последно редактирано от sunny88; 19-04-11, 13:31.
                                Диян Димитров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X