Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на ЗМЕЯ

Ей, тоз Бойко - не рачи да останеш в събота вечер, за да продължим терапията и съвсем закономерно продължаваш да си болен И на мен ми беше малко тегаво вчера - сигурно съм ти съчувствал

Идеята, за която Бойко сподели е да си спретнем трак-дей на Писанец - да изберем един уикенд и да покараме бавно и полека. Има два мотора, които са напълно достатъчни за 6-8 човека да си ги менкат, ако някой дойде с мотор - още по - добре. С две думи - да вземем и да спретнем най - накрая стругарския офф-роуд, дето го дъвкахме толкоз време Пък и времето става все по - благоприятно за целта.

Коментар

Записвам се отсега :

1 бр.североизточен аматьор
      1 бр. ХР600Р
      1 бр. дамаджана с червено вино

Коментар

Между другото има прекрасен хотел в с.Писанец с много добър ресторант. Може добре да се понапием след карането. Пистата е прекрасна и има доста трудни неща по нея. А ако някой можещ дойде да покаже и разкаже как се кара на писта ще е най-добре, че не ми се пада повече.

Коментар

Опа , и аз мога да участвам в кръчмата на хотела Ако съм успял до тогава да се доекипирам, може и на трасето- да видите ретро -струго каква сила е
          Поздрави!

Коментар

Давайте предложения за дати, моля. Със следните ограничения - следващия уикенд /14-15.11/ е Ендуро Шумен, а 28-29.11.09 са Големите ташаци на Жоро Хаджиев

Коментар

Еми освен между двете състезания, на 21/22. Иначе остава за декември, а то тогава и снег мое да намаа и ще трябват шипарки, като на тези дето въртят едни кръгчета на лед по талавизоро.

Коментар

Съгласен с Дамян - на 21/22.11.2009 год. в Писанец, Русенско, ще се проведе другарска среща с елементи на офф-роуд. Селото се намира в Природен парк "Русенски лом" и разполага с природни красоти, достойни за любуване от всички представители на човечеството, тъй че ако някой иска да си доведе жените и децата, то не се очаква същите да скучаят извънмерно, докато ние се мъчим да се закрепим върху моторите.

Ще помоля за обозначение на възнамеряващите участие.

Коментар

Ще дойдем и ние с четириколките.Надяваме се да ни приемете!Ако може пуснете програма за двата дена!
                  sigpic

Коментар

Ма разбира се, че сте добре дошли Само това с програмата нещо ме затруднява, щото смятах събитието да е основано на импровизацията, да включва елементи от кроса и ендурото и да е забавно за участниците. Тъй че - ако имате някакви конкретни предложения - воала

Коментар

Ами аз мисля да дойда. Като гледам времето май ще се пусна с мотора /другия/, че го дават чудно за каране на всякакви видове двуколесни. На пистата ще си карам бавно /като истински аматьор/, тъй че да не се учудва някой на задръстването, което ще стане Учудвам се, че има такъв нисък интерес от страна на стругарите. Аз лично мога да си предоставя мотора, наколенките и каската за тези, които искат да се пробват.

Коментар

Първоначално публикуван от bat' boiko
                        Аз лично мога да си предоставя мотора, наколенките и каската за тези, които искат да се пробват.
                        Аз, аз, може ли аз... моля те, моля тееее...
                        Последно редактирано от Plamen WR; 17-11-09, 19:20.
                        Ride to arrive.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR Преглед на мнение
                          Аз, аз, може ли аз... моля те, моля тееее...
                          Ако те пусне Лилията Ако не те пусне - вземи нея и Жорката с теб

Бойко, не тръгвай с БМВ-то - прояви разум. Поне този път

Коментар

Няма как, цуцукито вече е обещано.

Първоначално публикуван от Змей
                            Ако те пусне Лилията...
                            Едно е да я врънкам да се ме пусне да се излагаме с драгоманската пиянка, ако е да счупя чужд мотор, няма проблем.
                            Ride to arrive.

Коментар

Сигурен съм, че изпускам страхотно мероприятие, но ще работя и събота и неделя. Да наснимате трасето, че да мога да го разучавам виртуално за следващия път.
                              Вече съм с рошава гума отпред, с кросова каска, днес си поръчах очила, имам си и кросови ботуши и наколенки и налакътници
                              Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от bat'Plamen WR Преглед на мнение
                                Няма как, цуцукито вече е обещано.

Едно е да я врънкам да се ме пусне да се излагаме с драгоманската пиянка, ако е да счупя чужд мотор, няма проблем.
                                Тааа, кой мотор ще чупиш. Вимавай, щото Митака се грижи за тях и му създаваш на него работа, заради което ще имаш проблеми.
                                Ама всъщност няма лошо да счупиш мотора, пък после аз да направя едно излизане с яхтата от пристанище във Варна - много натоварено

Мите, ще проявя разум и като гледам прогнозите ще съм с моторетката. Още повече, че в събота вечер ще се посгрея с домашна лековита. Кара ми се струга та две не виждам от 1-ва направо на 3-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X