Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На гости на ЗМЕЯ

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
    Абсолютно си прав. Аз докато съм гледал патки и маймуни в Африка, хората тук са карали и вече дават яко газ. Нямат стигане. Чак се замислих дали да не спирам с туй каране, че поне да не преча.
    Ти с карането ако искаш спирай, но с репортажите НЕ.

Коментар

. Чак се замислих дали да не спирам с туй каране, че поне да не преча.
      Айде без да се замисляш....ще караш баце,ще караш и ушите ти ще "пръщят",има много дестинации за "покриване"....без това каране няма да стане и това го знаеш прекрасно.
      търся си подписа....

Коментар

Браво на " Тюфлек рейсинг"! След връщането ми от Faker see ,се надявам да се присъединя към Тюфлеците.И аз със скромните си 120 кг да допренеся за по пълното представяне на групата,)
        [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73
          Абсолютно си прав. Аз докато съм гледал патки и маймуни в Африка, хората тук са карали и вече дават яко газ. Нямат стигане. Чак се замислих дали да не спирам с туй каране, че поне да не преча.
          Хахахаха, никво спиране. Пък и няма как да пречиш - нали искаш все последен да караш. Пречи Пламен, че само тапи ми прави

Първоначално публикуван от Мони Преглед на мнение
          ...има много дестинации за "покриване"....без това каране няма да стане и това го знаеш прекрасно.
          Бе честно да ти кажа, баш "това каране" не е много подходящо за покриване на дестинации

Коментар

• От: До: На гости на ЗМЕЯ

Едно голямо браво и от мен.
            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Как пък все вечер ви се запотяват фотоапаратите ве. Само мотори и храсталаци показвате.
              От афтърпартито- нищо . Това е информационо затъмнение

Коментар

Бойко, как да спираш бе, човече. Ами мен кой ще ме учи, из горите тилилейски, ако не ти и Митака?
                Поздрави от Враца:

Коментар

Първоначално публикуван от Alex Tankov Преглед на мнение
                  ... Поздрави от Враца:
                  Здрасти, Алекс, и добре дошъл във форума и темата

Разгледай добре снимките от първото каране - там ще видиш новата си моторетка. Разгледай добре и от последното - там ще разбереш на какво е способна

Коментар

Разгледах снимките и предполагам, че сте си изкарали перфектно . Много ми харесва новата ми моторетка и нямам търпение да дойде, така че се стягаи и те чакам.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                      ... Пречи Пламен, че само тапи ми прави...
                      Мдааа, затова изпуших кутия и половина цигари да те изчаквам...
                      Ride to arrive.

Коментар

И за да не помисли някой, че сериала е приключил ето още една серия. В тази серия мястото беше там откъдето започнахме - Русе и магазина на ЗМЕЯ, щото нали съм му на гости. Питам къде ще караме, а отговора беше ми едно преходче без цел. Идеално за мен. В крайна сметка в тази серия ще видите как си говоря с мотора.

И така. Някъде около 11.00 часа пред магазина. Моторите лъснати, обличане и готови за път.

Малко цигарки, че да не се мотаме по пътя.

И тръгнахме. Хубави черни пътища с яко газ или поне Митака така раздаваше, а аз се стремях да съм плътно до него, че да не се изгубя в гората. След два часа направихме първата спирка в едно приятно заведение над с.Красен.

Хубаво спокойно място с невероятна тишина. Ама трябваше да пием по едно кафе и да тръгваме, че нали преходче правим. И тръгнахме. Митака кара напред, аз зад него, щото само той знае пътя. Така стигнахме едно деренце, което пресякохме три пъти на различни места. Понеже и понятие си нямам накъде караме си викам сигурно сме се объркали. И така чудейки се и карайки пред мен се показа едно малко баирченце, което някак успях да кача от раз, макар предната гума хич да не искаше да стъпи на земята, което мен силно ме притесни. Горе Митака вече ми обясни, че сме обикаляли трасе за АТВ, което е било направено за състезание. Сега разбрах що така се въртим Митака каза, че имаме време и да покараме там още малко на това баирче. Викам ми хубаво и тук дойде диалога ми с мотора, който ще опитам да ви пресъздам с помощта на картинките.

Първо се уговаряме. Казвам му - Айде сега да се качим, че отгоре Митака гледа, а после и Чинела ще гледа и хептен ще станем за резил.
                        Той /мотора/ - Хубаво и тръгва. Бе къде тръгваш като не съм се качил.

Качих се, въпреки яростната му съпротива.

Аз - Хайде сега се успокой и да тръгваме.

Той - Добре ама не искам с тебе. Сам ще се качвам.
                        Аз - Бе кой те пита айде тръгвай

Той - Аааа, съжалявам, тежиш ми и аз се връщам.

Аз - Чакай да те хвана да видя къде се връщаш, да е жива и здрава майка ти.

Аз - Мите, не снимай малко, че ще го сваля надолу да му тегля един бой.

След боя малко се укроти

Аз - Хайде сега пак да се пробваме, че то вече така или иначе резила е пълен.
                        Той - Уффф, айде давай

Той - навий газта, че пак ще паднем
                        Аз - Хубаво, ама свали си предната гума

Пууу, най-накрая.

Не слуша и това си е, ама после Митака ми каза, че аз съм виновен и едно извиняване падна, едно чудо. Водих го по зеленко да си успокоява нервите.

След това се разбирахме още доста километри, макар да знаех, че крои някакви планове. Покарахме известно време в търсене на място за пресичане на Русенски лом, но така и не намерихме и трябваше да заобиколим. Така попаднахме на едни прекрасни камъни. Митака си мина и замина, а аз си викам чакай да се снимам. Ей тука си ми върна за тормоза на баирчето. Аха да се снимам и аха да мина и без аха се изплющях с пълна сила.

Не можа да не ми върне. После вече се успокои и покарахме като добри приятели. Макар, че си знам как ще му го върна в следващата серия.

Около 18.00 часа се прибрахме вече доволни от карането. Хубава разходка се получи.

Ами това беше в този епизод. Ще има още, че не ми се ще един мотор така да ме мята, че чак и да се подиграва.

Коментар

Няма такъв смях, в този форум за толкова години какво ли не съм чел, но диалог с мотор не бях..
                          Бойко, ще ти издам една тайна, сложи си бонбони лукчета в джоба за следващата разходка и му давай чат пат...

Ние с Гаргата май не сме единствените с нови прякори, имаме си вече и "говорещият с мотори"...Бойко това от някой шаман ли го научи бре.

Змей, браво за страхотните кадри и точните моменти....виждаш ли колко е лесно като ти дойде някой на гости и не знае пътя...

Късна есен с песен водиш Бойко на Яхиново, само да стане виното на Гаргата и там ще си правим купон...вервай ми.
                          После ще го водим да му теглим една баня, едно Жакузи и нам си кво още...ЧАКАМ ВИ.

п.п.Дано днес ми е така весел и хубав денят както ми беше тук....

Коментар

Бойче, как мислиш, кое отношение към мотора ще го укроти ? Да го обгрижвам ли или да го отсвиря ? Ласки или кютек ?

Всъщност, сега видях предложението на Ванката за лукчетата - не знам дали ще помогне, ама поне ще си отядем на бАнбони Да си призная, и аз като дойдох за пръв път у Софията давах ляб на трамвая да ни мъ уапи и прескачах релсите, че да ни мъ фани тока

Чинел, мерси за поканата ! Нали знайш, че съм като пионерче - "Винаги готов" !!!

Вече и аз чакам да стане виното на Гаргата
                            Последно редактирано от ЗМЕЙ; 05-10-10, 07:01.

Коментар

Голям майтап.
                              Тоя Тюфлек Рейсинг, почва да ми става любим за четене.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Хубава идея с лукчетата . Ванка знам, че мога да разчитам на теб за съвет.

Мите, само ласки към мотора, че иначе ще ми разкаже играта. И без това сега гълтам хапчета за кръста за да съм готов за следващата серия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X