Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CRF300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това което съм поръчвал / купувал като конектори и принадлежностите им си има парт номер в каталога за резервни части...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Нямам такъв за тези 2 мотора.
      За предишният ги знаех на изуст
      Знам, че е така ама ми е по-лесно просто да ги питам вместо да продължавам в рисърч в друга равнина.
      При това съм почти убеден по някаква причина, че точно този конектор не се продава като отделна част.
      Въпреки, че невъзможността да ги намеря на пазара има вероятност да означава и точно обратното

Ще пиша до къде съм я докарал с тях др. седмица!
      Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Това което съм поръчвал / купувал като конектори и принадлежностите им си има парт номер в каталога за резервни части...
        Намеиих парт каталог все пак и за съжаление се оказвам прав - този електречески конектор както е вторият са част от мигача.
        Позиции 1,6,9 и 10, няма го под отделен номер.

Майната му, няма да се занемавам повече с това.
        Дори се учудвам колто време затрих с такава простотия преди да изгубя търпение!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20251129_222141_Brave.jpg
Прегледи:77
Размер:213.5 КБ
ID:7016692
        Враг усраине

Коментар

• Прикачих дистанционните планики предвидени да дръпнат двата мигача от резервоара.
          Изпълниха си предназначението за което са направени oбаче не ми хареса резултата!
          Oще преди да ги туря знаех, че се изнасят прекалено много навън от което следват няколко проблема.
          Първо стават уязвими при падане - почти сигурно ще се срещнат с гардовете на ръкохватките.
          После кабела на единият е къс и стои прекалено опънат.

На тия снимки не си личи ама тъпите мигачи вече излизат извън габаритите на мотора ако извадим КУРмилото!

Не ми харесва тая идея и още повече вече съм дал пари за други.
          Преди малко утепах още малко време в издирване и го докарахме до около 12 чифута за 2 преходн кабелчета от някакви испанци.
          Около 30лв за комплект кабели за ляв и десен мигач и доколкото схващам се продава от PUIG под артикулен номер 20791N.
          Под тая цена не намерих нищо и поръчах.
          Поне не са 50лв!

Чакам да дойдат... Тия дена по нова година.

Както споменах в последно време МРАЗЯ да барам квото и да е.
          Всяка промяна, колкото и дребна да изглежда влачи със себе си сума вторични ефекти!

Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
          X