След третата хонда в гаража и вторият CRF300 в ход си рекох, че е време все пак да отворя една отделна тема за модела 
Първият CRF300 Rally купих 2022 година и почти веднага бях на крачка да го продам с намерението да го замени нещо "истинско".
Например CRF1000 или казано другояче - Африка.
Обаче една непредвидена разходка до Грузия с него промени напълно мнението ми за модела.
3 години по-късно вече имам договор за покупка на още един CRF300L през 2025 година.
Това си е същият мотор но без излишните пластмаси и железа по рали-то - за кратки трипчета за фън наоколо.

Би трябвало да пристигне след 3 месеца, когато ако не ми мине църна мачка път и всичко е наред би трябвало да съм далеч от татковИната с рали-то.
Тоест очаква се да вляза във владение на новият покемон едва някъде в началото на септември.
Ами това е, да се похваля ако не друго
Модела няма за мен никакви неизвестни, не очаквам особени изненади, то няма и с какво.
25YM модификацията всъщност има промени спрямо досега произвежданият модел като най-значима се очаква да бъде в окачването.
Това е най-критикуваната и хейтена характеристика на CRF300 от всички като по изключение аз също съм съгласен.
До известна степен!
Иначе намеренията ми към този са да остане максимално във вида на снимката.
С намерение съм за 3 по-значителни допълнения:
Не искам да добавям и грам към теглото му а по-скоро да свалям.
В последствие може би един ИЛИГЪЛ LeoVince - основно заради теглото.
Ако са осрали фара както на рали-то ще се сдобие пак както него с един лед бар под основният.
Там някакви ойлерчета, стойки за нави, телефон ако се наложи не се коментират - та са бай дифолт.
Но няма да има дограми, стротелно скеле с буфери да го пазят от асфалт, саркофази/сандъци и неонови бликове.
И татака, би трябвало да е скучна тема.
Не са много хората, които харесват тези минималистични твари в свят, където е актуално по много от всичко.
Това би трябвало да се придържа към обратната тенденция.
Ама е така, да има все пак местенце и за тези покемони под фурумното слънце

Първият CRF300 Rally купих 2022 година и почти веднага бях на крачка да го продам с намерението да го замени нещо "истинско".
Например CRF1000 или казано другояче - Африка.
Обаче една непредвидена разходка до Грузия с него промени напълно мнението ми за модела.
3 години по-късно вече имам договор за покупка на още един CRF300L през 2025 година.
Това си е същият мотор но без излишните пластмаси и железа по рали-то - за кратки трипчета за фън наоколо.
Би трябвало да пристигне след 3 месеца, когато ако не ми мине църна мачка път и всичко е наред би трябвало да съм далеч от татковИната с рали-то.
Тоест очаква се да вляза във владение на новият покемон едва някъде в началото на септември.
Ами това е, да се похваля ако не друго

Модела няма за мен никакви неизвестни, не очаквам особени изненади, то няма и с какво.
25YM модификацията всъщност има промени спрямо досега произвежданият модел като най-значима се очаква да бъде в окачването.
Това е най-критикуваната и хейтена характеристика на CRF300 от всички като по изключение аз също съм съгласен.
До известна степен!
Иначе намеренията ми към този са да остане максимално във вида на снимката.
С намерение съм за 3 по-значителни допълнения:
- Acerbis skid plate
- Acerbis fiel tank
- Fender Eliminator някакъв да разкарам онази разточителна глупост зад опашката.
И колкото да има на какво да хвана табелата все пак!
Не искам да добавям и грам към теглото му а по-скоро да свалям.
В последствие може би един ИЛИГЪЛ LeoVince - основно заради теглото.
Ако са осрали фара както на рали-то ще се сдобие пак както него с един лед бар под основният.
Там някакви ойлерчета, стойки за нави, телефон ако се наложи не се коментират - та са бай дифолт.
Но няма да има дограми, стротелно скеле с буфери да го пазят от асфалт, саркофази/сандъци и неонови бликове.
И татака, би трябвало да е скучна тема.
Не са много хората, които харесват тези минималистични твари в свят, където е актуално по много от всичко.
Това би трябвало да се придържа към обратната тенденция.
Ама е така, да има все пак местенце и за тези покемони под фурумното слънце

Коментар