Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

Третата точка при тоя мотор е страничната пласмаса хубаво е да има по стабилна трета точка например за рамката ако някой има някаква идея нека сподели
    Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Първоначално публикуван от ДАКАТА Преглед на мнение
      Благодаря на тези който ми честитиха и на тези който не ми честитиха разбирам ги много добре никога не казвай - аз никога няма да карам еди каквъв си мотор
      Да ти е честит, само безаварийни и нетравматични километри! Аз бих карал, при възможност, повечето модели и марки хард ендура. Преди време бях споделил, че нямам нищо против един четиритактов екземпляр до сегашния ми. Поздрави!
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Да ти е честит и от мен мотора... , да си го караш с много кеф, много да те слуша и само безавариини километри ти пожелавам !!!
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Balashev Преглед на мнение
          Добре де, гардовете не трябва ли да имат и трета опорна точка на захват, дане се обърнат назад към резервоара или като са захванати един за друг не е проблем..

п.п. Честито )))))
          Първоначално публикуван от ДАКАТА Преглед на мнение
          Третата точка при тоя мотор е страничната пласмаса хубаво е да има по стабилна трета точка например за рамката ако някой има някаква идея нека сподели
          Може да се направи и трета точка,аз доста го умувах ама няма смисъл.Достатъчно е радиатора да е предпазен от страничния удар.
          Може да се пробие рамата и да се нарежат резби за да се захванат-подпрат гардовете за усукване,пластмасата го държи достатъчно.
          Абе ако се стигне до такива удари,работата няма да е добре не само за радиатора ами и за водача!!!

Коментар

Колкото съм виждал криви радиатори все са криви към рамката за да се изкриви напред или назад трябва да няма страничната пластмаса явно са са го измислили

Коментар

По странно стечение на обстоятелствата се сдобих с една ямаха. Тепърва ще я сглобявам и ще коментирам какво що. Иначе първи впечатления спрямо КТМ - всичко ми се стори доста по трудно за разглабяне, отделно, че е 4т, но все пак са ги понабутали малко кофти. Отнема малко повече време докато се развие или свали дадено нещо. За сметка на това абсолютно всичко ми се вижда една идея по-качествено( не искам да започвам спор КТМ с/у Ямаха, все пак съм имал 2 тактов КТМ 2005, един вид по-старичък модел). В този и предстоящите коментари ще споделям моето ЛИЧНО и НЕПРОФЕСИОНАЛНО и НЕОПИТНО мнение. Иначе имах планове този сезон да не притежавам мотоциклет поради ред причини, но в момента имам ето това в мазето... Поздрави!

Прикачени файлове
              Последно редактирано от nk_dimitrov; 03-02-12, 16:30.
              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Е честито!
                Кой модел е ямашката?
                BMW F800GS

Коментар

Благодаря ти. YZ250F 2009та. Надявам се тази година наистина да покараме заедно, че е срамота. Поздрави!
                  09 YZ290F Athena BB

Коментар

Честито! А в това бяло ще е супер!
                    Yamaha WR 200

Коментар

Честито и от мен,хайде да я видим по скоро готова

Коментар

Мерси за поздравленията. Ще дам всичко от себе си да е готова по-скоро. Поздрави!
                        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Колега 1-во честото и 2-ро снимай подробно какво и как си ремонтирал ще е полезно за всички фенове.
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Би било хубаво да ми дадете идея този лагер как да го махна. Лошото е че вътрешния диаметър е по-малък от външния, демек лагера опира(ляга) на един вид ръбче. Доста е мек и се вижда как като съм се опитвал отвътре навън да го избия самият той се разпада преди да се изплъзне. Няма възможност да удрям по вътрешния кант без да нараня частта от линка... Краен вариант ми се вижда един вид да се изпили и да се разпадне, но е малко рисковано може би да не се повреди алуминия. Поздрави!
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6559.jpg
Прегледи:1
Размер:156.4 КБ
ID:5345581
                            Последно редактирано от Chinela; 07-02-12, 07:30.
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Колега с нагряване опитай.http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=2648&page=2
                              DRZ 400S

Коментар

Айде от мене да мине.Взимаш пистолет за горещ въздух и нагряваш равномерно.После на менгемето с помощта на удължение от гедоре бъркаш и избиваш става лесно.Успех и снимки да има повечко.
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X