Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

Наистина при челен удър планката няма да мръдне и рамката ще понесе всичко иска ми се да изключа 90% челния удар а ако се случи да не е толкова силен пък и стартера се намира малко по високо наблегнах при изработката на страничния удар тествах го като го натиснах с крак колкото мога и то рязко има леко прожиниране и след това става много твърдо но не стига до капачето
    Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Дака добре си се справил.Предпазителя ще върши работа.
      Рамата няма как да се изкриви.Ако се стигне до там първо ще се скъсат двете шест милиметрови болтчета.

Пепимотос - заяждането ти е неуместно!
      ........................
      Иван Маринов
      CRF 250 X
      Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Гоблин правси за нивото на изказване,но ако го напиша с по интелигентен тон Данчо няма да ме разбере.Всички в Плевен знаем Данчо колко го боли главата и за това всяко мнение което се конфронтира с неговото не струва и пет пари.Горе съм снимал предпазител на картера който ми изигра лоша шега при падане и само хората които бяха с мен знаят за какво става въпрос,евала на Асен Здравков от Плевенската група той си знае за какво и на Ренди за въжето.Та мисълта ми е че предпазителя които има моя мотор е на Реномирана марка с която се кара в Европейският и Световен шампионат по ендуро,но изведнъж се появява някой си Данчо и казва че не е добре направена и че не струва.

п.п Сега разбирам хората защо пишат повече във Фейсбук и с право............
        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
          Гоблин правси за нивото на изказване,но ако го напиша с по интелигентен тон Данчо няма да ме разбере.Всички в Плевен знаем Данчо колко го боли главата и за това всяко мнение което се конфронтира с неговото не струва и пет пари.Горе съм снимал предпазител на картера който ми изигра лоша шега при падане и само хората които бяха с мен знаят за какво става въпрос,евала на Асен Здравков от Плевенската група той си знае за какво и на Ренди за въжето.Та мисълта ми е че предпазителя които има моя мотор е на Реномирана марка с която се кара в Европейският и Световен шампионат по ендуро,но изведнъж се появява някой си Данчо и казва че не е добре направена и че не струва.

п.п Сега разбирам хората защо пишат повече във Фейсбук и с право............

Не означава че което е реномирана марка е по добро от това което ще направиш.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първо е рамката, след това има 8 милиметрова шина, която държи двигателя от лявата страна, а болтовете са 8 милиметрови, така че става един як сандвич. След доста умуване, реших, че предпазителят (бушона), който трябва да спаси положението при силен челен удар, според мен трябва да се сцепи триъгълната планка, но на какво разстояние от рамката и колко широк трябва да бъде прореза може да бъде направено наслуки

Коментар

Предпазителите по двигателя са за странични удари,когато мотора падне на камък,ако е остър е още по-добре.....та силата и тежестта при падането и разпределянето и на една малка площ върху ръба ма камък,мисля ще е по голяма от това да натиснеш с крак,и щом с него поддава леко при падане ще е дооста по-голям ,а там където си усилил планката,какъв удар би попаднал,силата ще е след сгънката и е на правата и мека площ,ще се сгъне като панта,понеже ти си знаеш конструкцията,и ако е мека се обезсмисля,аз смятам че предпазителите/а и гледам на моя мотор/ трябжа да са здрави,много здрави,а когато нещо се укриви или счупи,значи удара е бил добър....няма лошо човек да си конструира и прави неща,да ги показва, и ако някои вземе пример и го направи по-добре,значи е имало смисъл,дори и да не е при първоизточника

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                Данчо няма да ме разбере.
                Всички в Плевен знаем Данчо колко го боли главата,
                изведнъж се появява някой си Данчо и казва че не е добре направена и че не струва..
                Първоначално публикуван от ДАКАТА Преглед на мнение
                След доста умуване, реших, че е направено наслуки
                Всичко е сметнато и изчислено......наслуки!!!

Коментар

Джартов, направи ли си вече такъв гард , в неделя сигурно не те е свъртало да пробваш

Коментар

Първоначално публикуван от ДАКАТА Преглед на мнение
                    Джартов, направи ли си вече такъв гард , в неделя сигурно не те е свъртало да пробваш
                    Не не съм,писна ми вече от правене.Искам да карам вече,а малкия направо .......!!!

Коментар

Здравейте колеги.Наскоро си купих едно вр-че 450 и понеже немога да по карам заради снега имам следния вапрос.При изгасено положение скоростите стигат само до 2-ра....какъв може да е проблема ако има такъв?Благодаря предварително.ВР-чето е 2005

Коментар

Отговора го намерих и сам....беше тъпо но поне се сетих маи трябваше леко да го поклата напред назат ама кои да се сети....първи сериозен мотор ми е.

Коментар

Честито!
                          Просто го движи леко напред назад при включване.
                          Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от sameca Преглед на мнение
                            Здравейте колеги.Наскоро си купих едно вр-че 450 и понеже немога да по карам заради снега имам следния вапрос.При изгасено положение скоростите стигат само до 2-ра....какъв може да е проблема ако има такъв?Благодаря предварително.ВР-чето е 2005
                            Никакъв проблем няма ,точно така трябва да е.
                            Gas Gas ec 250

Коментар

И аз да се похваля
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00704.jpg
Прегледи:1
Размер:168.9 КБ
ID:5347241

Име:DSC00705.jpg
Размер:111.2 КБ
ID:5347242

Име:DSC00706.jpg
Размер:131.4 КБ
ID:5347244

Име:DSC00707.jpg
Размер:167.6 КБ
ID:5347245

Име:DSC00708.jpg
Размер:141.6 КБ
ID:5347246
                              YZF 426 2002г.
                              Последно редактирано от Chinela; 14-02-12, 17:29.

Коментар

Честито! Голям красавец!
                                Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X