Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това предава движение само от стартера към двигателя , обратно не.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• Къде се намира това колега ? Във бендикса не можах да видя такава част мерси

Коментар

• Къде във бендикса си гледал, то това е самия бендикс. Представлява еднопосочен лагер, както каза колегата в едната посока върти в другата не. Абе като контра на колело с една дума.

Коментар

• Извинявайте колеги аз съм объркал мислех си че това във самата капачка дето върти е бендикс а той се е намирал до звездата. Бендикса имали признаци на повреда или е хубаво да се сменя на определено време мерси много за отговорите

Коментар

• Колеги имали начин да се изправи малко ?мерси

Коментар

• Колеги някой знае ли как се връзва мото часовника на вр250ф ,няма кабел за свеща до самата лула стигат 2 тънки кабелчета мерси на отзовалите се.

Коментар

• Навиваш кабела върху самата част където влиза в главата.
                EXC TPI 2019

Коментар

• Колеги този бендикс някои сменял ли гу е на ямаха вр 250 и от къде да си го купя гледам има китайски евтини но до колко може да се разчита на тях не знам?

Коментар

• Бях пуснал тема за проблем с ВР понеже не знаех че има тази проблема е следният преди три седмици си взех въпросният мотор Yamaha WRF 400 с групата покарахме здраво няколко дни винаги преди след каране съм проверявал масло веригата и тнт. Но след последното каране забелязах масло от двигателя под лоста за скорости и около датчика който излиза от скоростите при нужда мога да кача видео. Мотора си върви нормално затова не съм го усетил в движение имам подозрения че може да е от семеринга зад предният пиньон. Помагайте благодаря предварително.Като изключим дребният проблем съм адски доволен от мотора на места дори ме плаши колко е мощен за ендуро.Също така ако има колеги от пловдивско да казват за да се събираме да караме.
                    Последно редактирано от DidoYamaha; 20-01-20, 18:28.

Коментар

• Здравейте,мисля да си купя WR 400f може ли да ми кажете мнение за модела ?

Коментар

• Здравей колега,аз имам такъв мотор и не мога да кажа нищо лошо за него.Не е прекалено мощен и поне на мен ми е идеален като мощност.Имай впредвид,че е доста стар модел,на поне 18 години и съответния екземпляр трябва добре да го огледаш.За мен единственото неудобство е ръчния декомпресор,но се свиква.

Коментар

• Какво точно трябва да огледам по-обстойно ?

Коментар

• Виж дали пали лесно студен(кажи на собственика докато дойдеш да не го пали),дали държи обороти,луфтове във задното окачване (проверява се като сложиш мотора на пачи крак и дигнеш задната гума във въздуха и я дърпаш нагоре надолу не трябва да има луфт.виж за луфтове във лагерите на тройника и главините на колелата,за странни шумове в двигателя.Най добре вземи с теб някой който разбира и знае какво да гледа.

Коментар

• https://m.cars.bg/offer/5e2f264afa2153332e729ac2 Този как ти се вижда колега ?

Коментар

• Ако е наистина 2003г.мисля,че трябва да е вр450,вр400 е до2000г.,от 2000до2002 е вр426.Ако бъркам, някой колега надявам се да ме поправи,иначе така по снимка нищо не може да се каже, изглежда добре но от там натам...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X