Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GAS GAS 300+/гас мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: GAS GAS 300+/гас мания/

Преди време, след като си взех мотора видях, че едното рамо се е счупило. При разглобяването видях че вместо лагери на кантара е побългарено с пластмасови втулки. Купих нов комплект и ги смених, залепих рамото и монтирах. На скоро видях, че рамото отново се е счупило, а покрай него и ушето на амортисьора. Предполагам, че е имало някакво усукване, което е породила това счупване. Защото алуминият на самото рамо е износено - изтъняло. Също така и мястото, на което се захваща за рамката и двигателя. Имаш сложени подложки, но явно не са били достатъчно.

Коментар

http://www.enduropro.com/actualidad/...athan-barragan
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Drakoo Преглед на мнение
        Преди време, след като си взех мотора видях, че едното рамо се е счупило. При разглобяването видях че вместо лагери на кантара е побългарено с пластмасови втулки. Купих нов комплект и ги смених, залепих рамото и монтирах. На скоро видях, че рамото отново се е счупило, а покрай него и ушето на амортисьора. Предполагам, че е имало някакво усукване, което е породила това счупване. Защото алуминият на самото рамо е износено - изтъняло. Също така и мястото, на което се захваща за рамката и двигателя. Имаш сложени подложки, но явно не са били достатъчно.

Хей не зная вече какво имам в гаража ако търсиш още 0888984256

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20160124_12_45_54_Pro.jpg
Прегледи:1
Размер:116.8 КБ
ID:5699590

Име:WP_20160124_12_46_04_Pro.jpg
Размер:120.6 КБ
ID:5699591
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Made in home - като няма лЯб, ще ядем пасти .. Евала на майстора - Краси от Ловеч

Име:12647773_1291108130915048_1014837895_n.jpg
Размер:91.7 КБ
ID:5701674

Име:12660307_1291108124248382_949825716_n.jpg
Размер:93.6 КБ
ID:5701675
          Силата е нищо без контрол.

Коментар

Колеги болта на гаската ,който е за източване на маслото , се е загладил и няма отвиване (развива се с шестограм) .Единственото ,което ми идва на ум е да му навия екстрактор дали ще се развие или да търся друг вариант ?

Коментар

Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнение
              Колеги болта на гаската ,който е за източване на маслото , се е загладил и няма отвиване (развива се с шестограм) .Единственото ,което ми идва на ум е да му навия екстрактор дали ще се развие или да търся друг вариант ?
              Най лесния сваляш капака на съединителя буташ го и точиш маслото.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Най-лесният ,но не и ефективен ,така че ако някой знае решение на проблема нека помогне .

Коментар

Болта мисля ,че е алуминиев - може да го начукаш първо да "натръпне", а после му набий една звезда и ще се отвие.
                  Силата е нищо без контрол.

Коментар

Болта е алуминиев да .Утре ще пробвам да видим дали ще превърти звездата или ще се отвие болта

Коментар

И на мен ми е чудно още колко време гас гас ще се задържат. Дано е възможно най-дълго, защото определено имат хубави мотори

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                        Болта мисля ,че е алуминиев - може да го начукаш първо да "натръпне", а после му набий една звезда и ще се отвие.
                        Болта се отви безпроблемно със звезда и ми спести ходене по мъките !

Коментар

Здравейте имам нужда от съвет или препоръка.
                          Имам проблем със запалването на GAS GAS EC300 2002. При статора беше влезнала вода и голяма част от намотките бяха стопени, след което го занесох да го пренавият. След навиването мотора запали, поработи 2-3 мин и изгасна изведнъж. Проверихме статора, отново имаше повредени намотки. Занесох го при ел. техника и ми каза, че ще вдигне съпротивлението. Монтирахме го и при опита да запали с манивела не стана, бутнахме го и запали, но в ниските и високите не работи както трябва.
                          Въпросите са ми:
                          – дали някой знае какви трябва да са съпротивленията в статора и до колко може да е от това проблема да запали мотора нормално и да работи?
                          - възможно ли е проблема да идва от електронното, ако е така знаете ли сходно електронно от друг мотор (по-евтино от оригиналното) което да се преправи и да работи всичко нормално?
                          - Откъде може да идва проблема?
                          Електронното не капсоловано както знаете, но най-лошото е че не познавам електричар, който може да ми каже какво става и къде е проблема, за да знам за какво си давам парите.

Коментар

Взимаш комутатор ( електронно ) от друг , работещ гасгас за проба или пробваш твоят на другия мотор и разбираш веднага дали проблемът е в него .

Коментар

Така е, но няма в областа хора с такъв мотор, че да мога да взема и да опитам

Коментар

Като не може Мохамед да отиде до планината - планината отива до Мохамед : изпращаш по куриер твоя комутатор на приятел (познат) да го пробва на неговия гасгас .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X