Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GAS GAS 300+/гас мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: GAS GAS 300+/гас мания/

Страшно изчистен мотор,поздравления за Гас Гас.

Коментар

Не е зле и от към техническа характеристика.Това в скобите са данните за ЕС 300

http://xoffroad.it/rt_news/notizia.cfm?codice=358591
      Beta 450 RR-Factory
      0039 3206052599

Коментар

А цената дали е револиционна !!!

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
          Невероятни са!
          Какво променя по охлаждането този бутон?
          Този бутон е за промяна на двата режима на двигателя .
          GAS GAS
          EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

И на мен ми допада доста. Впечатление ми направи разстоянието между долната част на рамата и двигателя. Някак си ми се струва че резонатора е по-добре защитен от удари отдолу отколкото при ктм-ите например при който резонатора се пада малко по-ниско от най-ниската част на рамата сякаш. Ето и снимка за справка:

Естествено за добрия карач това едва ли е от значение, но на мен ми прави впечатление.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от sve Преглед на мнение
              Този бутон е за промяна на двата режима на двигателя .
              Този ботон нищо не променя по температурата на двигатела ,там са го монтирали зада не пречи на кормилото.На моделите от 2007 година го слагаха до лявата ръчка на съединитела.

Едно мога аз да кажа ,винаги са били една от най големите марки и винаги ще имам нещо специално към тях,три мотоциклета и нито един дефект или проблем да са ми дали.Дизайна е префектен и мотора също.Като допълнение само да кажа че това ще е нормалната версия която монтира Закс отпред и отзад ,по добрия варинт ще е Олинс отзад и Закс отпред .
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Формата на резонаторите за различните кубици е различна, така че трябва да се сравняват мотоциклети само от един клас.

Коментар

Понеже това ми е известно съм пуснал снимки на ктм-а 250/300. А при 250 и 300 резонаторите са еднакви. Както и да е.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Важно е на колко е от земята когато седнеш на мотора. А и като гледам рамката на гас-а е доста по-ниска в предната си част отколкото на КТМ и тази съпоставка по снимки надали е вярна.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

...изключително красива моторетка!
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Отдавна съм хвърлил око на марката когато реша да мина на 2 такта gas gas ще е .
                        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

На 27 ноември ще бъде официалното представяне на моделите 2012 ендуро и траял в Рим на пистата Пантано. Ако е рекъл Господ ще ги пробваме. Преди 2 седмици помагахме (с гледане и акъл) за подреждането на препядствията. Представянето беше насрочено за 29-30 октомври, но се отложи поради наводненията. От днес пак почнахме да се давим, та ... нищо не се знае. Ако не ми мине котка път, ще споделя впечатления...

Коментар

Първоначално публикуван от 121 Преглед на мнение
                              На 27 ноември ще бъде официалното представяне на моделите 2012 ендуро и траял в Рим
                              Че тук при нас ги има от поне 2 месеца,защо толкова са ги забавили в Италия.
                              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                                Че тук при нас ги има от поне 2 месеца,защо толкова са ги забавили в Италия.
                                Тука нарочно чакат този месец на моторното шоу,да представят новите модели.Иначе как да ни вземат парите,въпреки че отдавна са представени всички новости за 2012,но в електронните издания.
                                Beta 450 RR-Factory
                                0039 3206052599

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X