Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GAS GAS 300+/гас мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: GAS GAS 300+/гас мания/

Първоначално публикуван от izoidesi Преглед на мнение
    Тука нарочно чакат този месец на моторното шоу,да представят новите модели.Иначе как да ни вземат парите,въпреки че отдавна са представени всички новости за 2012,но в електронните издания.
    Ице ела ми на гости да ти покажа поне каквото искаш и то без пари .Тия салони са само ала бала голема лудница и нищо.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Старата любов ръжда не хваща,пак съм си с любимите машинки

Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Ууу, муй биен!

Браво, браво. Да ти е честит. Що пак 250? 2007-ма ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
          Ууу, муй биен!

Браво, браво. Да ти е честит. Що пак 250? 2007-ма ли е?
          Мерси мерси,този излезна и за това е 250 а и аз никога не съм мислел за по голям мотор като 300 2т много ми е.Модела е 2005 това са от моделите които са с по стария но по истински двигател.Той не е така осъкатен откъм коне ,като например новия 2011.Което ме интересуваше повече е да е 2005 година ,да има Олинс отзад и си имам пак Гас Гас 2т.

Коментар

Браво момче добър избор .Пожелавам ти много безпроблемни километри с новата машина.

Коментар

Първоначално публикуван от asenzdravkov Преглед на мнение
              Браво момче добър избор .Пожелавам ти много безпроблемни километри с новата машина.
              Мерси ,ти даже ще го и тестваш .

Коментар

Не ми се отварят нови теми,за това ще вмъкна тук бедната информация която имам за новото ендуро на Гас Гас-2012.Той е с четиритактов двигател на Ямаха и португалският състезател Goncalo Reis ще участва с него в световният ендуро шампионат в клас Е1 през 2012.
                За новият ЕС-250 F няма много информация,но от малкото снимки се вижда 48 мм. предница на Marzocchi и моно от Ohlins.Протекциите са серийните като при всички ендуро модели,за цена нищо не се споменава,външно модела не изглежда никак зле.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:370631_7472_big_GasGas_EC250F.jpg
Прегледи:1
Размер:47.6 КБ
ID:5332870

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:370631_7266_big_GasGas_EC250F_1.jpg
Прегледи:1
Размер:47.6 КБ
ID:5332871
                Beta 450 RR-Factory
                0039 3206052599

Коментар

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз понеже знам какви са коментарите за новите Гас Гас се въздържам от коментар.Другото което искам да кажа е че днес ми дойде най чакания подарък за нова година.

Малко да пообясня за предницата,марката е Закс златна серия преработена изцяло от Манел Ромагера.Това са фирмата за амортисьори на Хуан Рома колко добре работят аз няма да коментирам можете да проверите в нета .Вътрешната част няма нищо на Закс целия ревалвинг е на Олинс ,маслото е марка която не искам да коментирам и пружините са прогресивни на марката Олинс,да кажем че е Олинс във пълнител на Закс.дебелината е 48 мми хода е 300 мм.Това е поредната глезотия за моята Гас Гас но какво да се прави всеки си иам кръст и си го носи.
                    Последно редактирано от pepimotos; 11-01-12, 22:16.

Коментар

Мале Пепи сега нямаш стигане чакам с нетърпение да си доидеш да пробвам новата машина

Коментар

Първоначално публикуван от asenzdravkov Преглед на мнение
                        Мале Пепи сега нямаш стигане чакам с нетърпение да си доидеш да пробвам новата машина
                        тестове ще има сериозни ,сега предстои задния амортисьор да се обслужи и сме готови.Ако не ме изгони жената до тогава.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                          Аз понеже знам какви са коментарите за новите Гас Гас се въздържам от коментар.Другото което искам да кажа е че днес ми дойде най чакания подарък за нова година.
                          Прави впечатление, че Дядо Мраз се е позабавил в Испания, но очевидно си е заслужавало чакането.

Честита придобивка и дано оправдае очакванията ти!

Ще чакаме да споделиш преки впечатления.

Коментар

Коментар

Здравейте.От скоро съм притежател на Gas Gas 300/2001 година и се интересувам какво можете да ми кажете за този мотор.Също ме интересува и настройката на карбуратора,в момента е с пилот 38,главен 178 и второ деление на иглата от горе надолу.Пилота не е ли твърде малък,а главния твърде голям.Мотора се кара на надморска височина от 0 до 500 метра.Също така предницата ми се струва доста твърда,как мога да я омекотя и каква марка е ,защото на нея нищо не пише?Иначе първите ми впечатления са ,че мотора е голям звяр и по-труден за каране от стария ми RM 125,но се надявам да му свикна.Благодаря предварително.

Коментар

Пилота изглежда малък, ама може двигателя да си е правен за такъв. Какви са ти оплакванията, че исаш да пипаш карбуратора? Най-вероятно предницата е Марцочи (или Марцоки), освен ако не си ударил джакпота да си напипал Олинс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X