Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата: Yamaha WR250F или KTM EXC 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За сега проблем с кипящ КТМ 2012+ се получи единсвено при кроса (450) на пътеки и при напълно неопитен шофер. Наложи се да му го взема и да го поохладя 10- тина минути с по- нормално темпо преди да му го върна . 350 и 500 ЕХС не само, че не прегряват, но и пускат перката доста по- рядко от други мотори. Джартов, кажи точно в какво се състоят дефектите и нека все пак не пълним темата с простотии- човека ще си купува Ендуро, 2012+ а не крос
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

От: Кой от двата: Yamaha WR250F или KTM EXC 250

Ей оспамихте темата на човека ей.... едни пак не пропускат да оплюят КТМ , без да са имали такива разбира се , завирали били ,незнам си к'во , голям смях... някой казал и те препредават нататък , вие сте по-зле от ултрасите на онова футболното отборче бе , ония чупят седалки ,а вие клавиатури ! Пепимотоса пък ,се изцепи че в тоо форум няма кой да даде компетентно мнение (нещо ми изчезна предишния пост ) , както винаги той е мноо напред с нещата ....
      Колега вземи си Suzuki RMX 450 , и всички ще са доволни .
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
        Пушенето на масло след премятането ли е ? И моя като постои с главата надолу се чуди дали е 2Т или 4Т (това преди да изкарам отдушника на картерните газове от карба)
        Пушенето не е след премятане. След премятане ако си с КТМ не може да се скрие от останалите, че си паднал
        Ямахата е заставала на седалката си и кормилото ( едно време така си слагах велосипеда когато го ремонтирах) и след това нито е изпушила нито нищо.
        П.С. Ямаха 250 се кара над 6 месеца с издухана гарнитура. Палиш и започва да изхвърля антифриза и така докато единят радиатор остане над 50% празен. За 6месеца този двигател не можа да се счупи и в момента още се движи. Просто няма какво да говорим повече.

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
        Ей оспамихте темата на човека ей.... едни пак не пропускат да оплюят КТМ , без да са имали такива разбира се , завирали били ,незнам си к'во , голям смях... някой казал и те препредават нататък
        Както казват коза и Форд няма да влязат в двора, при мен е същото с КТМ, макар, че Форд е влизал и ще влезе отново. Точно затова чайник няма да си купя. А не е нужно да го имаш за да усетиш как мирише антифриза
        Последно редактирано от chavetoo; 07-01-13, 18:51.
        EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
          завирали били ,незнам си к'во , голям смях...
          Няма майтап виждал съм загряли ЕХС 250-300-380 2т,450,SX 350,бяха като чайници но и пътеките си бяха сериозни.

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
            За сега проблем с кипящ КТМ 2012+ се получи единсвено при кроса (450) на пътеки и при напълно неопитен шофер. Наложи се да му го взема и да го поохладя 10- тина минути с по- нормално темпо преди да му го върна . 350 и 500 ЕХС не само, че не прегряват, но и пускат перката доста по- рядко не от други мотори. Джартов, кажи точно в какво се състоят дефектите и нека все пак не пълним темата с простотии- човека ще си купува Ендуро, 2012+ а не крос
            Аз не съм нито инжинер нито конструктор за да мога да кажа каква е причината да завират.Просто това е ФАКТ.Вярвай ми аз не лъжа.
            Съжалявам че не спрях и да ги снимам моторчета.Просто не го направих защото щеше да е доста грозно от моя страна,момчетат не им беше до майтапи.

П.П. Най простата и очевадна разлика е че, на тея Австриици не им овряха тиквите че, най малкото нещо което могат да направят е да сложат едно разширително казанче!

Чинел обади се бе.Сложи си ръката на сърцето и кажи бе човече . Кажи смело и гордо КТМ не ВРИ !!!
            Последно редактирано от Петьо Джартов; 07-01-13, 19:33.

Коментар

Към(Петьо Джартов и chavetoo),колеги бъркате страшно много относно Ктм-ите,а имено то предлагат най-много,не случайно на Ендуро състезанията първите места са винаги с ктм или хусаберг или нещо много близко като изпълнение,като бета например.Не,че имам нещо против Яамахите дори напротив те са чудесни моторетки и наистина са много здрави,както и относно килограмите разликата им с ктм-ите е незначителна да не кажа че направо нямат,относно това,че кипели и пушили ми се струват празни приказки,ако някои,който познавате не е разработил мотора както трябва или мотора му е изкипял,не значи че мотора е ''чайник' или нещо от сорта.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                Никаква разлика освен графиките.Вече колко години?

Ейййй няма да се научат тея Япончета да правят нови мотори !!!!
                Само 250 модела не е променен,/визуално от 2007/от създаването си през 2001 двигателят евно е много сполучлив,след слагане на стартер през 2003 и преминаването му от 5 клапана на 4 през 2010-2011,другото се запазва,двигателя е здрав и читав,и за разлика от по големите му събратя все с дребни проблеми/400/426/450/ 250 "кърти мивки" , докато YZ 2011 им направиха два облика за кубатура,WR 450 също е с нов и недодялкан дизаин,но 250 си остана да,както ти каза,залагат на старото може би,Сузуки правят DRZ 400 от 2001,и освен един фар и преден калник да са сменили друго по външния ....

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                  ...

Чинел обади се бе.Сложи си ръката на сърцето и кажи бе човече . Кажи смело и гордо КТМ не ВРИ !!!
                  Виж чичо Петьо, аз съм лайк и не се обаждам в спор, в който не мога да кажа нищо смислено. Има си специалисти, нека те се изкажат.
                  НО едно мога да заявя, ЦРФ-а който ти караш никога не ми е врял, докато КТМ-а ДА, врял ми е, но тогава беше изгорял термостата на вентилатора.

Коментар

Джарта бате ако не бях сменявал единия радиатор и Аз все още да съм си с оригиналния антифриз от магазина, направо ми е странно сигурно са ми продали Ямаха със стикери на КТМ иначе нямам друго обяснение, и да допълня предполагам минавам все още за новобранец все пак карам от 3-4 месеца да го е.а и ако некой кипне чайника то това съм Аз а не маторя.

Опс Чичко Чинел ма е изпреварил.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Сори за спама ама не мога да се сдържа.
                      http://www.youtube.com/watch?feature...v=hztTh3OlEEg#!
                      Ако искате гледайте целият клип, толкова не съм се смял от коментарите на операторите никога
                      Който не иска да го гледа целият клип направо да пусне на 3:20мин.
                      EXC TPI 2019

Коментар

Как съжалявам че нямам фотоапарат да снимам как в едно сечище вряха и кипяха 6 бр Ктм не е един а 6.А който каже че и аз говоря глупости да идва напролет и да тества но да е с Ктм задължително.Щото като им се казва че врът те нееее глупости били то не веднъж и два пъти сме го коментирали ама не мирясват.

пп. Само на Пацо (ТРИПЕРА) му е позволено да ври щото е новобранка.
                        Последно редактирано от BATKO PEPI WR; 07-01-13, 20:05. Причина: допълнение
                        0878424143
                        0887424150

Коментар

Аз също съм за КТМ EXC 500цц Six days 2013, защото като цяло са с обновен дизайн и подобрения по окачването, като гледам по много ендуро състезания, половината мотори са на КТМ и следователно има защо да се смятат за добри машини! Това че е мощен, мощноста се регулира от дясната ръчичка и мозъка, също знаеш, че в ниските имаш голяма сила с която можеш да катериш без проблем наклоните, без притеснение, а ако си по-тежък си има значение дали е 500 или 250.
                          Балкан 50 MX/ Suzuki DR 125/ Honda Dominator 650/ KTM 250 SX
                          Opel Frontera 2.3TD/ Lada Niva 1,7/ VW Golf MK2/ Mercedes 190D

Коментар

Сопред мен 250 4т Ямаха е впъти по добър от КТМ 250 за другите кубатури немога да дам мнение,Другото което е важно че КТМ имат по малко разстояние за охладителна течност в цилиндъра от там идват и проблемите за 4т двигателите.За това и когато се сложи цилиндър и бутало Атена 290 врят и кипят още повече ,нещо което не се получава при Японските мотори.

п.п А относно за клипчето посочено по горе това е нашата Плевенска група начело с Ренди той е и коментатора на клипа
                            Последно редактирано от pepimotos; 07-01-13, 20:17.
                            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
                              Как съжалявам че нямам фотоапарат да снимам как в едно сечище вряха и кипяха 6 бр Ктм не е един а 6.А който каже че и аз говоря глупости да идва напролет и да тества но да е с Ктм задължително.Щото като им се казва че врът те нееее глупости били то не веднъж и два пъти сме го коментирали ама не мирясват.

пп. Само на Пацо (ТРИПЕРА) му е позволено да ври щото е новобранка.
                              Кажи и за маслата, карбураторите........................... Цялата горя беше замирисала
                              EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                                Пушенето не е след премятане. След премятане ако си с КТМ не може да се скрие от останалите, че си паднал
                                Ямахата е заставала на седалката си и кормилото ( едно време така си слагах велосипеда когато го ремонтирах) и след това нито е изпушила нито нищо.
                                П.С. Ямаха 250 се кара над 6 месеца с издухана гарнитура. Палиш и започва да изхвърля антифриза и така докато единят радиатор остане над 50% празен. За 6месеца този двигател не можа да се счупи и в момента още се движи. Просто няма какво да говорим повече.

Както казват коза и Форд няма да влязат в двора, при мен е същото с КТМ, макар, че Форд е влизал и ще влезе отново. Точно затова чайник няма да си купя. А не е нужно да го имаш за да усетиш как мирише антифриза
                                Колега, не ми се сърди много, обаче обираш всички точки за най-некомпетентни,необосновани и безмислени мнения !!! Вместо да е полезен на потребителите, форума заприличва на селска седянка.Само за твое инфо- имам около 15 000 км на WR, така че съм придобил някаква, макар и бегла представа за Ямаха като шаси и двигател.
                                Би ли споделил ти колко имаш на КТМ ???
                                offroad фен
                                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X