Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата: Yamaha WR250F или KTM EXC 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой от двата Yamaha WR250F или KTM EXC 250

Първоначално публикуван от Skirilov Преглед на мнение
    Колега лично мое мнение щом цената не те притеснява а и ти самия се чудиш между WR250 и WR450 по-добре си вземи WR450 както слаб така и силен може да бъде 250 ще ти омалее колкото и да не ти се вярва.
    Весели празници.
    Поздрави!
    Стига карайте човека да се качва на голям мотор! 250 си вървят доволно и предоволно, особено нови от магазина.
    +1 за WR 250 . Няма да съжаляваш за избора.
    Весели празници!
    Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
      ..Първо колегата по-горе казва че иска определено да е 250-ка и се колебае между Ямаха и КТМ. Второ незнам какъв опит имаш с моторите но от 250-ките Ктм са възможно най-слабите мотори от опит го казвам....Друго за Ктм бил с много по-висок клас окачване и спирачки като се има предвид че човека казва чисто НОВ мотор за мен твоето твърдение звучи несериозно.
      Колегa BATKO PEPI WR да хванеме нещата едно по едно. Пропускам кубатурата 250 защото колегата elbgt спомена че е качил 35кг от 96та, а тогава на дали е бил 35кг за да се ориентира към 250ка. Все едно да си вземеш 22ри калибър вместо 7.62мм защото е по малко опасен. На Ктм 250 4Т май не съм се качвал, 250ки други съм вадил, но не е моета кубатура с 35кг над 100 и 1,96м вертикал. Грам не съм пристрастен към марки, просто не се намествам добре върху японските ендура. Относно плюсовете на 350 EXC за инжекция, хидравличен съединител и по висок клас компоненти, ще си остана с моето мнение.

Със сърце бих взел Berg FE650 08, като мотор най много ми е допадна GasGas 450i 09, но като компромисен вариант май пак ще си взема КТМ 530.

Което и да избере elbgt няма да збърка. Машините са толкова близки по показатели, че реално няма никакво значение която и да вземе, да се мята на нещо и да влиза в гората.

Поздрави и весели празници.

Коментар

Аз бих посъветвал първо да се пробват и двете машини.
        Разбирам,че цената на поддръжката не е от значение,така че бих препоръчал мотора,който допада повече на каране.

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
          Стига карайте човека да се качва на голям мотор! 250 си вървят доволно и предоволно, особено нови от магазина.
          +1 за WR 250 . Няма да съжаляваш за избора.
          Весели празници!
          Истината според много е, че 250 се кара по трудно от по големите кубатури и затова все им малее
          Още не съм видял и чул за някой който да стигне до момент в пътека да е навил газта до край и да взима всичката сила на 250сс. По черният път.... е друга тема.
          Това лято имаше едно излизане в гората, тия нови КТМ направиха всичко в антифриз. Инжекциони гърмят, пукат, не палят......
          EXC TPI 2019

Коментар

Ако, дилемата ВР 250 или ЕХЦ 250 е пред мен - определено, и по-правилен ще е избора на ВР-а.
            Но, ако в питанката включим и 350-ка, то везната се накланя към КТМ-а.
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Между другото щом ще се купува от САЩ може да се погледне и КТМ Freeride.Много лек на каране се усеща,почти като траял мотор.И много мазен за каране.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                Ако, дилемата ВР 250 или ЕХЦ 250 е пред мен - определено, и по-правилен ще е избора на ВР-а.
                Но, ако в питанката включим и 350-ка, то везната се накланя към КТМ-а.
                Може и аз да съм разбрал грешно.... но човек си продава 250 Ямаха и си купува 350 КТМ защото Ямаха нямала такива сс и след време казва, че 250 си е бил по добрия избор...... Ако греша нека Пепи ВР да ме поправи. Той ще се сети за кой говоря.
                EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                  Аз бих посъветвал първо да се пробват и двете машини.
                  Разбирам,че цената на поддръжката не е от значение,така че бих препоръчал мотора,който допада повече на каране.
                  Кой е този магазин който ще разреши мотора първо да се пробва,ами след това ако не се купи,помисли по този въпрос.

Коментар

В САЩ са ми позволявали да пробвам мотоциклети.Всякакви.Там пробвах и Freeride-a.Дилъра продаваше КТМ,ХОНДА и Хусаберг на едно място.Имаше и изграден полигон с налични тестови машини.А човека иска от там да си докара машина,до колкото разбрах аз.

Коментар

Абе запалихте ме вие Четох, зяпах, мислих, премислях и май това ще е мотора. Пък каквото ми е писано после...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:350_EXC-F_USA_90d.jpg
Прегледи:1
Размер:42.4 КБ
ID:5437582
                      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Четох, зяпах, мислих, премислях .....
                        Като се замисли човек ... ,то 350-ката е "златната среда". Не, че 250 със кит, няма да се докара до към 280-90куб., но си е пак 250-ка на стероиди.
                        пп. А, и да не забравяме, че на 250-то човек от 100-на кила с екипировката, му тежи и то мнооого.
                        Gas Gas ec 250

Коментар

Ако мога пак да се намеся, пък нищо, че не разбирам.
                          Вместо да си купуваш този модел от щатите, си вземи ето този от Европа, или НАЙ-ДОБРЕ от ЕДИ.
                          Обосновавам се веднага.
                          Six Days-а НЕ СЕ ПРОДАВА в Щатите, само за Европа е и американчетата яко завиждат затова по техните форуми.
                          Предимствата са много, но най-важното е окачването, за другите неща ще прочетеш САМ.
                          Второ:
                          Купувайки мотор от Еди, ти дава достъп до евтини части, като почти 50% са на склад, другите са с опция 24 часа или 3 дни.
                          Трето:
                          Цената при Еди е по-евтина, отколкото от щатите + доставката!!!
                          Има и още, но не искам да съм аз "виновния", хубаво би било сам да стигнеш до правилният избор.

Успех

Коментар

Без капка срам ще си задам въпросите:

1. Какава е разликата между американското ендуро и европейския six days по отношение на предназначението и регистрацията?
                            2. В какво се състои разликата в окачването? Виждам че са означени с различен номер, но както споменах съм излязал от джаза отдавна и ми е по-лесно да попитам.
                            3. Все пак спомени ако е възможно за останалите предимства.

Предварително ти благодаря.

Коментар

Ако ще е 250- определено Ямахата. Но с 350-ката на КТМ не може да се сравнява..... както и 350-ката с 500
                              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Като стана дума за несравнимостта на 350 и 500 се чудя защо разликата в цената им е само $200. 350 е $9700, а 500 е $9900. Ако някой успее да обясни как така несравними неща струват еднакво ще е супер. Едва ли разчитат само на откачалки като мен за да си пробутат 350-ките
                                Последно редактирано от elbgt; 28-12-12, 17:02.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X