Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой от двата: Yamaha WR250F или KTM EXC 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой от двата: Yamaha WR250F или KTM EXC 250

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
    Случвало се е ,разбира се, но да караш без да спираш и да кипи
    Ти си си отговорил бе братле!!! Това е мурафета,да има много предпоставки за пържрене, а именно слабо обдухване на радиаторите.Тогава няма как да не заври всеки двигател.Въпроса е кога ще го направи?
    Аз казвам че КТМ ще заври много по бързо от Японските .Много !!

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
    Не знам защо се хабите да обяснявате нещо на промити мозъци и хейтъри..
    Ако имате впредвид мен, аз съм на 45 години и не вярвам на приказки, а само на това което виждам.
    Повярвайте ми колега ,че за последните 5 години съм се нагледал на чайници !!!

Коментар

Нямам предвид Вас конкретно.
      Но и в горните думи не виждам точност.
      На едно и също място с един и същи карач казвам,че моята Ямаха ще заври много преди моята 450-ка.И че 250-ката ми ще заври по-бързо от Ямахата.
      Кой е по-кипещият?
      Искам да кажа,че всеки има тип на каране,приоритети при поддръжка и удобство.Колко от многото плюещи КТМ са притежавали такъв?
      Колко кросови машини се карат като ендуро?Вие не виждам напоследък да карате крос,а следя Вашата тема от близо.
      Просто е много относително всичко.
      Според мен една Ямаха(от 2006-7) е по здрава като цяло от един КТМ.Четиритактови машини имам предвид.
      Но КТМ-а,от тези години особено,е в пъти по-удобен за ендуро от Ямаха-та(и не само от нея).
      Ще дам и пример как плюеха Хонда за клапаните.Ами един RFS двигател не е много по-добре в това отношение от Хондата,но никой не го храни толкова целенасочено.
      Аз не робувам на марки.Карал съм от почти всички.И Ямаха ми остава на сърце.Но обичам обективността.За момента КТМ е от най-доброто за ендуро.И това за ниво любители като нас.За профитата е ясно,каквото и да им дадеш ще им е лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
        Това е мурафета,да има много предпоставки за пържрене, а именно слабо обдухване на радиаторите.Тогава няма как да не заври всеки двигател.Въпроса е кога ще го направи?
        Аз казвам че КТМ ще заври много по бързо от Японските .
        Ако имате впредвид мен, аз съм на 45 години и не вярвам на приказки, а само на това което виждам.
        Повярвайте ми колега ,че за последните 5 години съм се нагледал на чайници !!!
        Ради Попминчев го знаеш,карахме една зверска пътека,беше с ВР 250 толкова много дране на място видя този мотор че ми стана жал,но даже не можа да запуши,хванах се за главата и си казах,това е Сериозен Мотор.

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
          Но обичам обективността.За момента КТМ е от най-доброто за ендуро.И това за ниво любители като нас.
          Аз правя разлика от понятията Най-добрия и най-лесния за каране !!!
          Лично аз искам здрав и надежден мотор.Случайно попаднах на такъв.
          Определено съм съгласен че , ЕXC- 350,450 2007+ е най лесния мотор за ендуро.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Ради Попминчев го знаеш,карахме една зверска пътека,беше с ВР 250 толкова много дране на място видя този мотор че ми стана жал,но даже не можа да запуши,хванах се за главата и си казах,това е Сериозен Мотор.
            Ице,вие не карате бе бате,вие тикате и носите!!!
            Вие минавате за един ден 5км .
            Това не е каране и не е критерий за мотор.

Коментар

Абе кви са тия ктм-и дето ги карате по вашия край бе колега. Моя в момента е СХ със спортен вал и не кипи. Разбира се с правилно настроен карбуратор, хубав антифриз и капачка на 1.8. Имахме в групата и SXS--ове (450 и 540) и ехс-та, няма такива работи. Случвало се е ,разбира се, но да караш без да спираш и да кипи .... без коментар. И да, и ние си имаме дерета (то май друго няма тука)
              Карай само на първа без голяма скорост и ще видиш как ще заври. По нагоре ти го казаха, че всеки ще заври, но въпроса е кога
              А КТМ-те са на хора които не познавам лично, другите от групата която караме ги познават и сме имали няколко излизания заедно. В нашата група има само един КТМ и вече всичко е Ямаха. А твоят е с хубав антифриз, капачка на 1.8 и отново ще хвърли течността преди някой друг
              Ето го KTM http://www.offroad-bulgaria.com/atta...7&d=1351448650 този трудно ще кипне заради много неща. Вентилатор, стил на каране и т.н. Макар, че вентилатора си върти а ямахите в групата нямат и не кипят.
              На YZ250F 03г. течността е 900мл като от тези 900 около 600 са в радиаторите.
              EXC TPI 2019

Коментар

Е добре дееее,и аз ще кажа като 4ef4o..... к'ви са вярно тия КТМ-и дето карате? То бива бива да са калпави КТМ ма да върви и да кипи?!
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                  Карай само на първа без голяма скорост и ще видиш как ще заври.
                  Според теб на коя карам в деретата . Както и да е, не ми се водят тъпи спорове.
                  Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Генчев явно си заебал сериозно кетъринга и си наблегнал на физическата подготовка, преди с АТВ-то пушех по две кутии на излизане а сега не припалвам мани това ма и вода пропих и то по неколко литра а бе явно мотора не мори хич
                    Защото ти чакаш другите АТВ-исти и пушиш, а сега тебе те чакат да си вдигнеш мАторя и да превземеш баирЯ!
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз правя разлика от понятията Най-добрия и най-лесния за каране !!!
                      Лично аз искам здрав и надежден мотор.Случайно попаднах на такъв.
                      Определено съм съгласен че , ЕXC- 350,450 2007+ е най лесния мотор за ендуро.
                      Така съм съгласен.Но ето,че опираме до критерии.За мен най-добър е най-удобният за мен.
                      Иначе за здравината и надеждността сме на едно мнение.
                      Успех.

Коментар

Ице,вие не карате бе бате,вие тикате и носите!!!
                        Вие минавате за един ден 5км .
                        Това не е каране и не е критерий за мотор.
                        Как си представяш 5км сам човек да тика и да носи мотор по полу-отвесен наклон.
                        Защо да не е каране,приспособяваме се към терена,ако живеех в Пловдив нямаше да ми е нужно Ендуро,щях да си карам пластмасов мотор.
                        И защо да не е критерий за мотор,търсим най издръжливият.

Коментар

Според теб на коя карам в деретата . Както и да е, не ми се водят тъпи спорове.
                          Не мога да ти кажа, защото аз карам на първа при 13-48 докато при 13-52 вече съм на 2-ра На мен също.
                          Първоначално публикуван от chavetoo
                          Както казват коза и Форд няма да влязат в двора, при мен е същото с КТМ, макар, че Форд е влизал и ще влезе отново.
                          Тук малко излъгах и веднага се поправям. Докато рових по старите снимки... попаднах на тази.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00058.jpg
Прегледи:1
Размер:139.8 КБ
ID:5442530
                          EXC TPI 2019

Коментар

Можете ли да постнете още некое клипче на сеславския сипей да погледаме ???

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                              Тук малко излъгах и веднага се поправям. Докато рових по старите снимки... попаднах на тази.
                              [ATTACH=CONFIG]534639[/ATTACH]
                              А бе полека лека ще си признаеш и за другите работи.
                              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Момчета споровете не са за тая тема а са за тук http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=80133 че вместо колегата да го посъветваме какво да избере май ще го откажем тотално.
                                0878424143
                                0887424150

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X