Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Някой има ли спомен Мат Мос дали бягаше миналата година в Lites сериите?
    Понеже тази година определено впечатлява с представянето си.
    Последният кръг от последен след старта(така и не разбрах какво се случи) завърши 7-ми, което за 15 обиколки си е достойно за уважение.

Коментар

Първоначално публикуван от m.x.t Преглед на мнение
      ОК , виждам че каквото и да се каже ти си държиш на своето.Кажи ми само за кой отбор трябва да кара за да има всичко.
      Кавазаки или Хонда! Не за да има всичко просто за да кара за най добрите!
      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Да Стюарт е освен нечовек ( може би робот ), да го кажем че е и майка и баща на ... афроамериканците. Малко множко най- най- най- му станаха на Стюарт ми се струва, колкото и да е бърз и не знам си още какъв. Като го нямаше миналата година или по-миналата като изпускаше състезания какво, другите да не бяха спряли да карат и да се борят за позиция? Може да е било по-малко интересно, но пак се е карало и е имало интересни моменти. Няма да се свърши света без Стюарт я. На бати галеничето. Ако има някакъв проблем с мотора, то според мен това би било само и единствено от механиците му и това че не могат да постигнат правилните настройки. Макар че за състезател от неговия ранк каращ една и съща марка мотор толкова години все си мисля че не би трябвало и това да е чак такъв проблем. И той едва ли не знае какво иска от мотора и не си казва къде какво да се барне. Все пак не е МотоГП където да променят едва ли не всичко от мотора постоянно и да се тестват нови рами и т.н. Ама явно за Стюарт трябва или само хвалебства и жертвоприноношения да се правят или нищо да не се споменава за него. Ама нищо, то няма да се свършат състезателите скоро. Все пак всички искат да подражават на Стюарт.

П.П. Не отричам че е от най-добрите, че ми харесва да го гледам как кара или гони с някой от другите в топа, но мисля че прекалено много понякога бива възхваляван.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
          Да Стюарт е освен нечовек ( може би робот ), да го кажем че е и майка и баща на ... афроамериканците. Малко множко най- най- най- му станаха на Стюарт ми се струва, колкото и да е бърз и не знам си още какъв. Като го нямаше миналата година или по-миналата като изпускаше състезания какво, другите да не бяха спряли да карат и да се борят за позиция? Може да е било по-малко интересно, но пак се е карало и е имало интересни моменти. Няма да се свърши света без Стюарт я. На бати галеничето. Ако има някакъв проблем с мотора, то според мен това би било само и единствено от механиците му и това че не могат да постигнат правилните настройки. Макар че за състезател от неговия ранк каращ една и съща марка мотор толкова години все си мисля че не би трябвало и това да е чак такъв проблем. И той едва ли не знае какво иска от мотора и не си казва къде какво да се барне. Все пак не е МотоГП където да променят едва ли не всичко от мотора постоянно и да се тестват нови рами и т.н. Ама явно за Стюарт трябва или само хвалебства и жертвоприноношения да се правят или нищо да не се споменава за него. Ама нищо, то няма да се свършат състезателите скоро. Все пак всички искат да подражават на Стюарт.

П.П. Не отричам че е от най-добрите, че ми харесва да го гледам как кара или гони с някой от другите в топа, но мисля че прекалено много понякога бива възхваляван.
          Е да прекалено много е възхваляван и аз така мисля но това е вероятно защото прави неща които другите състезатели правят на сън и то не говоря за съзтезателите от БГ а за тези в щатите .....

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
            Кавазаки или Хонда! Не за да има всичко просто за да кара за най добрите!
            Tи си най яростния фен на черния..не ме разбирай поглрешно той ми е ТОП претендентът за титлата,кефя му се още когато караше с №259...обаче трябва да погледнеш по реално на нещата...да не влизаме в излишни полемики и словестни еквилибристики....просто ще дам за пример един човек в казуза за състезател-отбор....CR22!!!Какво ще кажеш за него...частника...каде е сега той...каде беше миналата година...какво повече има от JS7 че е по напред в класирането...????Замисли се....да,в пряк двубой е видно кой е по бърз /и то не всеки пут/ но като цяло фактите говорят...след време...5-10 години...хората ще помнят факти..статистиката...еди колко си победи,еди колко си титли...еди колко си първи,втори места,холшота и т.н....няма да помнят е да ама имаше един негър дето беше адски бърз с по секунда пред другите и кви скръбове правеше....в залата на Славата влизат най добрите...черния местото му е определено там.пак казвам не ме разбирай погрешно...но за да си номер 1 трябва постоянство...резултати...са това всички в момента коментират рижавия...щото е предвидим и постоянен и може да се разчита на него....за е първи на стълбичката...тия собствениците н аотбори там и заводки и частни не са балами...те виждат много добре кое как става...JS7 определено може да вдигне публиката на крака и да си каже WOOW!! обаче хората искат резултати...спонсорите искат резултати....щото всичко е какво...парички!!) и така...Много искам да почне да побеждава безапалационно както го е правил мноого пъти...искам битки като миналогодишната с CR22....кво друго да искаш....кръв и зрелище)
            Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Статистиките ги гледат шепа хора, а Джеймс Стюарт вече се е записал като най-бързия на планетата ..... да не изброявам всички постижения включително и перфектния сезон, и включително, че е изобретил най-бруталното нещо в мотокроса "Буба скръб". Чад вече е с Хонда и дайте да не се правим на пет за четири, че едвали не япоснки ли е всички мотори са равни че даже вече и от пазарджик надигат глави....във всеки моторен спорт някои марки и отбори доминират и явно предлагат повече от други. И като говориш за резултати предполагам че имаш предвид че резултатите носят пари, ами в тоя ред на мисли не знам дали някой носи повече пари от Джеймс Стюарт феновете го боготворят (пазаравутат) И не мога да разбера тука като какви изразявате мнение щото с изключения на един двама всички други сме фенове и всъщност какво очаквате от тоя спорт ако не красота и зрелище. Не ми казвайте че се кефите на монотонно каране и цифрите от обиколките и после да преразкажем състезанието като коментатори от БНТ..... Другото е, че всички се състезаваха лятото нащо момче е малко ръждясало, но с всяко състезание ще става по добре и по добре 13 точки пасив не са нищо случвало се е да става шампион и с 27 разлика така ,че горе главите след два дни започва поредния рунд от гладиаторските борби на мотоциклетните спортове.

Коментар

Следва Сан Диего.От последните 8 състезания 6 победи има CR22 а като на едно от тях не е карал поради контузия.

Коментар

За някой понятия в този спорт следните обяснения >

http://www.youtube.com/watch?v=geVSe723n3A

някой може да му се изясни по добре кой знае ???

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:421808_10150527681622587_81981162586_9185226_562875005_n.jpg
Прегледи:1
Размер:117.7 КБ
ID:5346608

Коментар

Най-бързия човек на планетата отново показа защо той е най-бързия, а не някой друг. С най-бърза обиколка в квалификацията. Е обиколките му в главното състезание са далеч по-слаби от на конкурентите му, дори и преди падането. Времената му в главното събитие са с по 1 сек. по-слаби от на Чад Рийд, който пък със своето сигурно и спокойно каране, завършва на 1.488 сек зад Вилопото, следван на 22.082 от Дънджи. Невероятната 7-ка завършва на обиколка и половина зад Вилопото. Това е моето кратко ревю на 6ти кръг.

Сега ще си догледам състезанието.

За сега не мога да не сдържа емоциите си гледаики карането на Риид. Просто много добро.
                      Последно редактирано от VaHk0_; 12-02-12, 12:19.
                      Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Невероятни последни няколко обиколки.

Дънджи без да се набива на очи е на 10 точки зад Вилопото в генералното. Стюарт изостава на 32, а битката за първото място между Риид и Вилопото е в разгара си.
                        Иван Маринов
                        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Коментирайте интервюто на Рийд след състезанието и по точно какво каза за Вилопото в самото начало.Благодаря

Коментар

Рийд невероятен! На 30г вместо да има спад в резултатите той продължава да обърква сметките с частния си отбор на най-добрия в шампионата. Уникален!
                            Страхотна последна част.

Коментар

Tайното оръжие на Чад Риид:

Реално разликата между Риид и Стюарт е 3г, колкото е и разликата между Стюарт и Вилопото. Не е чак толкова много, но между Риид и Вилопото са си 6г което си е доста. Опита си е опит. Искаше ми се да покажат Риид веднага след финала, да му видя изражението и физическото състояние, но показаха само Вилопото.

Дънджи кой го прибра в КТМ? Дано поне не им взема много пари, че загина Пазарджик. Една битка не е имал тая година пък по една грешка да допуснат първите и като нищо пак ще стане шампион. Ама поне е стабиУен.
                              Иван Маринов
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

До момента имах двама лични претенденти за титлата...CR22 и JS7...с равни симпатий и към двамата,50 на 50.След последното състезание,мисля везните сиииилно се наклониха в ползва на CR22....

http://mxptv.com/features/web-espn-a...oad-chad-reed/

Едно видео..пускано е и преди но за тези които не са го гледали...да се гледа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!
                                Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X