Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Иначе JGR са бедни. Нито механиците са на ниво, нито имат база абе Ямахата не струва
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:407509_3342806407715_1195368900_3490661_1945201312_n.jpg
Прегледи:1
Размер:117.2 КБ
ID:5347132

Коментар

ПАК СЕ ПЛЕСНА Ехх ... и тая жица съвсем оплете нещата. Какво да се прави от лагера за прослава на Стюарт няма какво много да кажем освен, че пак кара с най-разчупения стил, но пак и прегоря.
      Чад Рийд ме изкефи и мене. Малко ме притеснява с тия вежди и манекенщината, но на мотора и в бизнеса, последните два сезона влезе като легенда в спорта. От тук нататък каквото и да стане спечели респекта на всички. Днес обаче видяхме, че Вилопото хич не е недостижим. Настигна го и го мина, но просто имаше един момент преди Вилопото да му влезе на виража се погледнаха и направо се вижда как Вилопото му кава: минавам!
      Иначе Рийд казва в интервюто: - не мисля, че Раян има някакво предимство. Раян е бърз на старта и по завоите и това му позволява да печели.Радвам се, че го видях по трасето. От началото на годината не бях го виждал. Който е добрия става втори. Трябва да съм по-агресивен, защото и той иска много победата.

По-рано в интервюто след хийта Вилопото каза, че е пробвал тройката след първия завой, но ще изчака някой да я скочи и тогава ще я метне и той. Стори ми се малко странно изказване..... а Уаймър каза, че за пореден път го свалят и ще се върне с различно отношение

А Дънджи е най-голямата лисица. Кашик. и само как гледа пред него как се бият да се мушне в суматохата пред тях. Като нищо може да стане шампион между капките. Не ми допада това отношение към надпреварата, честно казано.
      Последно редактирано от iassen; 14-02-12, 02:11.

Коментар

Той е малък, но вече знае

Коментар

Ха ха... малкия Б.Б. е голям сладур, а баща му да се замисля от сега на какво ще го качва след 1-2 години!

П.П. Аз се чудех защо Буба го дърпат на правите и не влиза добре в завоя, а то било заради тея "таралежи" - много тежат и вдигат центъра на тежеста това е отговора за слабото представяне на Стю!

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
            А Дънджи е най-голямата лисица. Кашик. и само как гледа пред него как се бият да се мушне в суматохата пред тях. Като нищо може да стане шампион между капките. Не ми допада това отношение към надпреварата, честно казано.
            Точно поради тази причина не ми харесва и RV1..не,че е от тия дето много чакат но миналия сезон като беше адската борба между JS7 и CR22 когато паднаха и рижавия стана 1ви...после каза: /по спомен/ не е важно да си най-бързия,а да си най-хитрия..." което според мен е е ок изказване за съсетзател от неговия ранг...а и леко подмолно и иронично го каза...

Другото интересно не знам дали сте забелязали какво каза Ерин Бейтс за CR22 и KW14..двамата са тренирали един уикенд заедно в Калифорния и са си разменили моторите за целите два дни!!!!!!При положение че Кевин няма правото на това да предостъпва състезателния си мотор на друг!!!След промени в настройките KW14 променил изцяло настройките си на неговия си мотор...върнал се към basic...фактори райдъра да се допитва към частника...един вид...интерестно.
            Последно редактирано от JRC2; 14-02-12, 17:21.
            Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

На мен ми се струва, че РД5 толкова си може в момента. Прави впечатление, че осезаемо изостава от Рийд и РВ2. Ако го караше е така - просто да избягва шамарите и да не се вкарва в битки - то поне щеше да държи малка дистанция от първите и да им поддържа темпото, а в момента те си му правят 15 сек спокойно - претендент за титла не трябва да допуска такъв превес от противника.
              Освен това РД5 е показал, че когато му падне се бори здраво за позиция. Според мен няма способност на този етап да влезе в битка и затова не го виждаме в тази светлина.
              Конкретно в изминалия кръг губеше страшно много на рулетката. Докато първите трима(вкл. Буба) рядко губеха ритъм там, то той рядко и хващаше ритъма.
              Тази рулетка впрочем изтормози всички и взе доста жертви.

Мат Мос от J Star KTM отново направи прилично каране и обърка сметките на доста заводски пилоти. Вярно, че имаше късмет с отпадането на Мускен и Томек, но все пак заводските бегачи на Ямаха и Сузуки останаха зад него и не само това - Мос показа, че е по-бърз от тях и в директни битки.
              Харесва ми как изскочи из невиделица и всеки кръг става осезаемо по-добър.

Коментар

Първоначално публикуван от JRC2 Преглед на мнение
                Точно поради тази причина не ми харесва и RV1..не,че е от тия дето много чакат но миналия сезон като беше адската борба между JS7 и CR22 когато паднаха и рижавия стана 1ви...после каза: /по спомен/ не е важно да си най-бързия,а да си най-хитрия..." което според мен е е ок изказване за съсетзател от неговия ранг...а и леко подмолно и иронично го каза...
                Спор няма, то си е както в природата, оцелява най-приспособимият, този който съумее да използва всички свои преимущества като плюс. Нищо лично, но JS ми е елементарен карач, атрактивен да, бърз да. Тази година забелязвам все повече тактическо каране от предни години, което разбира се е в ущърб на публиката, може би и затова си нямам любим състезател откакто ги няма Кармайкъл и МакГрат
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Отностно тактично каране за мен лично нещата стоят така,ако говорим за основните 4 претендента"

1.RV1:той не мисля,че попада много в тази класация на "тактиците" и "дебнещите отзад" спечели де що има кво да се печели,така че,си гледа напред и си кара.
                  2.CR22:според мен той е изявен тактик но това го отдавам на факта,че иска да стане шампоион с личния си частен тим което за него ще е може би нах-голямото постижение до сега.Силно се надявам да стане щото не е първа младост вече,въпреки че,показва зъби.
                  3.RD5:НАЙ-големия тактик...барабар с отбора си и те на първо място...специално да,в това състезание толко си може...и ролетката направо му разбиваше всички надежди и мечти...според мен от КТМ са му казали "стани шампион и получаваш 100 000 000..портокали"Жалко...тъжно...
                  4.JS7:хич не е тактик...просто търси себе си...гони колкото може...пада колкото може /и явно го може добре/ и тва е...
                  Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Този път пистата пасна перфектно на Чад Рийд с тази много дълга луп секция където освен RV1 почти всички имаха сериозни проблеми. RD5 от четеримата претенденти наистина е най-бавен но засега с неговото постоянство е с доста приличен актив от точки , докато JS7 вече каточели доста поизостана след това състезание и при него продължава да има доста въпросителни но ще видим.
                    При малките нещата сериозно се разбъркаха с това отпадане на Томек , миналата година той изпусна титлата в последният кръг и въпреки че сега значително по бърз от останалите още една грешка и отново може да се размине с първото място.

Коментар

Mx Lites: Justin Barcia е първи на тренировката в Dallas
                      Да ви попитам какво значи фона на номерата?
                      Червения ясно - за лидер във временното класиране
                      А белия и черния ?
                      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Белия и черния значат че не е лидер
                        Дънджи наистина ,леко полеко се придвижва напред , без много зор , дебне за грешка на Вилопото(вече само той остана пред него),докато другите се "избиват" той си пътува кротко и наблюдава ...жалко за Рийд-голям боец!! Дано да не е контузен .
                        Villopoto/Dungey/Weimer/Alessi/Hansen/Steward/Windham/Metcalfe/Bryton.......20- Reed
                        При малките ,чудесно включване на Роксен (след такава травма)! Още следващото състезание ще ги удари!
                        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Еее Дънджи показа зъбите срещу Уаймър този път. За Чад май не се знае какво му е още, но като видях май връзки...иначе супер караше, въобще пак видяхме, че Вилопото не е някаква извънземна ракета, ама жалко...много кофти падане. Общо взето най-гадното в мотокроса- през кормилото и забивка в земята.
                          Стюарт каква е тая липса на късмет незнам. Миналия път жици, този път съотборник на пътя.
                          А малкия Стюарт каква злобна атака направи. Заслужи си тупалката по каската. Можеше да си го мине чисто Богъл (който кара супер за дебют)със скуеър, ама реши да го наказва нещо и ето какво стана. Кен ми хареса добре си караше като за начало. Не мисля, че ще му е голям проблем да се ори с Барша.

Коментар

Много ме е яд за Рийд, не го заслужаваше, ама то това не пита; много кофти му се закачи ботуша за стъпенката. Обаче битката с РВ2 беше обещаваща. Дано го видим следващия кръг.
                            Дънджи направи добро каране и може би извади най-добро класиране от всички предвид падането в хийта и лошата стартова позиция на решетката.
                            Малките не останаха по-назад в битките. На Рокцен не му стигнаха няколко завоя, за да вземе второто място, но все пак няма и 2 месеца от както счупи ръка, а сега какво каране направи - не е за вярване, че така са го възстановили. Тия хора са истински роботи.

Много интересен шампионат. Уникално. Със всеки кръг насладата е все по-голяма.

Коментар

Чад беше с най-добро време от клалификацията а това не се беше случвало скоро , щеше да е итересно да видим дали може да потдържа темпото на Вилапото цялото състезание и евентуално да го атакува. Стана точно като миналата година на мотокроса падане точно когато е в перфектна форма , дано да не е много сериозно и да го видим още следващият кръг.

Коментар

А какво ще кажете за това?

За съжаление Рийд е контузен тежко.
                                http://www.racerxonline.com/2012/02/...-injury-update

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X