Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Контузиите са част от този спорт и факта, че някои състезатели отсъстват заради тях не го прави по-малко интересен за мен.

Коментар

Бен Таунли ще кара за Two Two motorsports до края на сезона(Лукас ойл мотокрос 2012) .
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Мотора на RV1
        http://motocross.transworld.net/1000...ergy-kawasaki/
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Почти умря шампионата. То стана някаква касапница, всички се контузиха. Този кръг се реши в третата обиколка. Добре, че е Брейтън малко да се яви около Вилопото. При малките беше по-интересно, но и там Барша доминира и всява скука в челото, Рокцен беше болен, но изригна добре...

Коментар

Хареса ми и на мен,трасето беше леко нестандартно особено самата почва от която всички се оплакваха,някакси приличаше на нашите трасета тип "селски" отколкото за АМА...ама това е дръг въпрос,малките разцепиха,Барша почва да дразни с тази доминация,но пък като цяло кефи и искам да го видя при големите,а въпросните мисля даже,че няма смисъл да ги гледам,то е ясно там кво се случва...барем сега по посредствените карачи да блеснат та евентуално някое ново отборче,спонсорче и т.н.
            Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

• Re: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

13-ти кръг също вече е факт и ето ги и резултатите :
              При 450 не мисля,че има някаква изненада
              1.Ryan Villopoto
              2.Davi Millsaps
              3.Jake Weimer
              При 250 най-накрая се случи това,което много хора очакваха...Кен Роксен победи Барша!
              1.Ken Roczen
              2.Justin Barcia
              3.Blake Baggett
              Kawasaki KX250F

Коментар

Раян Вилопото стана един от 5-тимата, които са печелили 2 поредни шампионата и шампионът най-рано спечелил шампионат през сезона и то сезона с най-голяма конкуренция в историята!
                Хийт 2 беше страхотен, само дето Уиндъм доста се контузи, иначе борбата беше невероятна и той и Стюарт караха зверски. А състезанието...скука в челото и здрав екшън около 10 -та позиция докато Стюарт не направи коронния си номер - опита да прескочи тейбълтоп, който никой не е пробвал и не успя. Незнам... без Джеймс за мен е голяма скука- единственото интересно е да гледам калко рано в завоя Вилопото набива пълната газ, но страшна излагация за Стю. Как оцеля след толкова падания - чист късмет. Незнам дали не постави рекорд за най-много падания в сезон. В класирането е 5-ти.

Сега ще гледам малките.
                Гледах ги Е, Рокцен би изцяло на късмет в последната обиколка. Един от затворените се наби в Барша, който беше адски бърз. Той ще кара при големите догодина, тук му е тясно и ми се струва, че доста пръст ще им сипва.
                Последно редактирано от iassen; 02-04-12, 13:40.

Коментар

Абсолютен авантюрист е тоя човек ( JS7) , да прави такива дивотии при положение че основните му конкуренти остана само Вило.
                  Преспокойно можеше да си е 2ри в крайното след отпадането на Рийд и Дънджи, ама .... Явно за него място след 1вото не е вариант. Или или
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Уникална серия, жалко за Уиндъм

Коментар

Точно при 450 е най-голямата изненада - карането на Буба падна на ниво ветерана Уиндам, ако не беше изпуснал скръба много вероятно и да му беше взел и хийта.
                      От най-голямото оръжие на Стю рулетката вече няма и помен. А за падането му нямам думи - ако е искал да прескача трапеца, нормално ли е двукратен СХ шампион да не може да прецени, че толкова много няма да му стигне, за да си хване попивката?! Ако питате мен той въобще не знаеше какво иска от този трапец просто наби масура колкото може, пък да става кавото ще - нещо тип махленски бабаит; такъв стил виждаме от него в последно време. Ако продължава така след 2 години името Буба много вероятно да изчезне от състезанията, щото сега е на ниво Уиндам/Милсапс, а какво остава след още една подобна година. Всичко това обаче си е доста жалко, защото губи спорта несъмнено, а за нас феновете да не говорим.

Коментар

Е...ти утрепаното състезание,освен хийта,кадето Уиндъм разтегли качествено,нямаше нищо друго интерестно,абе кво им става на тия хора??!?!?Не знам,стимулантите ли са сменили,нови ли порбват,ама правят странни и нелепи грешки...един се опитва да скочи на главата на друг,трети се мъчи да премести скоковете с мотора...изобщо пълен шарж...големите не ги догледах даже,черния няма и да го коментирам,пълен абсурд,пълен...да вземат да проверят да не би някой друг да му е облякъл екипа от някой аматьорски шампионат...Вилопото момчето си пише история боли го него....не знам колко му е интерестно сега в тоя състав ама явно си кара за името в момента..няма кво да кажа друго,дано нещо интерестно се случи до края щото иначе нема смисъл...сега и Уиндъм контузен...освен аз да отида да карам...

Коментар

• Re: От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Lites: Победа за Roczen е силно казано според мен. Просто извади късмет. Видя се Barcia, че му направи 7 секунди... Относно постъпката на Vincent не подлежи ли на контестация или нещо такова? Все пак го затварят и той е длъжен да го пропусне.
                          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

• От: Re: От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Той си го пропусна, ама след това нещо обърка нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от Преслав Василев - preskata Преглед на мнение
                              Lites: Победа за Roczen е силно казано според мен. Просто извади късмет. Видя се Barcia, че му направи 7 секунди... Относно постъпката на Vincent не подлежи ли на контестация или нещо такова? Все пак го затварят и той е длъжен да го пропусне.

Е чак контестация...винята е негова,но това си беше състезателен инцидент.На предишния скок се приземи лошо и следващия го изхвърли към Барша.Не мисля,че го е направил нарочно,а и прочетох някъде,че двамата са приятели.
                              Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

[QUOTE Е чак контестация...винята е негова,но това си беше състезателен инцидент.На предишния скок се приземи лошо и следващия го изхвърли към Барша.Не мисля,че го е направил нарочно,а и прочетох някъде,че двамата са приятели.[/QUOTE]

Чак приятели не мисля,след като така ми се скара след края на манша...мисля,че бая споменаваше роднини ако съдим по езика на тялото...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X