Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Ето едно торент саитче и от мен да си сваляме суперкроса излиза след ден два .
    http://piranha.excom.us
    До модератора ако може да оправи линка защото пак ме хвърля в този саит.

Коментар

Аз също се чудя как такъв голям спортист, за поредна година прави едни и същи детински грешки. Никакво развитие няма този човек от 3 сезона насам.
      Мениджърите му определено трябва да се замислят за някаква промяна. На стратегия, на тренировки ли, на психика ли ..... но ако така продължи, просто името му не че няма да се извиси в историята на суперкроса, даже напротив. Имам чувство че сега прохожда в суперкроса и гледаме някой новак от лайтса. Просто не му подхожда това поведение на името и възможностите които има.

p.s. Говоря за JS7 ако някой не се е сетил
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

В едно изказване след като беше подписал с новият си отбор Стюърд каза точно;
        Първото нещо което си помислих когато подписах договора е да спечеля титлата за тези момчета.
        Да не говорим че амбициите на отбора да се спечелят още незнам си още колко победи за 2-3 години , така че психическият товар е доста голям определено.
        Иначе Роксен каза че за Далас ще е готов на 100%

Коментар

Освен да го пратят при пернишкият треньор,друга алтернатива не виждам за тоя мангал.Шегата на страна,вече съм убеден,че не е неговото карък,другаде е проблема.И въпреки всичко,той е любимец на много хора,включително и на мен.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:382835_227822487292062_127619277312384_510533_1790731596_n.jpg
Прегледи:1
Размер:51.8 КБ
ID:5334414
          Beta 450 RR-Factory
          0039 3206052599

Коментар

Спокойно,пичове... тепърва започва шоуто и съм убеден,че JS7 ще се амбицира още повече което пък ще го доведе до още по агресивно каране и следователно до още по зрелищен supercorss.Остава само да не се пребие пак,че ми идва да строша компа като падне тоя ненормалник.По мое мнение си е най добрия и бързия кросист.
            P.S. и кърък
            motobattalion

Коментар

Като за първо състезание, се получи доста интересно. Въпреки че "райдърите" не рискуваха кой знае колко много по стечение на обстоятелствата (падантето на Чад ) се заформи доста интересна групичка от (Рийд, Стюарт и Дънджи ), които ме държаха в напрежение няколко обиколки. Стюарт за пореден път прояви едно непостояно темпо и направи поредица от детински грешки, който са необясними от мен поне за състезател от неговата класа. Относно Вилопото той направи едно от най- добрите си състезания и то с едно безпроблемно за него темпо . Като цяло не ми хареса това, че Стюарт отново беше в светлината на прожекторите и сякаш от него се очакваше да се доказва, че не е бърз само на часовник , но май си е точно така . Като цяло този сезон се очертава да е един от най- интересните , които АМА са ни предоставяли .
              [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

JS7 като че ли не се чувстваше много комфортно с машината, въобще не беше много по-бърз от останалите, както сме свикнали да го гледаме но другата седмица трябва да е коригирал нещата и се очертава брутална битка с RV1, който доволно си подава газчица

Коментар

Струва ми се, че състезанието е продължение на миналия сезон. Все едно не са "почивали" 5-6 месеца. Вилопото си кара, Чад Рийд и Дънджи се борят зад него, Стюарт е като йо-йо из колоната, Шорт почва добре и устисква да е в десятката, Алези е нахъсан ама го затварят с обиколка, "пенсионерът" и Тедеско са си традиционно някъде в средата

Коментар

Кратко интервю с Евертс на Anahеim преди старта
                    http://youtu.be/x5JCv1krK8o

Коментар

След като е подписал с JGR , JS7 се е изказал че иска да подобри рекорда на JM2 (72 победи и 6 титли в суперкроса) , как ще стане това , изобщо си нямам идея...може пък и да са му казали да каже така ...все пак днес и от това се печелят кинти ...поне карането му не е на човек с такива амбиции! Мисля си че след 2-та поредни сезона в които той нашумя , нали последваха тлъсти договори за реклама , цялото внимание около него , медийни изяви и пр. и пр.,са го развалили , съкратил е тренировките заради "дефилета" , рекламни клипчета...сега лежи в-у името си , че и бездарния му брат намазва яко...както беше писал един колега "да качат бабата на Стюърт на мотор,пак ще съберат доста кинти от зяпачи" . Може да го видим в някоя сапунка скоро ! Четох някъде че се ориентира и към автомобилния спорт ...
                      Грешките които допуска са от не достатъчна натренираност и подценяване на дадени сътуации ... има време да се коригира , но се съмнявам това да стане , защото е научен да има всичко и бъдещето му е сигурно ! За какво да се напъва ?! И все пак феновете са му верни , това не го разбирам...
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                        И все пак феновете са му верни , това не го разбирам...
                        Аз съм му фен, защото е най-атрактивния състезател - ето, че пак за него пишем най-много. Да гледам стила му на каране ми е страшен кеф, даже и сам по трасето. Тъпо ми е, че толкова много пада и едва ли ще се промени, но без него шампионата би бил доста по-скучен, защото той е човека на пистатa, който сътворява буквално чудеса.

Коментар

Определено има стил който се продава и се харесва на публиката, но не той печели състезания.... а не е ли това най- важното ?
                          [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

А някой забеляза ли при малките Марвин Маскуин че е четвърти и кара доста добре за 1во състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от viper4o Преглед на мнение
                              Определено има стил който се продава и се харесва на публиката, но не той печели състезания.... а не е ли това най- важното ?
                              Ето статистиката от миналата година:

Ryan Villopoto: 318 points, 6 wins, 11 podiums

James Stewart: 295 points, 5 wins, 9 podiums

Chad Reed: 309 points, 1 win, 10 podiums

Ryan Dungey: 306 points, 1 win, 12 podiums

Това е преди Лас Вегас, но все пак си личи кой печели, кой не...
                              За тези победи (общо 42) точно стилът му е причина- агресивен, каране най-близко до ръба, БУБА скръбовете, ролетките като по асфалт...и да не забравяме, че скача скокове, които никой друг не скача по трасето.... а паданията не мисля, че имат общо със стила му, защото са си все левашки грешки
                              Последно редактирано от iassen; 11-01-12, 09:39.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                                А Вилопото е като машина. То и той е супер уверен и мотора му е много добър.. Трудна работа да го гони човек- много бързо и стабилно кара, но хубавото е, че..... нищо не се знае, всичко може да се случи.
                                Ако кара трасето в обратна посока, може и да го догонят

Надявам се JS бързо бързо да влиза във форма (иначе няма да е толкова интересно), а и все си мисля, че няма кой да го остави така - всяко състезание да прави левашки изпълнения
                                Нали има психолози, това онова, а и в краен случай баща му като му вкара един зад врата с тая голяма ръка ...

П.П. Ако продължава така несериозно да се отнася към моторите, ще го поканя освен на село, може и с цялото му семейство, да копат царевичака, хем няма да прегарят много от слънчето

П.П2. Малките още не съм намерил време да ги гледам, но в най-скоро време ще поправя тази своя грешка.
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X