Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Притеснението ми за Рокцен е, че след победата в квалификацията беше плувнал в пот и бая задъхан, а Барша все едно не беше карал...

Коментар

Много жалко за Чад. Така като гледам са си все сериозни травми. Връзки, прешлен, ребра. Дано поне за мотокрос сезона е на 100% и да грабне шампионската титла там. Мисля че и на Стюарт феновете е ясно че Чад заслужава това, колкото и нежен и не знам си какъв да им изглежда.

А трансферите на Кевин Уиндам, като гледам са си редовната му атракция.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Коментираха за трансфера на Уиндъм, че е на трета на пълна газ на 450-тката му. Яко шоу са тия трансфери. Следващият старт ще е номер 200 за него. А Рокцен каза, че е му се е схващала ръката. Не е във физическа форма, но скоро ще влезе и ще ги наказва американчетата

Коментар

Явно травмите са доста сериозни,защото CR22 е аут до края на сезона (суперкроса).Много,много,ама много не му върви на това момче!
          http://www.racerxonline.com/2012/02/...for-supercross
          ...дано се оправи за мотокроса!

п.п.Прочетох една статистика за "най-бързия" ............. 28 грешки/падания за последните 29 състезания
          Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

И кой ще кара за twotwo сега? Наистина жалко за Рийд.

Коментар

Тоя суперкрос е някаква месомелачка и костотрошачка. Голяма атракция и удоволствие, но с цената на жестоки пребивания и то на най-добрите.
              Много жалко за ЧР22 - а имаше реален шанс за шампионска титла на 30 годишнината си.
              Задавам си въпроса дали не се надцени в последните няколко състезания; съблазнен от малката разлика с РВ2 и възможността да му поддържа темпото - но на този въпрос само той си знае отговора.

n на брой пъти гледах падането и не мога да си обясня как изпусна мотора да забие толкова предницата; как състезател от неговата класа може да допусне това и най-важното да не успее да направи корекция.
              Нямам отговор за мен си и имам молба към Мартин(предвид факта, че от професионалистите у нас само той пише във форума, аз поне не знам друг) да се включи с компетентен анализ по този случай? Смятам, че на всички ще е интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                .........
                Задавам си въпроса дали не се надцени в последните няколко състезания; съблазнен от малката разлика с РВ2 и възможността да му поддържа темпото - но на този въпрос само той си знае отговора.......
                Reed said:
                “This is bitterly disappointing, I felt like I had everything in my corner this time. I’ve never felt more comfortable, from the bike and team to my riding.

“I was genuinely in a position to fight for race wins week in week out and expected to be going to Las Vegas for a shot at the title.

Може би за секунда е загубил концентрация,отпуснал се е....знам ли
                Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Снощи,направо ни изправи на нокти това падане,на ЧР22.
                  Дали във въздуха,мотора е останал на свободна?
                  Стане ли така,предницата винаги забива.
                  Така се беше случило с Колев преди две години и много лошо падна,
                  малко след това и спря да кара.
                  ТюркеДжиев старши
                  sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от ready2kill Преглед на мнение
                    И кой ще кара за twotwo сега? Наистина жалко за Рийд.
                    Никой ...нали той е човека-отбор...И аз "няколко" пъти прегледах ситуацията , мнението ми на професионален зяпач е ,че скока беше изпълнен с добра скорост и височина , но той натисна спирачката твърде рано (ако въобще имаше нужда от нея) и мотора полетя надолу с прекалено наклонена предница ...а това си го обяснявам с факта че в последните 3 кръга Чад навлезе в страхотна форма и вдигна много темпото ,което покачва и адреналина ,а това в комбинация със стремежа да настигне и задмине Вилопото е предпоставка за допускане на грешки... относно Малкълм Стюърд - демонстрира излишно пренебрежение към Богъл , дано този юмрук по каската да е наместил малко процесора и да се пооправи занапред

п.п. Т'ва вече на какво прилича...Кенард...сега и Рийд...ще останат ли изобщо състезатели до "големия финал"
                    сори за повтарящата се публикация...нещо стана с компа ми.
                    Последно редактирано от yurgana; 21-02-12, 14:35.
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Аз от както гледах падането все се чудя дали един протектор за гръб и гърди от сорта на Тор Сентинел би го предпазил поне от травмите в гръбнака. Мисля че вече и протекцията достигна едно много високо ниво и е време да видим и там да обличат фланелки с протектори от d3o гел по ключови места. Парите и шоуто са си пари и шоу, но здравето на състезателите е по-важно. А парите в случая за фланелка с гръбнак от d3o гел, едва ли биха надвишили цената на горивото което се изразходва от даден мотоциклет за един манш на състезание.

Говоря за нещо подобно:

Иван Маринов
                      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не вярвам да карат без протекция. Според мен карат и то с най-доброто. Да не говорим за съвременните гъвкави и леки материали - кощунство е да караш без протекция.
                        Наистина от страни изглежда че нямат нищо под тениските, но всички, които съм гледал на запис, при екипиране, слагат протекция и то от най-високо качество и надеждност.
                        Примерно Дънджи съм го виждал, още беше със Сузукито, да се екипира преди каране с наколенки на Астериск и нагръдник на Тор съвсем от последните модели, вкл. и налакътници.
                        След като се облече по нищо не личеше, че отдолу има протекция.

Коментар

Много яко състезание и Дънджи ми хареса. От 14-ти - втори - не е зле. Следващият кръг да е първи

Вилопото грабна трета победа в AMA Supercross, Рийд аут до края на сезона

Коментар

Въпреки,че се изправи веднага и не изглеждаше да има такива страшни травми,сега прочетох,че австралиецът има две счупени ребра на шести прешлен,двете подколенни кости също счупени(не знам медицинското им наименование),скъсани коленни връзки и леки травми в глезените.Ясно е,че сезонът за него свърши,дано да се оправи по-бързо и няма сериозни последствия.
                            Beta 450 RR-Factory
                            0039 3206052599

Коментар

Лошо падане сезона приключи за Чад много се наклони напред и минеш ли
                              една определена точка за тези стотни от секундата няма връщане назад подобно падане съм
                              правил и е толкова неприятно все едно някой ти е дръпнал нещо под краката и нямаш никакъв контрол.

Относно Протекторите дори и в Световният шампионат има някой който не носят нищо имена не мога да
                              ви кажа чел съм една статия на ORTEMA отдавна по този въпрос че и най малките падания водят до тежки контузий
                              затова са важни.
                              Един претендент по малко много жалко.

Коментар

По-миналата година Вилопото се почупи и на следващата година се върна още по-мотивиран та спечели де що имаше да се печели. Аз лично се надявам това да се повтори с Рийд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X