Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Жоро мисля че става въпрос за друго място. На тази снимка се пада в ляво от колоната на която показват текущата подредба.

Там другите се приземяваха на втория теибълтоп, а Стюарт кацаше и на първия и от него се приземяваше на втория.

На мен са ми интересни коментарите ви и ги чета с интерес. Явно така ще е тая година, един ще се сети да завива по-бързо, друг да каца по-често, трети да дава повече газ по правите. Нека се сещат момчетата, шоуто го правят за нас все пак. А без хапливи коментари няма как да мине в нито един спорт. Пак като не сме почнали да се бием все още.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Вахко, това което казваш е ок, но аз говоря за падането на Буба.

Коментар

Жоро ти си никой за да казваш кой е "да фастаст ман.." категорично, думата ти не тежи повече от тази на пенчо дето скача скокчето в долна митрополия, съгласен ли си????? Докато Стю цялата планета включително и Карлмайкъл го определя като "дъ фастаст ман он да планет". И не ми говори колко коня вдигат графиките щото е смешно да сравняваш отбор като ДжейДжиАр с отбор като Монстър..Кавазаки. Там всичко е на друго равнище като почнеш от треньорите да последната настройка на мотора.... Като си купиш пернишки КТМ си му се радвай на конете ама едното няма нищо общо с другото. Относно секцията с тейбълтопите Рики и другите коментатори им прави впечатление и отбелязват, че я минава по различен начин ..ам ти вероятно не ги и слушаш аз като гледам предишните теми вие сте си станали бая добри коментатори можете спокойно да подадете Сивита в БНТ .....

И какъв точно ластик е направил Вилопото на Стю като не можа да му увеличи дистанцията цяло състезание преди накрая Стю да върне газта да не говорим че човека караше просто и само със счупено ребро, то всъщност за него това не е кой знае колко, миналата година със счупена китка направи подобно каране....
        [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

КТМите са Пазарджишки, не Пернишки. И Стюарт карал със счупено ребро ... Чад Риид пък е имал стомашни проблеми. Най-бързия човек на планетата, ама напоследък нещо титлата все не отива при него, нека си е най-бърз. За пореден път ще трябва да се води безсмисления спор предполагам. И как точно Стюарт ще стане като Кармайкъл не виждам. Той Стюарт и да води и сам да е на пистата все ще се изджаска някъде. Два златни сезона не се правят току така само със званието "най-бързия еди си какъв".

Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

[QUOTE=borisgp;1761676. И не ми говори колко коня вдигат графиките щото е смешно да сравняваш отбор като ДжейДжиАр с отбор като Монстър..Кавазаки. Там всичко е на друго равнище като почнеш от треньорите да последната настройка на мотора.[/QUOTE]

Искаш да кажеш че мотора е проблема? Нали знаеш че JGR имат пълна подкрепа от YAMAHA. Тоест той е фирмения пилот на YAMAHA. Не казвам че не е бърз.Даже много ме кефи като кара бързо с неговия страхотен стил на каране.Но не може да се отрече че в момента Вили е най-бърз без значение че не The fastest man on the Planet.

Коментар

Ами не съм съгласен, че едно и също да си в отбора на Кавазаки и да си в отбора на СанМануел или ДжейДжиАр и да получаваш пълната подкрепа на Ямаха. Явно е че отбора на Кавазаки създава шампиони от край време докато другите се надяват на бърз маркетинг който в последните години е специалитет на КТМ да наемат най добрия в бранша и.... другото го знаем . Недейте да отричате думата отбор и да прехвърляте всичко върху личните качества на пилота тука има и състезатели могат да кажат дали съм прав. А за мене Вилопото не е най бързия на пистата сега че Стю не успя да го догони оняден трябва ли 100 пъти да коментираме в какво състояние е карал и въпреки всичко направете справка чия беше най-бързата обиколка...

Коментар

С евангелисти не спори, бе младежи!

Борисе, я ми припоми, ако обичаш, статуса на отбора Two Two Motorsports? Особено миналата година.

Още тогава си спомням едно изказване на мениджъра на JGR отбора, Джеръми Албрехт, колко добре било да имат подкрепата на отбор от Nascar. Цитирам: "Ако ни потрябва някоя специална част, имаме на разположение огромен цех, където да ни я изработят и да я тестваме веднага.".

Коментар

http://motocross.transworld.net/1000...aheim-ii-sx/2/

Ето тук Стю говори за състезанието ама никъде не чух да казва че има счупено ребро. Къде го прочете това?

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                    "дъ фастаст ман он да планет"
                    Ти още ли не си разбрал че това е средство за печелене на пари ?! Тоо прякор му е лепнат от някой имиджмейкър . Това е обичайна практика ,когато някой стане супер стар , му лепват някакво прозвище , за да го прадставят по-помпозно на някакви рекламни клипове , участия в кампании , банкети и др. . Привлича повече внимание ,от което имат полза рекламодателите . Дъ фастъст-друг път ...по скоро дъ-падъст !! Добър е , но функцията му в този спорт е циркаджийска. Ако започне да кара стабилно и разумно , има опасност да стане шампион(което пак не е сигурно) за сметка на атракцията , и да лиши зрителите от зрелище , а този спорт е предимно ЗрелищЕ !! Друго си е да удариш един гюбек докато подскачаш по бабуните ,а?!
                    М-у другото ,точно това се случва напоследък - все по-малко излишни движения и повече стабилност има в карането на JS , JGR явно искат резултати.
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Да бе да, те тия прозвища си ги раздават е така "King of supercross" и то е рекламен трик и "Greatest Оf Аll Тime" също. Нищо няма зад тях. RV явно не е заслужил помпозно представяне освен абривиатурата на Recreational Vihicle. Не знам каква теза се опитвате да защитите, само знам, че състезатели, които ще карат така след такова падане се броят на едната ръка, а такива, които карат като Джеймс Стюарт изобщо, се броят на един пръст. Само той и Рики имат перфектни сезони в тоя спорт. В интервюто след състезанието казва, че мисли , че реброто му е счупено и че си е навехнал китката и, че трудно е дишал, а Ерин каза, че едвам е слезнал от мотора. За секцията - ок, не съм прав и други я взимаха после така. Няма извинения, няма и за какво. Мотор или отбор- все тая, Стюарт кара като змей, карането му е по-интересно от на всеки друг и затова е най-коментирания състезател включително и в тази тема. Незнам какво е това нещо да казваш на черното бяло. Има ли някой дори в сегашния супер успорван сезон, който да прави по-интересни задминавания, маневри, секции и падания ? Да ви помогна ли? -НЕ! Даже Чинела гледа, само заради Буба.

Коментар

Чета,мигам на парцали и размишлявам...от тук казаното имаме яростен фен на JS7 и още няколко на RV1...стана малко като детската градина..но като,че ли мнението на yurgana най-добре описва ситуацията към момента казано с 2 думи...а иначе,принципно шампион 2х не се става случайно...дори и 1 път да е пак не е случайно,там случайни няма,отностно това,че черния има най-добър поглед върху карането и трасето мисля,че е неоспорим факт...друг до сега или поне не помня скоро да е било не е направил някакво преминаване различно от другите,за пръв път освен него,това за копи-пейста също мисля е така,и това че пада зверски СЪЩО е така от което аз лично се дразня адски много...НО...винаги има НО...тази скорост,това атрактично каране предразполага към такива моменти...да истискваш всичко от мотора и трасето хич не е лесно...все си мисля,че докато други като RV1 /не му симпатизирам особено,като човек не ме кефи,като карач не го коментираме то е ясно/ и CR22 /фен съм му от едно време/ карат за точките...особено CR22 и го играят много тактично,JS7 кара за публиката...просто стилът си му е такъв...така мисля аз...малко или много се е доказъл,другите говорят с респект към него,имат уважението му,учат се....не знам защо се хапете по такъв детски начин кой на кой му бил по голям...мотора и т.н.Този спорт там е издигнат в култ...играят наитина големите пари...като човек който малко или много е бил в спорта знам за кво иде реч...и че не виждаме неща които стават зад кулисите...спонсори,механици,подготовка...словестни нападки...тактика...и т.н.Просто гледайте и се наслаждавайте на карането...аз лично адски много се кефя,че спорта там се развива...виждаме неща които до преди 3-4 години не сме си и помисляли...каране,техника,мотори...времена....кво по добро от това...от там идва и адската конкуренция...кога е било първите 4 сътезания да се печелят от 4ма различни...и то претенденти...и то с различни мотори....са тук може да заиграе конспирацията и някой да каже,че има нещо нагласено...щото нали,реклама,пазар...залози /не е изключено!!/ но като цяло е много динамично всичко..както и да е...и така,чакаме next round,искам много да видя дойче юбер але K-Roc кво ще сътвори,че ми допада като пилот...
                        Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

Първоначално публикуван от JRC2 Преглед на мнение
                          Чета,мигам на парцали и размишлявам...от тук казаното имаме яростен фен на JS7 и още няколко на RV1...стана малко като детската градина..но като,че ли мнението на yurgana най-добре описва ситуацията към момента казано с 2 думи...а иначе,принципно шампион 2х не се става случайно...дори и 1 път да е пак не е случайно,там случайни няма,отностно това,че черния има най-добър поглед върху карането и трасето мисля,че е неоспорим факт...друг до сега или поне не помня скоро да е било не е направил някакво преминаване различно от другите,за пръв път освен него,това за копи-пейста също мисля е така,и това че пада зверски СЪЩО е така от което аз лично се дразня адски много...НО...винаги има НО...тази скорост,това атрактично каране предразполага към такива моменти...да истискваш всичко от мотора и трасето хич не е лесно...все си мисля,че докато други като RV1 /не му симпатизирам особено,като човек не ме кефи,като карач не го коментираме то е ясно/ и CR22 /фен съм му от едно време/ карат за точките...особено CR22 и го играят много тактично,JS7 кара за публиката...просто стилът си му е такъв...така мисля аз...малко или много се е доказъл,другите говорят с респект към него,имат уважението му,учат се....не знам защо се хапете по такъв детски начин кой на кой му бил по голям...мотора и т.н.Този спорт там е издигнат в култ...играят наитина големите пари...като човек който малко или много е бил в спорта знам за кво иде реч...и че не виждаме неща които стават зад кулисите...спонсори,механици,подготовка...словестни нападки...тактика...и т.н.Просто гледайте и се наслаждавайте на карането...аз лично адски много се кефя,че спорта там се развива...виждаме неща които до преди 3-4 години не сме си и помисляли...каране,техника,мотори...времена....кво по добро от това...от там идва и адската конкуренция...кога е било първите 4 сътезания да се печелят от 4ма различни...и то претенденти...и то с различни мотори....са тук може да заиграе конспирацията и някой да каже,че има нещо нагласено...щото нали,реклама,пазар...залози /не е изключено!!/ но като цяло е много динамично всичко..както и да е...и така,чакаме next round,искам много да видя дойче юбер але K-Roc кво ще сътвори,че ми допада като пилот...
                          Е нямаш ли си фаворит истински фаворит..... Както и да е. Аз не мога да разбера как може човек да кара мотор или да се интересува от мотокрос и да каже лоша дума за Джеймс Стюарт просто гледайте и се радвайте всеки пък когато кара защото без него състезанията изобщо няма да са такива каквито са ....а и мотокроса нямаше да е такъв какъвто е, този човек има огромен принос за развитието на мотокроса, той е един от главните виновници да се извиси карането до такова равнище.... Райън Дънджи и Райън Вилопото както и всички млади таланти които идват са толкова добри заради състезатели като Джеймс Стюарт и Рики Карлмайкъл и ако Пенчо от Горно камарце го отрича то Джъстин Барша, Трей Канарт и всички други ги оценяват и почитат!
                          Когато видиш Вилопото или Барша да летят скръбвайки нечовешки замислете се че това е заради Джеймс Стюарт и ако се кефите на тях знайте че донякъде това е пак заради същия човек ....`човек....Джеймс Стюарт изобщо не може да се нарече човек и мога да дам много примери за това, че прави нечовешки неща...

М-у другото ,точно това се случва напоследък - все по-малко излишни движения и повече стабилност има в карането на JS , JGR явно искат резултати.
                          Ауу това току що го видях, искам да ти стисна ръката за първи път чувам някой да казва че в карането на JS7 има излишни движения....невероятно ......компетентни състезатели не могат да видят нещата до преди той да ги направи, ние ги видяхме излишни хахаххахахах
                          Последно редактирано от borisgp; 08-02-12, 01:12.

Коментар

Въпроса е да се престане да се натяква че мотора му е не е на ниво.Това че го побеждават не е от мотор, отбор, механик или там всичко останало.Никой тук не казва че не е един от най-добрите и като кара той е още по-интересно.Мислите ли че ако мотора е виновен щеше да подпише пак с YAMAHA? Ако той не е имал предложения кой тогава?

Коментар

Първоначално публикуван от m.x.t Преглед на мнение
                              Въпроса е да се престане да се натяква че мотора му е не е на ниво.Това че го побеждават не е от мотор, отбор, механик или там всичко останало.Никой тук не казва че не е един от най-добрите и като кара той е още по-интересно.Мислите ли че ако мотора е виновен щеше да подпише пак с YAMAHA? Ако той не е имал предложения кой тогава?
                              Да, мисля, причината са пари, много пари!

Коментар

ОК , виждам че каквото и да се каже ти си държиш на своето.Кажи ми само за кой отбор трябва да кара за да има всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X