Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Monster Energy AMA SUPERCROSS 2012 - коментари

Вилопото, спихна като руска Газка на баир много ме изкефи Чад, голямо и старо куче, въобще не остави шанс на Вилопото да го изпревари. А гадната Ямаха май започват леко полеко да я пригласят. Ще има екшън тая година много съм доволен
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Много добро състезание е който си го може си го може най после така очакваната победа на JS7 даже така се радваше накрая като малко дете.RV1 не му се отдаде постоянно се опитваше но не му бе ден докато CR22 евала много мъжко и спокойно каране. Едно забелязах и 3 мата не се засякоха в така типичния суперкрос стил на завоя нито един път доказва стил и уважение.

Затова пък малките се разцепиха от падания но се получи добро шоу.

Ето цялата сесия в доста добро качество

http://www.youtube.com/playlist?list=PL3BBD8B9ECF61E780

Коментар

След 4-тия кръг мога да кажа, че лично за мен има 2 големи изненади този сезон.
        При големите не очаквах от Рийд така сериозно да се опъне на триото Буба, Вилопото и Дънджи, но той го прави съвсем стабилно вече 4 кръга.
        При него опитът се очертава решаващ, защото видимо да е по-бавен от Вилопото и Дънджи, те срещат трудност при изпреварването му. Блокира ги адски добре, понякога имам чувството, че австралиеца има очи и на гърба.
        Очевидно съм го подценил, но това ме радва, защото така нивото наистина се вдига, а ние феновете това търсим.
        При малките - Кавазаки... Много слаби, след силните сезони, които сме наблюдавали с тях не е за вярване, че се сриват така в таблицата; аз очаквах шотландеца да доминира при липсата на Рокцен, но явно това ще бъде сезона на Илай Томек
        Нито Уилсън прави карането, което сме свикнали да виждаме, а пък за Ратрай да не говорим, вярно че на него силата му е в мотокроса, но все пак очаквах повече.
        А пък най-приятната изненада за мен е Зак Озбърн; вече влиза в ритъм и последните два кръга става все по-силен; конкуренцията едва ли очакваше от него такова включване.
        Което пък от своя страна е много хубаво и нагледно ни показва какво е нивото и разликата м/у бегачите от Световен и АМА шампионат.
        Аз лично смятам, че като изключим основните 2-3 фигури и от двата класа на АМА шампионатите, останалите са на средно ниво Световен шампионат.
        Или казано иначе на Световното конкуренцията е много по-жестока и изравнена; има поне 6-7 райдъри от големия клас, които са потенциални шампиони, а останалите са доста близо до тях.
        А тази година при малките, с липсата на Рокцен, също се очертава супер интригуваща.
        Тази разлика си пролича и на Купа на Нациите, както в самата надпревара, така и в квалификациите.
        Марвен Мускен също извади някаква учудваща агресия, която вкарва допълнително колорит в малкия клас.
        Последно редактирано от Жоро Донечки; 31-01-12, 00:46.

Коментар

Страхотно състезание! "Буба" най-после успя да спечели. Жалко за Дънджи, ама в Anaheim тази седмица може да навакса Говорих си днес с администратора на Supercross.com. Той каза, че очакват хубаво време в събота, но другата седмица в Сан Диего може би ще гледаме първото "дъждовно състезание". След това AMA Supercross поема на изток, където повечето съоръжения са на "закрито" и времето няма да е от значение. Надявам се да видим и някое от не толкова често срещаните имена на върха в челната тройка като Веймер, Милсапс или Меткалф.

Четвъртият победител в AMA Supercross 2012 e... Джеймс Стюърт!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
            След 4-тия кръг мога да кажа, че лично за мен има 2 големи изненади този сезон.
            При големите не очаквах от Рийд така сериозно да се опъне на триото Буба, Вилопото и Дънджи, но той го прави съвсем стабилно вече 4 кръга.
            При него опитът се очертава решаващ, защото видимо да е по-бавен от Вилопото и Дънджи, те срещат трудност при изпреварването му. Блокира ги адски добре, понякога имам чувството, че австралиеца има очи и на гърба.
            Очевидно съм го подценил, но това ме радва, защото така нивото наистина се вдига, а ние феновете това търсим.
            При малките - Кавазаки... Много слаби, след силните сезони, които сме наблюдавали с тях не е за вярване, че се сриват така в таблицата; аз очаквах шотландеца да доминира при липсата на Рокцен, но явно това ще бъде сезона на Илай Томек
            Нито Уилсън прави карането, което сме свикнали да виждаме, а пък за Ратрай да не говорим, вярно че на него силата му е в мотокроса, но все пак очаквах повече.
            А пък най-приятната изненада за мен е Зак Озбърн; вече влиза в ритъм и последните два кръга става все по-силен; конкуренцията едва ли очакваше от него такова включване.
            Което пък от своя страна е много хубаво и нагледно ни показва какво е нивото и разликата м/у бегачите от Световен и АМА шампионат.
            Аз лично смятам, че като изключим основните 2-3 фигури и от двата класа на АМА шампионатите, останалите са на средно ниво Световен шампионат.
            Или казано иначе на Световното конкуренцията е много по-жестока и изравнена; има поне 6-7 райдъри от големия клас, които са потенциални шампиони, а останалите са доста близо до тях.
            А тази година при малките, с липсата на Рокцен, също се очертава супер интригуваща.
            Тази разлика си пролича и на Купа на Нациите, както в самата надпревара, така и в квалификациите.
            Марвен Мускен също извади някаква учудваща агресия, която вкарва допълнително колорит в малкия клас.
            Е, той Озборн се накара в суперкроса за тази година. Връщал се в Европа за световното. Иначе и на мен ми допада как без много шум и дандания си се качва на подиума.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
              Е, той Озборн се накара в суперкроса за тази година. Връщал се в Европа за световното. Иначе и на мен ми допада как без много шум и дандания си се качва на подиума.
              Стига бе, къде го чу това?
              Дано поне остане в следващите 2 кръга.

Коментар

Не виждам Рийд да е толкова бавен тая година и толкова да изостава показва си доста добра скорост и даже като му се уцелят условия и писта както миналото състезание направо лети, а Вилопото нещо ми се струва че няма да издържи в това темпо още дълго помнете ми думата съвсем скоро ще се размаже както го е правил и преди.

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                  Вилопото нещо ми се струва че няма да издържи в това темпо още дълго помнете ми думата съвсем скоро ще се размаже както го е правил и преди.
                  Ех, не те е срам. Всеки може да се плесне, но по-добре да не се случва. От трайна контузия освен състезателя и отбора му , губиме и ние, както стана с Канард. Сега щяха да са 5 претендентите за титлата и можеше да ги видим и петимата в битка за първо място, а какво по-хубаво от истинска победа за някой, когато всичките му конкуренти са на трасето?

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                    Ех, не те е срам. Всеки може да се плесне, но по-добре да не се случва. От трайна контузия освен състезателя и отбора му , губиме и ние, както стана с Канард. Сега щяха да са 5 претендентите за титлата и можеше да ги видим и петимата в битка за първо място, а какво по-хубаво от истинска победа за някой, когато всичките му конкуренти са на трасето?
                    E да не съм му сложил клетва пък и ти. Така мисля, когато му правиха операция на коляното беше точно същото, няколко брутални състезания, невероятно скорост и накрая пляс .... и Канард не мога разбера как така всички го сложиха претендент за титлата тая година на базата на какво?

Коментар

И аз четох някъде че Озборн няма да кара останалите кръгове.От следващия сезон се завръща и ще кара целия шампионат.

Коментар

http://motocross.transworld.net/1000...chael-vs-emig/

Ето го дуела Емиг срещу Рики.. Карлмкайкъл какъв стил вади.. все пак е най-великия де.

А Канард е ТОП5 от миналата година с 3 победи и 5 подиума един след друг - новобранец, който въобще не цепи басма на големите кучета и понеже в този спорт всичко става си беше претендент и още как.

Коментар

Коментар

Стига бе, къде го чу това?
                            Дано поне остане в следващите 2 кръга.
                            В "разговора" му след състезанието с "кралицата на изкуствените зъби" - Ерин Бейтс!

Коментар

Хареса ми Буба как внимателно, без да рискува издебна Рийд. Взел е поука отпредишните кръгове. След десния завой (след Финиша) на правата няколко пъти и Рийд и Шорт дърпаха с Хондите на Ямахата при излизане от завоя. Видяхте ли го тоя момент? По-слаба ли е Ямахата?! Интересен момент.
                              Последно редактирано от BukToP; 01-02-12, 12:48. Причина: допълнение...

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                                Хареса ми Буба как внимателно, без да рискува издебна Рийд. Взел е поука отпредишните кръгове. След десния завой (след Финиша) на правата няколко пъти и Рийд и Шорт дърпаха с Хондите на Ямахата при излизане от завоя. Видяхте ли го тоя момент? По-слаба ли е Ямахата?! Интересен момент.
                                Просто излизат от завоя преди него и отварят газта по рано. Нормално е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X